- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Господари/ки
Добрем! Шом предпочита така - мокро ше бъде :PПървоначално написано от GeRyTo
Добрем! Шом предпочита така - мокро ше бъде :PПървоначално написано от GeRyTo
shtiah da nakaram vsichkite mi poddanici da mi dadat parite im uj che e za dobro i shte si jiveia jivota prez tova vreme shte iznesa niakude ciganite ot bg ne che sum razistka no naistina ne mi ponasiat i shtiah da gi subera na edno miasto da se ograbvat edin drug.a i shtiah da pokaja na horata che ne triabva da gi e shube ot gotite
ha!ami 6te iztrepq vsi4ki typi 4algari,shtoto sa super prosti,mamicata im typa.a imashe nqkyv kreten ili kretenka mai,deto kaza,che shtqla da ubie rasisti...ti si baq typ/a...za kvo zaradi 2-3 svestni mangali celiq ni svqt da gnie?!a pyk i ako znaete smisyla na komunizma izobshto nema da prikazvate taka...dechurliga..kvo da se razpravqsh s takiva!
6tqh da napravq horata malko po-dobri, za6toto tova e nai-vajnoto, drugoto samo 6te si doide sled tovaПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
Ами ще убия сички цигани, ще направя така че в класната стая вмсето да пишем в тетерадки да си имаме ПС-та и там да си пишем(ама ще има и нет де) и нз ще ям шоколад и ще се опитам да направя хората по-добри ама едва ли ще успея....![]()