- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нещо което май ни убягва,е...
ауууу, голямата уста на заврял лавин много ма уплаши... виждаш ли как ми треперят колената от.... смях?Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
![]()
![]()
![]()
![]()
а ти можеш да си прегледаш мненията, да видим има ли поне едно, в което не се оплакваш от някой и не му се караш.
![]()
ти на мнението....
![]()
![]()
![]()
Оооо да си ги нямаме тия.
Трафик, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ мнения на Аврилчето са от голяма полза за сайта. Не знам една тема, която да е обърнала на чат и в която да е казала нещо което изобщо не е звързано с темата /за рализка от останалите/. Е хубаво оплаква се, ама то да няма за кво разбирам ама то е пълна анархия и тя /както и много други/ се стреми да я оправи.
Честно казано ми образуваш нерви абсолютно всеки път когато влезна във форума!!!!!!!!Стига вече!
Traffic а ти не можеш ли поне веднъж да не обръщаш внимание на подобни критики към теб.
Тя е казала какво мисли,това забранено ли е?Можеш да си вземеш поука....а не да ни показваш колко те интересува!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Незнам дали някой забеляза ,но току що превърнахте единствената непреебана тема в място за караници , НИКОГА ли не сте се опитвали да направите нещо за другите , да създадете атмосфера на някой да се се чувства на място сред приятели с който може да сподели проблеми ,който иначе би скътал някъде дълбоко в себе , поради куп причини
И защо мислите се напълни с гости , а постоянните посететили започнаха да избягват влизането си тук ? Можеби защото влизаики тук един гост вижда че всичко е ебавка и може да поостане половин -един час и той да се изгаври с някои "регнат" потребител или с някоя маловажна за него тема ,а през това време влизайки тук някои от потребителите вижда същото и просто решава ,че вече няма смисъл да си губи времето сред една сбирщина и да се принизява на тяхото ниво
А аз поне действащ модератор не съм видяла , може би геша но си мисля че като се ебе майката на половината теми и половината гости и някой , който може да направи нещо а не само да заплашва и да обижда ,отдели просто малко време на ден и лека полека въведе някакъв контрол ,нещата ще започнат да се оправят или поне ще може да се каже -Модераторът се опита ! , а не модераторът се занимава да пуска темички за конкурсчета между потребителите !
(нямам нищо против тях ,но не мисля че мястото им е сред тази лудница!)
Един вече бивш модератор наистина се опита, но не можеш да си представиш просто колко мощна може да бъде простотията![]()
И пак ли ще звучи невероятно
за някой, ако някой пак твърди,
че има най-голямото богатство -
един прозорец и безброй звезди![]()
oi lunnasvetlina ot lichen opit znam kolko e trudno da vodish voina s nego koeto dori ne e materializarano ..... nqma da spomenavam tochno pod kakva forma v e-net go pravq no redovno se izpravqm sreshtu prostotiqta ,idiotizma, negramotnostta, ligavshtinata ,oligofreniqta i t.n. na nqkoi individi izpolznashti mrejata![]()
e mersi vse pak 4e pro4ete tova koeto napisah![]()
Ами аз пратих лично на ceco. Предлагам и вие да направите същото. Да оформим нещо като бунт.
Ами аз не съм мн наясно със задълженията на модераторите, ама явно не ги изпълняват. Сега видях 4е има само 2 модератора, преди когато беха пове4е беше по добре... А това за бунта нз дали ще помогне много![]()
Abe ei sega 6te my pra6tam li4ni!!!I kvo 6te pomogne tva? Toi taka i taka ne vliza? I kakvo da my pi6a? Ne6to kato "6to niama moderatori?","Interesyva li te izob6to foryma?" ?????
![]()
tozi sait prosto otiva po dqvolitetova e gor4ivata istina.i dokato pone NIE ne napravim ne6to,ni6to nqma da se opravi.kolko skupi za nas potrebiteli ni napusnaha?!laydi kroft,koqto ni napusna o6te dokato be6e pove4e ot fen ili lunna svetlina,koqto be6e edna ot nai vidnite tuk?a koi 6te e sledva6tiq?!moje bi съни,ili puk slun4ice...ili LunaTrick,moje i maverick...ni6to dobro ne ni 4aka,osven ako ne opitame da napravim ne6to
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Hi kak si asl pls
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
haha-a tova na koi go kaza??Първоначално написано от SanDRo
Любовта е най-висшата степен на омразата
ahahhahahahahhahahПървоначално написано от SanDRo