Много ми харесват ей такива потници и имам много от тях . Острите обувки вече не ги понасям. Ужасно ми изглеждат. Като си обух миналогодишните ми, за да се видя и направо щях да припадна като си помислих, че съм ги носила. Мразя да ходя на високи токчета и да се правя на по - голяма от колкото съм. Обичам ниските обувки и много ме кефиха онези острите без ток дето имат място да си вкараш панталона в тях. Това са единствените остри обувки, които мога да понеса, а и едни с връзки нагоре по крака от дизел. Мразя такива пикли дето на 15 години са тръгнали да си слагат ботуши или обувки с висок ток дето и майка ми не носи толкова високо! Купих си заобленки и апрески. Колани на коланите не съм привърженичка. Обичам и гривни имам в изобилие. Най - различни. Златни, сребърни и пластмасови (които си ги купувам и не ги нося). За обиците залагам на злато или сребро, защото ушите са ми мн капризни и ми се възпаляват при вида на друг метал. Не ми харесват онези обици огромните. Харесват ми висящи и тия дето нито не висят, нито не стърчат!