Ooooo,toku 6to predi malko prezhivqh nai-prekrasniq moment ot zhivota si.No neka da zapo4na s predislovie,4e da razberete za kakvo stava vyrpos.Zna4i az sym na 18,mom4e.Predi 4 godini bqh vliuben v edna syu4eni4ka,gotina macka.Kazah i,4e q obi4am,no tq me otrqza mnogo gadno.Bqh si nevzra4en tip,ama vse pak....Ta za 4 godinki stanah malko po-razli4en fizi4eski i taq sy6tata mi se svalq6e ot 1 sedmica mnogo zdravo.Dnes q ebah i predi malko q izhvyrlih kato mrysen parcal - kazah i,4e nikoga ama nikoga ne bih trygnal s takava kato neq(demek muhla),kazah i 4e po-otvratitelen seks ne sym imal v zhivota si i samo deto sym si izcapal onaq rabota s neq.Plaka mnogo,ama na men mi be6e stra6en kef....Ei,golqma rabota sym,uspqh da prekaram nai-nahakanata macka,utre kato razglasq pred averite 6te q srina sys zemqta,taq 6te trqbva sigurno da se samoubiva \/ .4udq se oba4e dali da ne i se izvinq,tq typa4kata e vliubena i mozhe i da mi povqrva i pak da q prekaram,ama da q izhryrlq gola ot nas i da q snimam s fotoaparata....Tova napravo 6te q zakopae ku4kata.Sega samo upqh da q snimam na GSM-a kak mi duha myrlata ,ne e dostaty4no,za da q unizha kakto iskam.Daite nqkakvi drugi ideiki kak da q tormozq,kazvam vi vliubena e v men,moga da si q vrytkam kakto si 6ta,vie samo mi kazhete o6te mrysni nomera,iskam da q sysipq,bql den da ne vidi .Dnes e nai-6tastliviq i prekrasen den(no6t ve4e de),ebah q,duha mi i....q izritah kato pomiqr,kato predi tova taka q nasolih,4e sega sigurno o6te reve