Цитирай Първоначално написано от LunnaSvetlina
Вижте сега за всяко нещо си има причина. Мисля, че гледате малко повърхностно на нещата. Тази възраст е... как да кажа много крехка, много нестъбилна. Именно през тийнейджърските години настъпва т.нар. "бунт на юношите", когато на повечето им се иска да направят нещо различно от обикновеното скучно ежедневие, да се изживяват като "луди глави" или пък да порастнат прекалено бързо. Това, че се правили секс не мисля, че ги превръща в курви. Въобще що за разбиране имате Не че го одобрявам, ама все пак мога да бъда обективна до известна степен. Значи учителката ми по английски е разказала или се е изпуснала, не знам точно кое от двете, на нейния клас, че са я отворили, когато е била на 14. А всъщност е сравнително набожен човек, малко сектантка май си пада, но все пак не се отклонява много от "правата" вяра /ако сте чували за съботяните, тя е такава/.
Друга причина може да бъде желанието за приемане в дадена група. И ако наистина се питате: "Колко ли тъп трябва да си, за да започнеш да павкаш или да пиеш, само за да имаш приятели ", много се радвам за вас, значи не сте били достатъчно отчаяни, за да стигнете до подобно решение. Но не всички хора са такива. Именно комформистите са хора, които ще направят всичко, за да ги е приемат в "групата", те само се съгласяват... и за съжаление, точно хора с такъв тип характер и може би прекалено отчаяни, стават "жертва" на първите.
Е, това са моите обяснение. Не бъдете толкова повърхностни и не съдете, преди да сте си помислили добре над върпса "ЗАЩО".
добре..като за начало да се усмихна ...права си може би че не това ги прави курви..не казвам че сички са курви.......има и свестни вече не детствени момичета ма са малко...тая възраст може да е крехка...но ако имаш силен характер и воля ще преодолееш всички онези хубави и същевремено,опасни,за теб неща,които ти предлага съдбата.....за цигарите и алкохола не съм до толкова негативно настроена..но до секс-а си имам собствено определено не много приятно мнение..може би наистина гледам малко повърхностно на нещата,но не удобрявам едно 12 годишно момиче да тръгне с някои на 22 и вече да почва да го прави само защото той така иска...в много от случаите,когато такива момичета изгубят детственоста си на 12-13..някъде там...те стават курви...забелязала съм го...това определено е доста неприятна новина...нали..но няма значение..просто исках да видя как вие гледате на тяхното отношение към навлизането в истинския живот..мерси се пак