- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Погледни ме в очите....
Здравейте сладури!
Не знам дали това е точно проблем, но малко ме притеснява....
От скоро имам гадже и между нас нештата вървят страхотно като в сапунка...![]()
Но когато се целуваме той не ме гледа в очите. Даже и когато си говорим избягва да ме гледа в очите...
Не знам какво става![]()
![]()
- притеснява ли се, не иска ли да бъде с мен... кога един човек не иска да гледа някого в очите???
Момчета помогнете... какво би ви накарало да не гледате приятелката си в очите...
Това сериозен проблем ли е?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
***do not wish to be anything but what you are...
and try to be that perfectly***
Или го е срам или си му една от 18-те приятелки(гаджета).
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Ami neznam to4no na kolko si godini ,i toi su6to, no e vuzmojno i tova da se se vlubil v teb taka kakto v nikoja dosega ili da ne e bil smomi4e dosega i da iska da bude s tebe.Moge bi go e sram,a moje bi prosto si e takuv i az ponjakoga ne gledam horata v o4ite no tova ne zna4i 4e ne gi uvajavam,pone az![]()
Абе май изпадам в подробности...ама като се целувате гледате ли се...много странно щото аз пък си затварям очичките..нали ми е кеф от целувката и така..ама нз...според мене още не се е отпуснал достатъчно и донякъде го е срам от теб..
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Problemat e sigorno 4e ti si mu edno ot pyrvite ili moje bi pyrvoto gaje.
P.S. 6tom o4akva6 kogato se celuvate da se gledate v o4ite qvno i na teb ti e za pryv pyt![]()
![]()
![]()
Очите пътят към сърцето.Може би в него се крие нещо и той неиска да те притеснява а може и просо да е срамчо.
)))))))) nqmah v predvid- da se celuvame i da se gledame v o4ite.
Prosto kogato svyr6i celuvkata s 4ovek na kogoto naistina dyrji6, pone pri men e taka, nqkaksi kato se poglednete v o4ite... vremeto spira...
a sega...
ami az sym na 17 toi na 19
100% nito toi mi e pyrviq, nito pyk az na nego, za6toto poznavam biv6i negovi priqtelki...
ne znam... naistina se nadqvam da ne se e otpusnal o6te
ili pyk tyji za nqkoq stara liubov....
Vie kak mislite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хвани си някой на 17, щом е над 18, а ти не - тва е лошо (поне за мен).
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
ne te gleda v o4ite ?ami zna4i go e sram...kakvo tolkova...ama sega dali si mu 1 ili ne nqma zna4enie prosto si go e sram prosto go pitai za6to pravi taka i tolkoz....sega 6te pi6eme tema za6to pravil taka. ama na kolko bil ..sama si otgovori nie ne go poznavame![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от svetla_88
mn se radvam ako ne6tata v tvoq liuoven jivot sa na 6+ i nqma6 nikakvi terzaniq i tem podobni.
az imam problem i iskam syvet- ti ako ne moje6 da mi pomogne6 nikoi ne te e karal da si dava6 mnenieto.
това май не е само твой проблемАз когато съм с приятелката ми (вече ходим близо 2 месеца) и докато си приказваме тя често зяпа някаде другаде сякаш не е при мене .. а ме слуша :Ю а друг път пък се гледаме в очите толкова влюбено .. токова ми е хубаво тогава че неискам и да свършва този миг ... но аз имам и друг проблем .. тя неиска да излиза никаде с мене(или поне на мене така ми се струва...) обикновенно се виждаме след даскало и то все на едно и също място .. и то не някаде по центъра тук там ами на една пейка и все там
като я питах да излезем сега събота и неделя по планината на разходка тя не беше много съгласна , като видя че не ми е хубаво като ми отказа и се съгласи но странно как се разболя точно събота и нито събота нито неделя излязохме ...
И какво да си мисли човек .. дали ме обича , дали не ме обича ...
![]()
ami ako ste mal4ovci go e sram :P a ako ste po-golemi4ki to prosto ne e sigoren v 4ustvata si...pitai nego tova koeto pita nas..
6te umra.... ami ako vi kaje 4e ima stre6ta s biv6ata si priqtelka s koqto sa hodili 6 meseca i sa skysali mesec predi da se hvanem...-no vse pak mi go kaza syvsem spokoino....![]()
![]()
![]()
![]()
trqbva li da sym spokoina 4e pone mi e kazal....
ili da mu teglq edna predi da sym si zagubila uma po nego.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitai go nego![]()
Obi4ai dulboko otmu6tavai jestoko, i nikoga na kolene pred kogoto i da e!!!!!!!
I az kato drugite mislia , che prosto e malko sramejliv !Ne se pritesniavai vsichko shte e OK !!! )))![]()
А може и да е гей и от това да го е срамСамо предположение
Мразя секви курви, педали, содомисти, ексхибиционисти, некрофили, педофили, герантофили и дърти чикиджии!!!
Съгласна съм с всички писали че е най добре да си намериш някой на възрастта Може да помогне!![]()
Vij sega ,chery, mila ot opit znam 4e dori da hlutne6 po njakoi nai mnogo posle da si super razo4arovan ot nego i +tova vie ste ot skoro zaedno za kakvo hlutvane sava vupros?Ti dori ne go poznava6.Az sam ot godina i polovina s edno mom4e i vse o6te 4uvam novi ne6ta za nego,taka 4e ima nakade da hlutva6 po nego , no purvo razberi dali e iskren 6toto ina4e ne si struva.To......... si4ki znajat 4e majete suxxxxxxxxx.
PUSSY RULEZZZZZ
Ama tuk ima malko neshtichkoПървоначално написано от united_colors
rincipno i az kato se celuvam s ezik si durja ochite zatvoreni i ne gledam!
Напълно съм съгласен с това мнение.Първоначално написано от SanDRo
![]()
Хора това е от 2004 година!
Първоначално написано от Krem4eto
ТОЧНО И АЗ ТВА ВИКАМ ХАХАХАХХАХАХАХАХХА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дайте нещо по старо ако има!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I can't live without you!!
Шиуууууууууууу , алооооооооооооо минали са две години !!!те са се омъжили вече вии съветчета ше им давате!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Минало и заминало вече!!!
I can't live without you!!
mi kogato se celuvam po princip sam sas zatvoreni o4i a i gledam priqtelkata si v o4ite... qvno se pritesnqva ili go e sram..
lock![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.