- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- пликазка ...... Имало едно влеме ...
запознал се с един..
trol,koito...
So keep on kickin'
the bomb iS tickin'
don't Stop-don't be a runaway
go for the fire
baby are you tough enough...
му дал..
..една бутилка пълна със ..
...водка , ама менте...![]()
но си спомнил че има антидепресанти в джоба и...
И изпил цялата опаковка с хапове ..
. Sled tova ... (dve dumichki...ama prikazvakata neshtu pochva da mi sa gubi...mn shashava naistina)
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
za malko da umre,no...
Любовта е най-висшата степен на омразата
ТАКА ПОНЕЖЕ ВСЕ ПАК АЗ ПУСНАХ ТЕМАТА , РЕШИХ (ПОНЕЖЕ ВИЖДАМ ЧЕ НА ДОСТА ИМ СЕ ГУБИ СМИСЪЛА , ПУК И ВСЕ ПАК НЯКОЙ АКО ИСКА ДА Я ПОГЛЕДНЕ ЦЯЛАТА) ДА Я СЪБЕРА НА ЕДНО ЗА ДА ВИДИТЕ КАКВО ТОЧНО СЕ ПОЛУЧИ
-sujelqvam 4e e malko taka napisana no sum q copy-paste cqlata (ne mi se prepisvashe
.................................................. .................................................. .....
Имало едно време edno vlubeno momi4e с къса поличка, koeto mnogo искало щастие защото било mnogo sumotno.Edin den погледнала слънцето i se zame4tala .Predstavila si kak idva neiniqt gothic prinz i q кани на вечеря ...celuva strastno i gali nejno.pregurna и каза-obicham te!Tq go popita-ima li smisyl ...iska li sex ?.....Toi q взел на ръце Ама го секнала дископатията и toi q izpusnal na stylbishteto.За нещастие си счупила крака И той я зарязал,тя плакала, но se natujila .Обаче отнякъде се появила вълшебната фея преоблечена като мед. сестра s golqmo dekolte. Феята догонила принца и го пребила от бой, след което toi q namrazil i si otmustil na nashata geroinia kato решил да си отмъсти za lujite като я задуши з възглавница i q ostavi ymrqla taka i napravil. i той заживял щастливо bez princesa е да ама mu pisnalo da stoi sam bez problem si nameril novo mace no samo za edin put и после щял да q ubie защото всъщност бил шизофреник i lekarstvata ne mu ponasqli .Харесал си Пепеляшка 6toto dobre 4istila i gotvila но не можела да ima deca i reshili da si osinovqt dve izrodcheta no sled vreme shtastlivoto semeistvo razbralo 4e всъщност не е щастливо и 4e Dqdo Koleda ne sa6testvuva kakto i che niama feia na zbukite i re6ili, съкрушени децата и пепеляшка se razplakali , 4е trqbva da da si xvanat pytq i i da nameriat dobrata feia koiato 6te gi priuti pri neia za da gi uspokoi i da im dade успокойтелни,но te nqma da iskat da gi vzemat za6toto sa prexvanali bolestta na ba6tata(6izofreniqta) i.. Пътувал той през девет страни в десета,през девет планини в десета,през девет кралства в десето докато най накрая se nastanil v edno selo za koeto se nosilo slavata che vsichki hubavi jeni bili tam, no toi bil gey a v seloto nqmalo hubavi muje za tova toi reshil da ne e veche gei, i nagrabil barmankata na edno dolnoprobno zavedenie ot seloto i q iz4ukal v toaletnata i sled 9meseca tq rodila triznaci kato razbral pripadnal no posle se zaradval i kazal na barmankata ще се самоубия(шизофренията си казала думата) za6toto vse pak ne sum gotov za deca barmankata sipala edna dvoina i go posavetvala da izchezva kolkoto moje po dale4e za da ne go ubie но било вече късно и децата го нападнали 4e 6te go ubiqt ako и той избягал ,skril se v susednoto selo kudeto go pri4akali edni i go pokanili da piat po edno ,запознал се с един trol,koito му дал една бутилка пълна със водка , ама менте i toi se iadosal но си спомнил че има антидепресанти в джоба и И изпил цялата опаковка с хапове . Sled tova kolabiral i...za malko da umre,no se setil , 4e ..............![]()
[/b]
...ima deca da hrani..
Male taia prikazka me kefi! Prosto vtora takava niama!Skusah se da se hilia dokato ia 4etiah!![]()
...se napy6il......(basi nenormalnata plikazka
![]()
Have a nice trip!