- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- 14-15 годишен шофьор
Просто искам да споделя колко шашнат бях когато с баща ми бяхме на обиколка из Димитровград и изведнъж едно максимум 14-15 годишно(книжка се взима след 1,гледащо под колана,возише приятелчетата си с един лъскав Опел на едно от големите кръстовища...просто бях като
![]()
Та после как нямало да стават катастрофи в България...![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Остави това,че не е взел книжка,ами кой го е пуснал на тази възраст да кара.Има родители,които трябва да го спрат,но явно на тях не им пука за това.Не им пука,че детето им ще се пребие,ще пребие и дугите около него.Тва е трагедията.![]()
![]()
![]()
В Силистра преди месец и нещо (горе-долу) един 15 годишен хлапак се блъсна със служебния джип на баща си в една оградаСлед удара келешчето слезе от колата съвсем спокойно,обади се на баща си по телефона и най-спокойно му каза "Тате,блъснах служебния джип ... Айде ела по-бързо,че не ми се дават пари за такси!"
![]()
![]()
(в случай,че има няк'во значение джипа беше Чероки
Малеее не искате да знаете що за скандал стана,след като се появи бащата![]()
............
Тааа мисълта ми беше,че това с 14-15 годишните шофьори не е нещо ново за България![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Това на колко е години не е критерии! Може да е на 13-14-15 и да кара по добре от 30 годишен така, че ... а какво остава за жените .... на тях просто не им се отдава да карат на никоя жена.
Нали знайш като видиш жена в колата - БЯГАЙ !![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Ами най-добрия ми приятел кара от 10 годишен на балкана.След като стана на 14 баща му гара секи ден да кара из София,мога да кажа че кара по-добре от бащами който има стаж 30 години,евала на този човек,спазва абсолютно всички знаци и глупости..![]()
Пич тва беше доста тъпо дето го каза не мислиш ли?!?!? Как някой пишлигар дето вчера се е научил да ръчка скоростите ще кара по добре от някой улегнал шофер със стаж минимум 10-12 годиниПървоначално написано от eXpl0d3
май нещо не си на ТИ с колите а
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
Това е от БГ:
http://www.vbox7.com/play:e3577e15
Това е в Русия доколкото знам:
http://www.vbox7.com/play:d4044ca2
Без коментар !
бащата е мощен..и му е се тая дали сина ще удари колата или не.. явно(а относно живота му тва си е безхаберие на родителите) познавам много тийнове на който родителите им купуват колки още преди пълнолетие и ги карат съвсем спокойно..
И аз почнах да карам на 13 и сега найстина карам по-добре от баща ми
Абсолютно.Даже той ми го е казвалПървоначално написано от NeZaPoznat
В морето се давят тези, които си мислят че са добри плувци. Имай го в предвид следващия път когато решиш да шашнеш накое гадже като караш като на филма СКОРОСТ. Там има специални ефекти и изкуствена кръв.... тук няма.Първоначално написано от Belair
Мисля,че това е глупав начин за самоубииство.Винаги карам много вниматилно и чесно казано никога не карам с повече от 80 км/чПървоначално написано от NeZaPoznat
Да бе да ... някав вчерашен келеш, не се вижда от земята ше кара по-добре от баща си, сигурно със над 20 години стаж. Оправи се бе момче, не си в ред ...Първоначално написано от Belair
![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Ей пич не на мен тия!!!! Поредния пълен въздухар си пределно си ми ясен такива като тебе ги има милиони,милиарди..Първоначално написано от Belair
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
мн грозно но0о все повече се превръща в ежедневие което е мн жалко...
LoVe iS tHe aNsWeR
Не мога да ги разбера тея деца как мислят че всичко ще им се размине![]()
Абсолютен хаос в тая държава! И после защо ставали катастрофи?! Ами щото цялото ни управление е една абсурдна катастрога..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Папай курец,батка,курецПървоначално написано от strong
Просто ми е писноло от смотаняциПървоначално написано от GReddy_91
![]()
Никой не го е пуснал,момчето просто е решило да си вземе колата без да пита.
да се учат да карат,ок,но за тая работа да си ходят по селата примерно,а не по кръстовищата в големите градове![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Определено Belair не е въздухар.Познавам го доста добре и бих казала,че доста по-способен и по-умен от повечето от васПървоначално написано от GReddy_91
OMFGПървоначално написано от MrUndaztood
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо ме застреля!!! По-тъпа тема не бях срешал!!! Нма АБСОЛЮТНО нищо лошо в това да можеш да караш по-отрано! Аз съм на 15 и мога да карам.. донякъде :P
Доста от моите съученици също могат да карат... Но не са като този малоумен циганин(като знам къде си го видял) да карат из градовете - карат си на село! Чак сега забелязах, че си момче... доста си задръстен, брато! Кажи на баша ти или н някой друг да те научи и теб да караш...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()