- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Omrazna mi ve4e :(
ISkam da si mahna tapiq kur ve4e vinagi mi stava na nai nepodhodqshtite mesta v4era po fizii4esko bqh s ancung i mi stana kura i vsi4ki po4naha se smeqt
problema e che iskash da si mahnesh k*ra ili che ne znaesh kak....![]()
![]()
![]()
ei man tova li 6te ti puka.moje.stava nema ni6to lo6o.predstavi si tezi koito tragnat da se **** i ne im stava te kak se 4ustvat a radvai se..zavirai go po kra4olite.misli si za gadni raboti da ti se sparva i da se nadqvame da ne marda mn mn.a sledva6tiqt pat kato ti stane i po4nat da ti se smeqt go izvadi i odari nqkoi ot 4eloto![]()
mi normalno e da ti stava taka na tiq godini, hodi s po-dulgi bluzi, i s po tesni slipove primerno i taka nqma da si li4i, i nqma ve4e da ima6 problem![]()
Виждам решението за теб. Хващаш брадвата затваряш си очите и хопАбе недей да си затваряш очите да не си одрежеш и крака
![]()
Мразя секви курви, педали, содомисти, ексхибиционисти, некрофили, педофили, герантофили и дърти чикиджии!!!
Май стана фешън в тоя форум да се пишат глупости... Да отбележа, че когато аз започнах да го правя почти нямаше такива шитове... Деба плагиатите... Измислете си собствен стил! И без това е късно да ме стигнете с безсмислени постове...Първоначално написано от kurodurvec
Оф коурс можеше да не пишеш 515 мнения, а да си "поправиш" едното и плюс тва май не ти се трупат "мнения" като си отговяряш сам...
По темата - Ами човек, като не можеш да се контролираш си го изправяй на горе някак, само да не излезе от гащите и няма да си личи.
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
mi.... pravi sex po 4esto i nqma da ti se nadurvq tolkova lesno![]()
VSEKI DEN PREDI DA IZLEZE6 UDRQI PO EDNA BURZA *IKIQ I NQMA DA IMA6 TOQ PROBLEM![]()
Ае глупости, не биий чикии не ги слушай. После да се миеш пет часа... Ако ти се отвори парашута ебни нещо, ама...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
I AZ TEI VIKAMПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Edna bobole4ka,koqto te obi4a,razbira se edin den 6te umre,dokato umre teb 6te obi4a...
otreji go i go hvarli na niakoe ku4e![]()
![]()
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
predlagam ti edna mnoo hubava ideq zimash edna Husk Varna mai tei se pishe (tova e rezachka za darveta) i go rejesh i go mqtash vav nechiq terasa ili si go svarqvash i suotvetno izqjdash ili servirash na priqtelkata si bez da i kazvash kvo e shte go narejesh (ako si jiv) taka che da ne razbere kvo e are PEAVE !!!!
Когато си прос обикновенно е за цял живот !
Ела ме напсувай ще си го загубиш, ама ще ти отнеса и топките
Я FUCK OFF бе !!Първоначално написано от monka
![]()
Батка няма от кво да се притесняваш, случва се !!!
И не ги слушай тея, и две злобарки да си удариш преди да отидеш на у4илище пак не е гаранция, че няма да ти стане патката !!
Затова както казаха по-горе носи слипове.![]()
![]()
Ich will eure blIcke spuren
jeden herzschlag kontrollieren!
rammstein
че кво му е лошото да ти става, даже е добре. Ми кат ти стане фани някое момиче, надупи я, ако не се дръпне - боц ..... смеели ти се били, ти ги подгони с патката па да видим на кой ши са смеят
hah ima6 problem brato i to golem...a otnosno mnenieto na drugite izob6to ne gi slu6ai a tva dali iska6 da si mane6 h*q si e tvoq rabota ama ne se u4udvai ako po4nat da ti vikat AZIS hahhaha![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Това да ти е проблемарадвай се че ти става независимо къде кога и защо
на мене ми стана един път във влака пред половината ми съученички тогава се прибирах от София
кефи се че си млад момко
![]()
Eventful past is everclear.