.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Q: Fight Club

Q: Fight Club

интересно ми е какво мислите за този толкова невероятен, за мен, филм - Fight Club (1999, Боен Клуб) с Edwart Norton и Brad Pitt (днес го гледах за пореден път и... всеки път виждам все нещо друго в него - я смисъл, я поредния "скрит" кадър). Много моля само да се въздържате от постове от вида "ебаси тъпия филм" или "ебаси безсмисления филм" или... нещо такова (благодаря предварително ).
    You cannot kill what You did not create !
    Feel FREE to FREE yourSelF Forum
    Какво е ненормалното да си ненормален?!

не съм го гледал... линк мойш ли да дадеш?
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Guest
    ave toz film mi go hvaliha ma ne sam go gledal 4ovek za kakvo se razpravq ne6to kato karvav sport li E ??

Повече от фен
    Град
    ;]
    Един от любимите ми филми
    незнам вече колко пъти съм го гледал но не мисля да спирам ;щ

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Заедно с "21 грама" е в моите топ 5 филма които съм гледала някога...Смислен, многопластов и въобще страхотен филм...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

много добрият филм като го гледах за първи път много му се накефих
    2, 11 и 8 точка системно - бан

тей, тей... айде стига с тия заучени фрази.
    @мечтател, заповядай:
    Fight Club (1999) [ENG] [DVDrip] size: 1.37 GB seed: 144 leach: 222 (няма регистрация, свободен torrent download)

аз ще кажа моя коментар - Първо, и на мен ми е любим и днес го гледах за пореден път... само, че тоя път явно съм попаднал на копие на оригинално ДВД или.. и аз не знам, но тоя път видях два скрити кадъра - 00:06:18 и 00:07:33 (+ половия орган точно в края на филма, който показва... абе който е схванал филм-а знае кво означава тоя полов член). Второ.. саунтрака му е страхотно завладяващ и е направен по едно неописуемо необикновен начин - песните на песни само физически.. ако мога така да се изразя, а всъщност "духовно" има много песни, т.е. мотиви. Искам да кажа, че зад името на една "песен" се крият много мотиви и когато саунтрака върви по ред на номерата музиката е толкова... завладяваща, че просто забравяш в един момент къде си... като хипнотизиран... поне на мен така ми подейства първия път като го слушах както трябва.

Можем да направим малко коментари по филм-а. Примерно тейлър Дърдан - второто аз. Днес се зачудих Марла "3то" аз и ако е такава - коя част от характера е тя....

и други работи...

@мечтател ако го гледаш - драсни някой друг ред

от време на време работи и този линк http://freenetbg.com/store_c/Movies/...9.DVDRip.XviD/
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    филма е невероятен...

Просто е толкова много пластов- като книга... един от малкото филми, които имат стойност да се гледа няколко пъти...

а и ме кефи самата идея на Бойния клуб...
    [offtopic]бате, ако не си гледал Amerian History X - гледай го, и за да не развалям собствената си тема ще те помоля, ако имаш някъв интерес да ми пишеш на Лично Съобщение. [/offtopic]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си