.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Цитирай Първоначално написано от cTpH
    Ха ха ха сигурно за мене става въпрос тука. Гери да не би да имаш чувството че ще спечелим от тототоЛошото е че за бедните пари няма да останат. Ама пък все пак ше обсъдиме на чаша коктейл световните проблеми и отчасти съдбата на бедните,нали?Дължим им го все пак :P
    Да Ще си поговорим за горките гладни сомалийчета пък после.... :P :P :P
    Ама ти вземи някой приятел за аВеР4еТо Нали е мое момиче няма да я оставяме на сухо я
    Добрем! Шом предпочита така - мокро ше бъде :P

cTpH
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Цитирай Първоначално написано от cTpH
    Ха ха ха сигурно за мене става въпрос тука. Гери да не би да имаш чувството че ще спечелим от тототоЛошото е че за бедните пари няма да останат. Ама пък все пак ше обсъдиме на чаша коктейл световните проблеми и отчасти съдбата на бедните,нали?Дължим им го все пак :P
    Да Ще си поговорим за горките гладни сомалийчета пък после.... :P :P :P
    Ама ти вземи някой приятел за аВеР4еТо Нали е мое момиче няма да я оставяме на сухо я
    Добрем! Шом предпочита така - мокро ше бъде :P

Guest
    shtiah da nakaram vsichkite mi poddanici da mi dadat parite im uj che e za dobro i shte si jiveia jivota prez tova vreme shte iznesa niakude ciganite ot bg ne che sum razistka no naistina ne mi ponasiat i shtiah da gi subera na edno miasto da se ograbvat edin drug.a i shtiah da pokaja na horata che ne triabva da gi e shube ot gotite

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    emi bih mahnala vsi4ki formi na prestypnost,bih napravila ob6t svetoven ezik-angliiski ili bg 6te pomislq
    bih mahnala vsi4ki granici i bih prevyrnala zemqta v rai-vseki moje da hodi kydeto si poiska i da pravi kakvoto si poiska,no bez da vredi na drygiq...

Guest
    ha!ami 6te iztrepq vsi4ki typi 4algari,shtoto sa super prosti,mamicata im typa.a imashe nqkyv kreten ili kretenka mai,deto kaza,che shtqla da ubie rasisti...ti si baq typ/a...za kvo zaradi 2-3 svestni mangali celiq ni svqt da gnie?!a pyk i ako znaete smisyla na komunizma izobshto nema da prikazvate taka...dechurliga..kvo da se razpravqsh s takiva!

Re: Господари/ки

Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Takaaa deca moi kakvo bihte napravili ako ste gospodari na Sveta za edin den :P
    6tqh da napravq horata malko po-dobri, za6toto tova e nai-vajnoto, drugoto samo 6te si doide sled tova

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами ще убия сички цигани, ще направя така че в класната стая вмсето да пишем в тетерадки да си имаме ПС-та и там да си пишем(ама ще има и нет де) и нз ще ям шоколад и ще се опитам да направя хората по-добри ама едва ли ще успея....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си