- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- koremche )))
zdraveite na vsichki!!! iskam da vi pomolia da mi kajete niakakav trik s koito moga da napravia koremcheto si po vreme na menstruacia (zashtoto nali se poduva) po-malko !!! molia vi se !!! pomosht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
mi slagai mu toplichko ..pravi mu masaj4e ..... vzemi si goreshta vana s aromatni masla .........neznam na men ne mi se poduva korem4eto po vreme na cikul
![]()
mnnogo poznat slu4ai..ami pravi nqkfa gimanstika..po princip stava takaza poneje organizma zadurja powe4e te4nosti.. ni nam macka se pak probai s nqkfa leka gimnastika..
ObicHasH, Za Da ZadurJisH.TurPisH I ProDulJaVasH.Ne NqKoI DruG,A SebE Si OpraVdaVasH,Che MojE Bi TovA ZasLuJaVasH
абе тва вана по време на цикъл не е ли гадно!!? в смисъл фсе едно се киснес ф собствен сос.. знам че съм ужасна...ма е така де, то тече а въпросния човек лежи в него......![]()
sladurke ...dokolkoto znam ne trqbva da se pravqt nikakvi opiti da ne ti e poduto korem4eto...6toto tfa ne e ot nadebelqvane ami ot samiqt ti organizam.pone pri men korem4eto mi e savsem leko naduto samo purvite 2 dni..taka 4e nqma smisal da pravi6 ne6to samo za 2 dni...po-dobre iz4akai i to smao 6e si mine.ne si vredi sama..tfa e moqt savet
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Ух най-забавно е като се подуе,заболи и ти се схванат краката,че да не можеш да се движиш от болка.Но хората са създали Buskolizin))
1ва точка от правилника!!!
Modareted by aBeP4eTo
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Pie6 mn te4nsoti, masajira6 koremeto...ograni4ava6 solta kakto kazaha....awe az ponqkoga ako ni6to ne pomogne...daje hap4eta i t.n....sqdam i 4akam da mine![]()
Мисля,че каквото и да правиш,няма смисъл...Организма ни е така устроен.Не е толкова страшно.За няколко дни е все пак.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!