Всъщност действащ модератор е само Цоки. Мисля, че всички са забелязали отсъствието на Игнис, а аз вече напуснах поста си /въпреки че за сега под ника ми пише "модератор", вече нямам по- специални права/. Уви, политиката на Цоки се различава доста повече от моята затова и не мога да отговарям, но пък и е истина, че за един човек задачата е наистина непосилна, освен ако не стои нон- стоп в сайта, което очевидно е невъзможно.
Този призив съм го пускала многократно от близо година /всъщност ако не се лъжа точно през септември- октомври миналта година започнаха големите караници за теми и това масово превръщане на форума в чат/, но уви- както се и вижда, без никакъв успех.
Росската, много жалко е, че наистина нищо не можем да направим. Просто потребителите са такива. Те не правят разлика между двете понятия "форум" и "чат", а просто искат да си направят кефа, независимо дали това наришава реда. А и това явление е вече толкова масово, че дори не съм сигурна дали юзърите са наясно, че е абсолютно неправилно...
И да, Съни, права си, няма да бъде същия. Радвам се, че някои от вече бившите потребители на сайта, не видяха в какво се е превърнал. За съжаление, ние с теб не сме сред тях. Аз наивно вярвах, че нещо може да се направи, но вече се убедих, че съм била много заблудена в това отношение.