.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    ****************!!! флуудер-а пред мен 20 минути търси в гугъла и после на фотошоп си вкара якия ефект "секси" а вие не му вярвате а? ечо е ***********
    п.с. мн. поздрави на КиТаРа :Р

Moderated by Aia
    Molia,spazvaite pravilnika!
    Foruma ne e miasto za obidi!!!
    Blagodaria za vnimanieto!

Guest
    flooder , shttoo e40 e spekana putka

Повече от фен
    ми не ви знам и двамата, т.е. виждал съм е4о да пи6е тук-таме, ама това е щото съм от скоро, така 4е не мога да взема отно6ение. Но ако наистина постояяно те копира - да мре!

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Е4о.Понеже съм от бая време тук, виждам, че flooder и взима постоянно аватара.Пък и мен flooder ме дразни.

Повече от фен
    упс ама то Е4о било моми4е сорка ве4е 6е знам

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от Грахче
    Не мога да разбера,защо занимавате форума с личните си битки и проблеми
    Заставам на твоята позиция Нали знаеш, че съм ти фенка :P

Повече от фен
    май съм се заблудил с мнението си за тва Грах4е. Егати злобарката, брат4е... Кво се бърка6 дет не ти е работа ве? Били безмислени, не знам си кво - ми не пи6и тогаа ве. Ко само опява6 във всяка тема колко била тъпа и пр. Кат толко знае6 пусни някоя "умна" тема, вместо да злобее6. Моми4ето име проблем, иска да разбере дари я подкрепяме, въобще не е твоя работа да коментира6 за смисъла на темата, ако има6 поне малко деликатност. Форума затъвал... и какво му е толко ло6ото? Има мн по-посредствени форуми от на6ия. Пък и не може6 да каже6 какво се говори на лс, за да каже6 4е затъва. Щом има хора, които го посещават и му се кефят зна4и сик4ко е ОК. Кат не ти харесва Get Out, още по-добре. Тъкмо няма да ни опява6. Това не и било наред, онова не е било наред... ходи да те оправят някъде, барем се задоволи6 и спре6 да злобее6. Сега ще каже6,4е е проста6ко от моя страна - да, така е, оба4е ми писна да те търпим. От няколко дена съм тук, но ти не спря да говори6 против "тъпите теми". Предложих ти да направим нещо, за да стане форума по-смислен, според твойте о4аквания, а ти не си направи дори труда да ми отговори6. Поне кажи,4е не иска6 да се занимава6 с мен. Ама забравих ти си порасналата, ти си над другите, само 4е ти липсва нещо доста важно от първите 7 години - когато някой предложи нещо на друг, и то с добри намерения, културно е да му отговори6, дори да е отказ. Айде ходи си при тея,дето те търпят, ако има такива изобщо и не ни ядосвай, да ни разваля6 лафа...

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

:)

©@|)@|\/|@®73®1
    mi i az sam ot skoro v 4ata no tq po4ti ot vsqka tema e nedovolna,ama mila ne vsi4ki hora sa "umni " kato tebe,sega nito ne obijdam nito ni6to ama vseki go intersuva ne6to razli4no... taka i na e4o a ti kato pi6e6 temata vse da ti q obijdat priqtno li 6te ti e ...???
    a ina4e az sam za e4o,mnogo e tapo nqkoi da te kopira))
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

be to flooder ako ne ste zabelqzali 6tom e4o si smeni avatara i toi si go slaga su6tiq.a ti Деда би попа Гяволин,nali se se6ta6 4e ako ste priqteli s flooder nqma da kaje6 4e sme pravi.e4o,nadqvam se skoro da se oturve6 ot nabezite na flooder

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    be to flooder ako ne ste zabelqzali 6tom e4o si smeni avatara i toi si go slaga su6tiq.a ti Деда би попа Гяволин,nali se se6ta6 4e ako ste priqteli s flooder nqma da kaje6 4e sme pravi.e4o,nadqvam se skoro da se oturve6 ot nabezite na flooder
    heh amy lee dano, makar 4e toi ot dosta vreme ne se e mqrkal, no kato doide sus sigurnost 6te po4ne starata pesen na nov glas , ama aide karai sa 6ou da stava ve4e ne mi dreme

Guest
    не мога да разбера кое и е безсмисленото на темата
    Junior Jack - We Loved

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си