- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- spomeni
znam 4e sigurno shte vi prozvu4i mn glupavo...
no ve4e minaha pove4e ot 6 meseca...
tolkova mnogo ,a az vse oshte mislq za nego...spomenat za nego
shte ostane vinagi v dushata mi...toi me izigra,no vupreki tova az vse oshte go obi4am...tursq negovoto lice navsqkade!
tova me ubiva...stanala sum izbuhliva,mislq samo za nego...razminavaiki se s mom4etata ot moeto u4ili6te po koridorite mi se struva ,4e toi e navsqkade...4e e navsqkade okolo men i tova naistina me ubia malko po-malko.nikoga ne sum vqrvala ,4e moga da se promenq tolkova mnogo.
4e nqkoi shte uspee da me promeni tolkova mnogo...ve4e ne sum sushtata...i moje bi nikoga nqma da buda .
Ами т'ва е истинската любов...Променя хората...Но истинската любов не е само една в живота.Не трябва да се отчайваш и да живееш със спомените...Ако няма никакъв шанс да сте заедно...Не ти казвам да го забравиш,но просто...bury him deep inside your heart...Бъди щастлива , че си изпитала тва яко чувство и продължи напред!Не позволявай на щастието да те убива.Нека то , точно то , ти дава сили и желание за живот!!! ...
I VSA6TNOST KAKAV SAVET TRQBVA DA TI DADEMsled kato ima6 4ustva ami kolko pati sme go kazvali. govori ne gi krii...taka 6te stanae po lo6o ili se poma4i da go zabravi6.kvo tolkova ima?aide opravqi se kakto moje6
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичаш го не те виня.Никой неможе да те вини.Ти още го търсиш още го обичаш.Разбираемо е.Но знай идва време в което най добре е да го
забравиш.Повярваи ми.Остави го и ще си спестиш и болка и сълзи!![]()
Напротив, това не е истинска любов! Хах, че аз като съм страдала по някои 8 - 9 месеца кво значи ? Че е била истинска любовта ли ... глупости ... Това е просто период, през който много хора са минали ... Харесваш някого, обикваш го и после като не се получат нещата или като те преебат, почваш да страдаш, минава време и ти си мислиш, че винаги ще те следва това изгарящп чувство, но не е така ... Колкото и банално да звучи Времето лекува !!!Първоначално написано от LifeleZz
И тук не съм съгласна! Ако ще е истинска любов, то е само една, единствена! Тази определено не е такава...Първоначално написано от LifeleZz
Jalko 4e nqma momi4e koeto i men da me obi4a taka
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.
az sam saglasna s tova mnenie prosto nqmako da kaja to eПървоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
![]()
kazano prosto
Lo6o e da si piqn i nqma koi da te podpira, no o6te po lo6o e tova,da si vluben i da nqma koi da te razbira
Човек се влюбва истински 2 пъти в живота си - тва са първата и последната любов!Така мисля аз...Времето лекува...да ама "But the imprint is always there. Nothing is ever really forgotten."И все пак трябва да се продължи напред...
Az mislia , che triabva da poslushash sarceto si !!!
![]()
Mili4ka .... tazi lubov obiva nas si4ki ni..Si4ki stradame ot neq i mnogo boli...Lek nqma osven vremeto to ni pazi i lekuva...otdai se na sebe si...smisal opitai se da go zabravi6 kato se griji6 za sebe si i otdava6 cqloto si vreme na priqtelite i kuponite... ne misli za nego.No6tem ne misli za nego pravi si ne6to tvoe.Napravi si dnevnik i v nego pi6i primerno kak e minal denq.Kogato mislite ti se naso4at kam nego to obarni "znaka" i gi opati kam drugata pateka...na drugate dale4 ot teb..
наистина много ви благодаря за съветите![]()
много ми олекна след като прочетох отговорите ви![]()
това не може да продължава така
вече е крайно време да го забравя!
още веднъж - БЛАГОДАРЯ!!!!
![]()
![]()
Първоначално написано от little_black_dress
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Da i az mislq 4e trqbva da poslu6a6 surcetoo si.
6 месеца не знам, ама 2 години от как е пусната темата със сигурност...Първоначално написано от priti_kiti
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
мисля, че доста преувеличаваш това. всеки малко или много е имал подобни моменти, но ако всеки ги изкарваше, че "го убиват малко по малко" до къде щяхме да стигнем...?!