.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: :((((((((((

maliiiiiii
    Guest

:((((((((((

molq vi pomognete mi da prevazmogna pone malko makata si ((( nemoga pove4e vseki den za men e palen s taga i to ne zaradi tova 4e stradam ot nespodelena lubov,imah si priqtel...
    S Radi varvqhme godina i 9 meseca,vsi4ko si be Ok i 2-ta mnogo se obi4kahme podkrepqhme se,zabavlqvahme se s edna duma vsi4ki ni zavijdaha a i toi be sas mnoo qka van6tnost i golqmo 4uvstvo za humor,kakav mi e problema li.. ne e druga(ako bee6e druga 6teh da sam ppo dobre) Edna ve4er toi iska6e da izlezem no az ne pojelah be6e mi lo6o(tova mi doide i mn me bole6e korema) toi kaza dobre mila az 6te izlqza sas Stefi-nai dobriqt mu priqtel i 6te si doida a ti se opravqi angel4eto mi...no nz za6to nemojah da migna cqlave4er.Kam 3 i ne6to posredno6t mi se obadiha da mi kajat 4e moito mom4e e martvo...predstavqte li si ((((((( taka si ostanah ne povqrvah v parviq moment pomislih 4e e ujasna 6ega,no be glasa na Stefi i izvednaj izvikah mnogo silno i vednaga v bolnicata Stwfi be sas s4upen krak a moeto sakrovi6te zaginalo na mqsto(pone se uspokoqvam s misalta 4e ne e zaginal s ujasni bolki)no za6to za6to stana taaka,minaha 4 meseca ot negovaata zaguba a az nemoga da gfo zabravq;((((((( obi4am go ne iskam drug samo kato gledam snimkite podaricite ot nego i ne mi izliza ot glavata ne qm ne govorq s nikoga nemoa da prevazmogna makata pr mi kazvat da izlizam no ne mi e do tova kajete mi kak da go zabravq tova ne e vazmojno takava libov kato na6ata nz kakvo da pravq 6te se pobarkam molq vi kajete mi kak da prodalja napred(((nqmam siliii

tctctct
    Guest
    eleee milaaa towa e ujasnoooooooooo(( no nz kak da ti pomogna ne sam imala takaw problem no se nadqwam i da nqmam ina4e 6te se samoubiq;(

Мойте съболезнования!
    Искам да ти кажа, че знам как се чувстваш!
    Знам какво е да загубиш близък човек (аз не загубих гадже, а най-добрия ми приятел с който съм израсла но това е тема на друг разговор)
    Знам каква празнота цари в теб и колко е тежко!
    Но искам да ти кажа, живота продължава!
    Никой не те кара да го забравяш, сигурна съм, че никога няма да го направиш! Просто приеми факта, че той сега е на едно по-добро място...
    Някой хора идват в живота ни, настаняват се в него, а един ден просто изчезват!
    Излез с приятели, поразсей се малко!
    Със сигурност той те гледа от някъде и не иска да страдаш така!

Фен
    Град
    Rakovsky town
    olee mila 4ak se razplakah ama nz kak da ti pomogna tova e nai golemiq mi strah i ako ti ne go prevazmogne6 sama nikoi ne moje da ti pomogne znam 4e toi bi iskal da prodalji6 jivota i da si 6tastliva no i ne iska da go zabravi6 nikoga.Pomisli si hubavo i se opitai da prevazmogne6 makata
    Човек без пари е лайно, лайно с пари е личност.

Супер фен
    Град
    sofia
    sujalqvam mnogo, sus sigurnost ti e mnogo trudno, no trqbva da vdigne6 glava, nqma6 drug izbor, izlizai s priqteli, taka pone malko 6te se rasseiva6, otidi na kino, gledai kolkoto se moje po-malko da se se6ta6 za slu4iloto se (znam 4e 6te ti e mnogo trudno, no trqbva), drugo nz kakvo da ti kaja, naistina e mnogo tujno, sujalqvam

Повече от фен
    Град
    ямбол
    moite iskreni saboleznovaniq...predstavqm si kak se 4ystva6...no savet ne moga da ti dam za6toto samo ti si znae6 kakvo e vsa6tnost i kolko ti e ma4no...i vse pak ti pojelavam mn ksamet i dano nameri6 nqkoi dr ..znam 4e nqma da e skoro za6toto moje bi ti ne iska6 dr no s vr 6te mine...

Eblivkata
    Guest
    abe mila losho e twa sho e stanalo ama go zabrawi toi poeche nema da se warni za da te ebe... fani si drug koito da ti dostawq twa udowolstwie nali me razbirash,nqma lubov a samo izmama i sex

Повече от фен
    Ето отново жестокостта на живота.Винаги най-добрите загиват!Няма начин просто да си го върнеш,единствено ти остава да скърбиш немога да те посъветвам да излизаш с приятели или да се забавляваш та това е невъзможно при положение че твой скъп човек си е отишъл.Запази го в спомените си,запази го и когато си го спомняш недей да плачеш ами се усмихни и бъди щастлива от това че са те дарили с такъв прекрасен човек,въпреки че са го отнели твърде рано.Недей да позволяваш мъката да те обвзема напълно живей,защото съм сигурна,че той би искал това.Искренни съболезнования.

qqqqqqqqqq
    Guest

qqqqqqqqq

awe q poeche kyponi i sha go zabraish sha se qwi dryg na too shiban xorizont samo gore timbata qsno??? w takow swet jiweem ili jiwyrkame

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

ujasss

tova napravo e ujasno,ne sam prejivqla takova ne6to no predpolagam 4e e ne6to ujasno,no mila kogato si spomnq6 za nego se opitai da se usmihni6 das i spomnq6 hubavite momenti s nego i znai 4e toi e nqkade na po dobre mqsto i te gleda otgore i si te zakrilq,ne iska da te gleda taka tajna i saas salzi na o4i...a za smartta tova e ujasno no moje bi e bilo pisano o6te edin mlad 4ovek da si otide za sajalenie,noo sme sazdadeni za nqkakva misiq kakto e kazanoi edni si otivat mladi drugi stari... donqkade kato se zamisli6 po dobre e bilo i 4e ti ne si bila v kolata 4e ne se e znaelo kade 6te si bila sega...znam 4e e zlove6to no si jiva i zdrava(vapreki 4e ti se iska v momenta da si martva),no ne trqbva Badi smelo mmomi4e,6te preodolee6 makata,kasmet

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    горкичката
    Моите съболезнования!!!
    Мисля че трябва да започнеш да излизаш с приятели,защото живота за теб продължава и той със сигурност би искал да си щастлива а не да тъжиш за него
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Град
    93-то СОУ
    Моите искрени съболезнования! Сега за теб е важно да си силен човек.
    93-то е гордостта на България

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мила, ужасно е. Не мога да кажа, че знам колко страдаш, дори не мога да си го представя. Наистина ти съчувствам. Мисля, че е много хубаво, че си го обичала толкова много. Хубаво е човек да обича. Загубата наистина е болезнена сега. Но ти трябва да продължиш живота си. Не бива да се оставяш в капана на времето. Спомена за него ще е вечно с теб и той ще бъде жив в теб, но едва ли той би искал да спреш да живееш. Напротив...трябва да живееш и заради него.
    Това, което приятелите ти те съветват е много хубаво. трябва да се виждаш с повече хора, да споделяш мъката си. Дори да повтаряш едно и също пак и пак много ще ти помогне. Говори за това, което чувстваш и ще ти олекне...Това като за начало. Опитай да влезеш малко по малко в нормалния ход на живота си...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

kati
    Guest

mnogo sajalivam

zdr mila ,i na mene mi stana tajno dokata 4etoh tova ............
    znam kakvo e da zagubih lubim 4ovek ......az sam samo na 13 ,no baba mi umria predi godina i polovina ....i napravo znam kakvo ti e ,vapreki 4e toi ti e bil gadje ,a na mene baba ..........dano da se zavzemej ,e az oshte ne sam se sazzela ................
    no badi silna............znam 4e sega ti e trudno ,no skoro vsi4ko shte se opravi .........
    ako imah oshte vaprosi pihi mi na kattymanahova@yahoo.com

Град
    София
    Nikoga nqma da go zabravi6.No ne e tova vuprosa.V psihikata na vseki 4ovek ima granica za otricatelnite emocii koito moje da ponese.I kolkoto po ne6tasten e 4ovek tolkova pove4e se doblijava do granicata.A kogato q premine6 ima dva varianta.Ili ne izdurja6 i se samoubiva6.Ili se prevru6ta6 v jalko podobie na 4ovek nesposobno da izpita kakvito i da bilo 4uvstva.Nito lubov nito omraza nito strah ni6to.Ve4e ne moje6 da si ne6tasten no nemoje6 i da si 6tastliv.Ne vijda6 smisul v ni6to i v nikoi.Su6testvuva6 no ne jivee6.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ujasno.no moga da ti kaja samo edno 4e ako be6e oti6la ne se znae kakvo e 6tialo da stane s teb...tova e hubavo 4e sadbata te e spasila{kolkoto i egoisti4no da zvu4i trqbva da se radva6}ne 4etoh otgovorite i nz koi kakvo e pisaal no gledai napred i se opitai da izliza6 pove4e i da ne misli6 za nego za6toto samo 6te se ma4i6 taka i ni6to niama da postigne6!pojelavam ti uspeh i idano go zabravi6 po skoro !
    p.s. i samo nedei da podhva6ta6 narkotici ili pove4e cigari-tova ne e re6enie!

Мноо гадно ;\

Цитирай Първоначално написано от Eblivkata
    abe mila losho e twa sho e stanalo ama go zabrawi toi poeche nema da se warni za da te ebe... fani si drug koito da ti dostawq twa udowolstwie nali me razbirash,nqma lubov a samo izmama i sex
    na tee moga ti kaja: "dano te iznasilqt s machete"

Тук и аз ще си позволя да замълча...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    В случай, че няма какво да кажеш по темата, не пиши!
    Благодаря!

Re: :((((((((((

Цитирай Първоначално написано от maliiiiiii
    molq vi pomognete mi da prevazmogna pone malko makata si ((( nemoga pove4e vseki den za men e palen s taga i to ne zaradi tova 4e stradam ot nespodelena lubov,imah si priqtel...
    S Radi varvqhme godina i 9 meseca,vsi4ko si be Ok i 2-ta mnogo se obi4kahme podkrepqhme se,zabavlqvahme se s edna duma vsi4ki ni zavijdaha a i toi be sas mnoo qka van6tnost i golqmo 4uvstvo za humor,kakav mi e problema li.. ne e druga(ako bee6e druga 6teh da sam ppo dobre) Edna ve4er toi iska6e da izlezem no az ne pojelah be6e mi lo6o(tova mi doide i mn me bole6e korema) toi kaza dobre mila az 6te izlqza sas Stefi-nai dobriqt mu priqtel i 6te si doida a ti se opravqi angel4eto mi...no nz za6to nemojah da migna cqlave4er.Kam 3 i ne6to posredno6t mi se obadiha da mi kajat 4e moito mom4e e martvo...predstavqte li si ((((((( taka si ostanah ne povqrvah v parviq moment pomislih 4e e ujasna 6ega,no be glasa na Stefi i izvednaj izvikah mnogo silno i vednaga v bolnicata Stwfi be sas s4upen krak a moeto sakrovi6te zaginalo na mqsto(pone se uspokoqvam s misalta 4e ne e zaginal s ujasni bolki)no za6to za6to stana taaka,minaha 4 meseca ot negovaata zaguba a az nemoga da gfo zabravq;((((((( obi4am go ne iskam drug samo kato gledam snimkite podaricite ot nego i ne mi izliza ot glavata ne qm ne govorq s nikoga nemoa da prevazmogna makata pr mi kazvat da izlizam no ne mi e do tova kajete mi kak da go zabravq tova ne e vazmojno takava libov kato na6ata nz kakvo da pravq 6te se pobarkam molq vi kajete mi kak da prodalja napred(((nqmam siliii
    Това ми спря сърцето.на косъм се да се разплача , а камули да се случи на мен.Спред мен трябва да продължш напред.Знам , че това е много тежко , най-тежкото , което мож е да ти се случи , но повярвай ми не бъди толкова самотна.Гледай само напред.Недей да се затваряш в себе си.

Моите съболезнования! Ужасно е... аз дори се разплаках... мила незнам направо какво да ти кажа.. няма да те съветвам да излизаш и да се забавляваш, та това е невъзможно... но все пак опитай се да се разсейваш максимално, колкото и да е трудно.Най-важното сега е да си силна,вярвам че можеш!Прави го и заради него,живей и за него!Късмет

Мойте съболезнования!
    Да те остави гаджето... гадно но има още милиони момчета/момичета за теб. Да почине непознат... лошо но все някога е щял да умре. Да загине близък човек...ужасно. Дори и да не ти е бил гадже, а само най добър приятел-пак е толкова лошо. Но не се обвивай в черупката си... не се затваряй... а продължи напред. Не се мъчи да го забравиш, защото това не е решение. Човек е жив, не до като е на земята, а до като е в сърцето ни, до като е в душата ни, до като ни е в съзнанието. Знам че не разбираш тези глупости в момента, но не го забравяй. Излез навън. излез с приятели, отиди на стадиона, споделяй мъката си с всички... не може да се успокой приятел или роднина на починалия. Щете посъветвам да отидеш у тях. Да поговориш с родителите му и така... ще смекчите болката, защото ще се съберат 3 човека които го обичат истински.

Мега фен Аватара на koalka
    Ужасно съжалявам...потекоха ми сълзи като го четях.Не съм загубвала близък човек,но разбирам какво ще ми е,ако аз изгубя приятеля си по този начин.Знам,че ще умра и даже от мисълта се разплаквам.Мога само да се надявам,че времето ще те излекува.

Темата е стара, вече не е актуална, за това и ще бъде заключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си