- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Xek:)))
оу тва е супер"спорт"!!!мн ме радва!
аз имам едно хекче и понякога цакам ама съм мноо зле![]()
ама колкото и да е ми доставя голямо удоволствие![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Т'ва беше мноо дебилно мнение.. ми аз пък казвам тиПървоначално написано от Jamalska
да си натикаш хекърщината/хейтърщината в котенцето (домашното
)
Аз пък мразя ХЕКЪРИ , ЧАЛГАРИ , ФЕШЪНИ , ХЕЙТЪРИ , РАСТАВИ и т.н.
Вече мога да спя спокойно \/
По "темата" : играя хек колкото да се наредя в кръгче с приятели и да подритваме нещо...Не съм про и не ми пука т'ва за мене е пълна простотия![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Еми нали знаеш...Дреме ми нааа.....айде това е форум в който влизат непълнолетни...Ма за ко изобщо пишете като не ви кефи не моа да разбера...Бе оправяйте се...
Уориър..еми стебе тряа сме квит...аз съм така с твойта раса в вафлите с колела![]()
Нищо лично нали знаеш? :P \Първоначално написано от Jamalska
/
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
дамз и аз цъкам наркоманското топче![]()
боППървоначално написано от Ku4eNcE
Един френд си слага сачми от тия жълтите за пистолетите.. абе сещате се за какво ви говоря![]()
Аууу хек-че!Много забавно.Все още съм начинаеща,но с гордост мога да кажа,че в даскало бях едно от първите момичета дръзнали да пробват.Беше смешна картинка-нищо не правех като хората,но с малко помощ и търпение от страна на 'професионалистите' и желание започнах да схващам!Мен ми допада.Трябва да има и такъв норматив по физическо!!!!!![]()
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
Добре де...зависи от хека...Може да е със силиконови топчета,пясък,ПВЦ парченца...няма да е зле и някоя друга рибарска тежест...Първоначално написано от Jamalska
Пясък?![]()
Ми да..стандартен сендбег...едно време фрийстайл само с такоз са играеше...са се смята за чийтърско щото лепи като с магнит.В хековете за фрийстайл са пак има пясък ама и други сачми или парченца некфи малки..и тежестиПървоначално написано от skate_warrior
Като цяло си търся дружки за хек, които живеят в София. Аз съм напълно навит за хек, както и нови приятели. Ако желае някой да се свърже с мен да ме намери на skype: Chernobyl_disaster (name) Ще ме познаете по това, че съм от Pripyat, Ukraine.Като цяло е студено напоследък, но определено и аз си търся разпалено дружки да играя хек с тях, добър съм и си търся добри!...Жалко, че чак сега видях, че има статия за това с хек-срещите..и то чак от 2006. Надявам се да видите моето късно представяне във вашият форум. Пишете ме и мен!
I never play the victim, I'd rather be a stalker.The Zone wants to be respected. Otherwise it will punish.
2004
Hostis Honori Invidia