.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    spored men mita 4e maikata obi4a sina,a ba6tata-da6terqta,ne e veren!
    az po-dobre se razbiram s maika si,tq e mn pe4ena i sra6no mnogo q obi4am!
    no ba6ta mi....s nego non-stop se karame,zaqjda se za nai-malkoto ne6to s men,koeto me nervi super mnogo i kato po4na i az da se zaqjdam,stava stra6no!no obojava brat mi,koito za nego e idealniqt sin!!!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    С баща ми се разбирам по добре.На него казвам и за момчетата и останалите глупости пък и той ми дава да седя до по късно да ходя на повече места да пия майка не е чак толкова добричка...

Guest
    Баща ми ме глези повече, а и с него се разбирам по-добре, нищо че съм момче. Майка ми винаги мисли, че я лъжа и ми няма доверие за нищо, без да има причина да го прави, затова понякога излизам от нерви

Guest
    Товя бях аз, но забравих да се рег-на

Град
    гр. София, жк. Западен Парк
    Два пъти - за една вечер.
    Извинете ме за флууд-а, без да искам
    No pain, no gain. - Scorpions

С майка ми и сестра ми.. те са ми упората.. от баща ми никога немога да очаквам морална подкрепа, понеже той не ме познава.. говори с мен само делово .. но всъщност не знае нищо за мен, за характера ми..
    и се осмелява да ми вика и ме е бил дори, но се радвам, че не го е правил в близките 1-2 години.. но просто защото не съм му давала повод.. иначе няма да се поколебае .. мразя го тоя човек!

Супер фен

:)

as pove4e se razbiram s maika mi poneje tq e nahalni4ka idva i po4va da me raspitva puk as i tva samo 4akam i po4va lud razgovor ba6ta mi toi 4akas amo da otida pri nego i da govorime puk as nikoga ne zapo4vam razgovor ei taka ot ni6toto i ba6ta mi izostavq...

Супер фен

ai sega ve4e sled karto rabotq ve4e 2 meseca i 3 sedmici ose6tam podobreniq v si4ko i mi imat po golqmo doverii mai mai ve4e me priemat kat golqm 4ovek i postoqno maika mi ima zaemi i posle vru6tas lihva v biri hihi

Obojavam ba6ta mi,toq 4ovek me razbiva totalno-golqm stabilqga e,govorim si vednaj na 2 meseca 6tot vse si e na rabota,ama kat po4nem=>za kvi li ne divotii,no pak za smetka na tova nenavijdam maika mi.taq jena kat di6a me drazni...
    Sprete Zemqta,iskam da slqza!!!!!!!!!

Разбирам се повече с баща си,който ме глези прекалено много.

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi i men ba6ta mi powe4e me glezi nqkaksi ne mi se kara dokolkoto maika mi po-we4e mi se kara nekaksi!
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Повече от фен
    s maika mi moga da si govorq za absolutno vsichko ... ima razlichni razbiraniq i chuvam razlichan gledna tochka ...mnogo se razbirame.tq mi e moje bi nai dobrata priqtelka...a inache tatko poveche me glezi makar che ...zavisi ...
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Мама , мама , мама ! Макар че тати повече ме глези...нали съм единствената дъщеря . Абе и двамата ги обичам , но с всеки се разбирам ... отделно

Град
    Перник
    Neznam kakvo e vqrno i kakvo ne... No se razbiram poveche s maika mi sedneme i si pushime, a s bashta mi ne si govorq osven ako ne e neshto po vajno. Vse pak maiak mi nikoga ne mi e posegnala. Inache i dvamata me glezqt poveche maika, ama i bashta mi se opitva po nqkakyv nachin da kontaktuva s men i za tova i toi me glezi
    Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    s mama..!!!

Град
    Madhouse
    Ам че с баща ми са разбирам идеално.
    С никои от двамата не споделям... Така си е най-добре.
    Бащата повече си ме глези мо ми е яко с него.
    (нали той дава парички:Р)
    Пък с майка ми хич не се разбирам...
    ...а пък мита доста от случаите са така
    мисля че е верен. Ние сме тъй. Майка обича брата и се разбира с него
    пък аз с бащата. Нали съм на Тати дъщеричката :P
    Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
    taka che po-dobre bydi shtastliw!

Супер фен

ami s maika mi sme golqma kombinaciq :P za si4ko se razbiram s neq ako 6te da i kaja po tela "mamam iskam sled 1 4as da imam na logloto mi botilka s 4erveno vin4e i 2 4a6i i da mi e opraveno legloto 4e idvam s edno momi4e i taka aide 4ao" tq pak 6te go napravi 6te zema ot neinite i pari i 6te kupi vinoto 6te podredi si4ko kakto si trebe da e i posle leko 6te me buzne da i vurna parite za6toto 4ISTI SMETKI DOBRI PRIQTELI i taka a i s neq spodelqm si4ko s ba6ta mi redko govorq ama tq maika mi kat lisi4ka samo hitruva i lubopitsvta koi kakvo pravi i kakvo stava i tq me zagovarq postoqno a ba6ta mi samo sedi i izob6to ne me zaka4a i s nego govorq 2-3 puti v godinata po rabota i taka ....

Град
    Нарния
    Ми понеже съм женско и затова с майка ми. Иначе бащата е този, дето ме глези повече...добре де, той направо ме скапва от глезотия.Майка ми "иска да ме научи да не пилея толкова много, да си пазя нещата и мога да живея с малко"...но все пак лафа с нея върви повече отколкото с бащата...

Град
    Лапландия!?
    С баща ми се разбирам много по-добре отколкото с майка защото баща ми има много по съвременни предстви за живота а не живее още в 18 век с тъпи разбирания.Пък и той доста ме глези Мм с нито 1 от двамата несподелям просто си пазя нещата за мен си.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    az mn dobre se razbiram i s dvamata

Искам да ви попитам с кой се разбирате повече? С майка си или с баща си? s tati :P
    С кой от двамата ви предразполага към разговор, кой ви разбира повече, дори кой ви глези повече? tati est pri nego sum za 2 meseca sig i za tva me glezii s negoo moga da si govorq kato 4ovek da mu obqsnq problemite dokato s maika samo se izpokarvame .. i kogato iskam da i spodelq neshto tq vmesto da mi kaje 4e sum sburkala kato sum napravila taka po4va da vika " shto postupi taka " ........
    Верен ли е митът, че бащите обожават дъщерите си, а майките - синовете? tai si mislq
    А какво ще кажете за родителската ревност? mmm nito maika mi nito bashta mi revnuvat .. ili pone ne tolkova 4e da mi napravi vpe4atlenie

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Да, митът е истина... имам и брат и сестра и мога да кажа, че баща ме глези повече от брат ми, а майка ми - брат ми.... и аз се разбирам по-добре с баща си; първо на него му казвам нещо - примерно на него му казах, че съм си ипсала оценка, а на майка им-след две и повече седмици... и така...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Аз се разбирам и с двамата.В перфектни отношения сме тримата.
    <3 ^^

Голям фен
    С нито един от двамата Направо се чудя как все още ги търпя,постоянно ми крещят и ме обиждат!Е,ако все пак трябва да кажа един от двамата-майка ми!
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Аз и с двама се разбирам, но повече с майка ми. Всякаш майка ми ме глези повече ( не бих го нарекла глезене но в момента не се сещам за друга дума) Но това не означава че и баща ми не се грижи за мен и не е добър с мен...напротив, но той повече се разбира със сестра ми, а аз с мамчето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си