e na tebe momi4e 6te ti kaja EVALA verno si e 4e dne6nite momi4eta i mom4eta sa takiva no...takova e polojenieto po tazi tema moga da izpi6a cql roman no 6te se opitam da kaaaja nai vajnoto.Az ne moga da razbera kak edno 12 godi6no dete,da dete se celuva,pu6i,e.e,pie kato nevidqlo i taka se misli za golqmata rabota,no ne osaznava 4e taka si provalq bade6teto,daje na nas daskalite ni se ebavat (12 klas sam)abe vie momi4eta vie ve4e ste stari haide vreme vi e za deca... 6toto 15 godi6no momi4e rajda dete,t.e dete rajda dete,ne e li glupavo.Ili da vidi6 kak 13 godi6na se mlqska s 50 godi6en starec,ta tova moje da i bade dqdo!!!Ama tva e nai ve4e ot roditelskoto vazpitenie i posle s kva kompaniq se sabere.Kak moje edin roditel sazdal dete i posle da go ostavi na sadbata i samo si gleda karierata i nego ta za6to go e sazdal i posle za6to deteto mu e poelo po gre6en pat(zabremenqvane,spin,narkotici,alkoholizam i t.n)abe hora osaznaite se verno e 4e sme 21 VEK,no kakvo ot tova i bez tezi gluposti moje da se napravi kupon...nie kak si go pravim,ne samo sas sex,treva i ogromno koli4estvo alkoholk... no vseki si ima pravo na izbor,no vnimavaite kakvo izbirate...