.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    АаАа...според ме и двете може да са с чувство. Зависи от начина и от скоростта, ако мога така да се изразя (и някои да не ме набие ). Като правим секс нейно, бавничко и лекичка и дълго преди това сме си играли, и обикновено сме голични, тогава казвам, че правим любов, а когато е по-бързо и малко брутално и в някаква по-изчанчена поза му викам ебене , но и двете ги правя с човек, който обичам
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    i kolko puti si pravila sex/lubov ?@! 0,1 ???
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Dosega sym pravila samo sex s liubov i ot liubov! I mislq che tova e nai-hubavoto - da pravish sex s chovek,kogoto obichashi koito znaesh che te obicha!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

emi vsi4ki mom4eta tarsqt nqkav seks , nqma go ve4e praveneto na lubov. gledat da te izpraskat i tva e. a drygo ne6to e tva kakvo iskat jenkite.
    Tazi no6t az pak te sanuvax! trupat ti nosix na race ! ybix te ! ybix te za da te spe4el, dori i sas iztinalo sarce !

fena
    Guest
    kazva sa ibane ve...

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Аз не съм праил сех не съм праил и любов

Guest
    ne e vqrno 4e vsi4ki muje se 4udqt samo kak da te iz4ukat az poznavam mn svestni muje taka 4e ne slagaite horata pod edin znamenatel
    ta za temata:
    mi i az sum praila samo liubov dosega ama ne mislq da probvam "iebanetu" taka mi e dobre s liubov

Фен
    Град
    У дома:)
    Досега съм правила само любов с човекът, който обичам. И съм била само негова.
    Не виждам смисъл в "ебането".
    Трябва да има чувства, тогава удоволствието ще е най-голямо.
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

краставичка фен
    Guest
    Ибаньееееееееееееееееееее еееее

LUBOV OZNA4AVA DA OBI4A6 NQKOGO I DA MU BUDE6 VERN I VINAGI DA GO ZA6TITAVA6 I NIKOGA DA NE GO NARANQVA6 A ZA DA PRAVI6 LUBOV SA NUJNI SI4KI TEZI 4USTVA AKO GI NQMA TI PRAVI6 PROSTO SEXS KOLKOTO DA SE ZADOVOLI6

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Sexa bez liubov e samo gimnastika...nesumneno mmmmmmm priqtna...no vse pak gimnastika
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами аз си мисля че без любов е по яко защото някак си по не ти пука.. какво ще става после и т.н

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    ами аз си мисля че без любов е по яко защото някак си по не ти пука.. какво ще става после и т.н
    i v tova tvurdenie ima neshto vqrno - nikoi ne se spicha,ne ti puka mn mn,po se otpuskash..no tova moje da se postigne i pri 'praveneto na liubov' s postoqnen partnior,sled podrobno opoznavane...
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    Град
    sofiq
    pravila sum samo sex.i si mi e dobre ne sum po 4ustvata!!!i kaot gledam kak stradat vlubeni priqtelki mai si mi e dobre s tova ledeno surce \/

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Фен
    Град
    Смолян

На теб не ти пука, ама баща ти като стане дядо, сигурно ще ти запука

говорите за "секса без любов" сякаш не крие рискове...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami az do sega sum pravila sex samo s 4ovek koito mn mn obi4am i ne moga da kaja koe predpo4itam no kato 4eta mneniata mai sex bez liybov ne e vinagi nai-dobria variant

Който твърди, че простото ебане е по-хубаво от правенето на любов.. ами, просто не е правил любов.
    А който е правил, знае какво имам в предвид. :Р

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

А любов без страст какво е? -> Разгазирана лимонада!
    Любовта си е любов но страста също е от голямо значени.
    Правила сам и секс с любов и секс без любов...но наи-ми харесва да правя секс без любов но с любиямия човек (и да не е любим ако изгаряме от старст пак е върха)
    Чисто и просто див секс

Момиче съм!!!

mencheta i womencheta mnoo mi e interesno koga nqkoi ot vas shte porasnat i shte zapochnat da mislqt trezvo na jivota

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    хмм...и двете сам ги правила и секс с любов и без любов и мога да кажа че и двете си имат своите плюспве

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    ooo opredeleno sex s lubov e po dobre.....
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sensual

На теб не ти пука, ама баща ти като стане дядо, сигурно ще ти запука

говорите за "секса без любов" сякаш не крие рискове...
    това че е без любов не значи че трябва да е и без презерватив правила съм секс с постоянен партньор и не съм се притеснявала от нищо.. но си мисля че ще е по яко като не го обичаш човека , а само ти харесва физически.. и няма намесени кой знае какви чувства и не мислиш за това че го обичаш.. че искаш да си с него и т.н.. амии някак си по не ти пука..нз

Голям фен
    Град
    София
    Досега съм правила секс само с любов, защото само с един човек. Нямам база за сравнение, но сексът винаги е върховен. Дори и да е кратък или нещо да се обърка. Щом е с Него, винаги е хубаво

Guest

Re: ебЪне или любоФ ?

Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    Какво правите? Просто секс или любов??? Изобщо до сега правили ли сте любов или само яко ебане ? И кое предпочитате , правенето на ллллюбов или просто правенето на секс без чувства или дори без обвързвания ?

Правенето на Льобофффффф е по-възбуждащо от простия секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си