- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Xek:)))
Ei kakvo 6te kajete za malkoto top4e...cakate li?)mn mu se kefq...az li4no imam hek ot 3 godini(be6e parviq v predmoto mi daskalo)
be6e mn veselo v koridorite,ludnicaa i poznaite kolko skoro se skasa(sled kato vsi4ki se u4eha na nego..)ta praktikuvate li tozi "sport"
![]()
![]()
"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!
Az puk nay4ih za tva ne6to ot kartinkata v podpisa na Jamalska.Izob6to ne sum vijdala takova top4e i niamam predstava kak se igrae!
![]()
mda,mnogo me kefi.az imam edin.dori prez lqtnata vakanciq ima6e 2 mom4eta(i dvamata imaha edno i su6to gaje![]()
![]()
![]()
![]()
)i vs gi kefeha a i igraeha mn dobre s hek
Любовта е най-висшата степен на омразата
Igrata e gotina stiga da ne si kriv v krakata kakvato sam az.Ne uspqvam da ucelq tova top4e, ama ina4e e zabavno.
![]()
hehei golema ludnica ako igraish s takiva deto i te neznaqt kvo pravqt ( kato mene chat pat)
sladka igrichka e ............. i sq jamalska mi e obeshtala da me osuvershenstva puk az blq bql .... abe taka de obshto vzeto tva e ideqta
хах ми кефи ме..
от време на време джиткам...некво отпускащо такова...даже преди малко играх...
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Мхм хекчето е голяма зарибявкаДаже сега като сметна последно цъках преди мм 5 часа в даскало.Аве яко е,особено ако цъкаш с яки хора..фън да става
![]()
mi mene mnogo me kefi, no za sujalenie ne moga da go igraikamine4e kato gledam nqkoi, super mnoo me kefi
![]()
super e,4e ima tolkova mnogo fenove!))
e4o don't worry i az u6 igraq ot dosta vreme,ama ne moga da kaja,4e sam si sazdala nqkakva tehnika cakam puk kakto doide)
to si zavisi i ot tva s kakvo si obut de..daje mnogo zavisi)
ima da tarka6 podmetki v na4aloto..nqma na4in![]()
"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!
директорката ми го зе.....в момента нямам![]()
az imam v momenta 2 mnogo sa sladki![]()
![]()
i si zakam redovno makar i poniakoga sama
![]()
![]()
Dokato ima balaci 6te ima i tarikati
az imam edno v momenta imnog omu se kefq i se opitvam da si igraq ma....malko trudno i opredeleno mnogo zavisi ot obuvkitema az sum uporito magare i shte se naucha
![]()
inache super mnogo me kefi kak drugite si igraqt. a puk moito hek4e e mnogo gotino kato ogun aaaaaa mnogo si go lofkam :P hhahaah :P
-------------
love is friendship set on fire!!!
6eguwa6 li se...za men towa e smisyla za jiwot...Staraq se na kryg i freestyle i iskamda opitam mrejaaa...mnou me radwa...Bez twa nemoga da jiweq
Na men ot dosta vreme mi napravi vpe4atlenie kartinkata v podpisa ti...Proval/a li si se v nqkakvo takova sastezanie?(sorry,ama ne sam sigurna dali si m ili f?)![]()
Ami f sym i ne,ne sym...wse o6te sym mnogo nazad s materiqla... Xax no na hek-fest4eto w NSA predi nqkolko sedmici se naigrahme doore s nai-dobrite....
I az sum takaПървоначално написано от e4o
![]()
![]()
...I az qko se kefq...E,ne sam mnoo dobra,ama nqkak si se opravqm-Jamalska me y4i......Pokrai neq i az se pobarkvam po taq igra...Xekar4etata sa qki xora...
![]()
Have a nice trip!
ot 5 godini igarq bil sum v federaciqta)))) mnoo dobra igra da ama ve4e rqdko igraq
))
Kato stana duma q spodeli za taq federaciq...ako iska6 tuka ako iska6 na LS...kaji koi sa tam...nqkoi koito da znam?Първоначално написано от Malka7a Drusalka
![]()
Jamalska sorry,ve4e sam nqsno,4e si "f"...
Malka7a Drusalka pls ,ako nqma6 ni6to protiv spodeli za tazi federaciq tuk..na men sa6to mi e mn interesno...
mi igraq ot 5 godini hek bqx v federaciqta daje nqma takuv sport ama sega ve4e rqdko igraq
mi ve4e nz kakkvo stava s neq ima6e edno purvenstvo i te gledat akk igare6 i ako te xresat te zimat tova be6e pri mene)))
Igrata e gotina i 4at pat cykam ama ne sam mnogo dobra daje hi4 ....