.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120
    Всеки сезон се обличам в различен стил. Например пролетта се обличах само в синьо.Лятото само в бяло и розаво. А сега есента се обличам в по-тъмни тонове - черно, тъмно синьо. Обожавам поли, сега съм фен на дългите поли. Дънките ги обичам да са по мене и с ниска талия, но в рамките на нормите.
    Badi naxakan za da ne si precakan.

az sum ot selo i gledam vuzmojno nai sportno da se oblicham )))))))))))))))))) dunki bluza teniski ,sportni dolnishta bla bla bla mrazq obuvki
    pozdravi

lubimo:
    ekip na tracy mcgrady ot orlando i basketbolni maratonki
    ball till i fall

Такааамм Моят стил е спортен, понякога 'изсулен' както някои от форума са го определили.Нося много анцузи-адски широко долнище и някво потниче отгоре-много ме кефи, едно че е спортно и удобно, друго че си личи че си момиче .Обожавам и панталони с ниска талия, които стават широки надолу (но не като чарлстон), да са широки не само под коляното, но и нагоре.Такъв панталон, съчетан с някоя прилепнала спортна блузка и суичър ми е любимото Нося само маратонки-не признавам обувки с токчета, боти, бутуши и квито и да са там още изгъзици.Даже зимата си ходя с маратонки.Имам няколко чифта,според дрехите.Обожавам и кецове, но нямам...за сега Ммм преди носех супер яко развлечени дънки, но напоследък съм променила стила... Гардероба ми прелива от дрехи в червен цвят-тва е възможно най-якия цвят за мен!!! От скоро обаче имам и доста сини попълнения Ам пръстени нямам, единствения ми аксесоар на ръцете са плетени гривни, в цветове съответстващи на дрехите.Обожавам и обици с бели камъни, кръгли или квадратни-сега имам само такива, 3 на лявото и 2 на дясното ухо.еднакви по модел,но различни по размер-от най-голямата към най-малката съм ги подредила Значи гривните,обеците + един ланец са ми аксесоарите чорапи и бельо-според цвета на дрехите мн ясно

не бих си сменила стила заради момче, и мразя да се следи модата!обичам да съм си аз, да имам собствен стил Любимите ми дрехи са:бежав широк панталон,черен анцуг широк, отстрани със червен кант и копчета и това е :Р

Everything around you is HIP-HOP!!!

ami moq stil e predimno sporten.lubimite mi drehi sa edni dunki sas stra6no mnogo jobove(pone taka izglejda 6toto jobovete sa 4 a izglejda 4e sa ,edin oranjev sui4er i edna bluza na eminem.i stra6no si padam i po edna 4erna teniska s rozovi kantove i 4ernoto mi potni4e s beli nadpisi.ne bih izneverila na stila si zaradi nqkvo mom4e.mrazq da nosq poli i ne bih nosila i zaradi nai velikoto mom4e na zemqta

Любовта е най-висшата степен на омразата

За работа съм фоициален. Извън работа се нося по дънки/джинси и блуза според времето навън.

Guest
    Mi za 6 godini skate nqam kak da su oble4en drugo osven smuknato taka me kefi i tova ne moga da kaja luboima drexa ot sponsorsvoto na insomnia sa mi ostanali mnooo obi4am 4eren i 4erven cvqt ne bix si smenil stila za momi4e osobeno ako me kara da si maja dunkite sus sapun da vlqaza v tqx)

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Обичам да ходя с дънки със ниска талия обаче да са мноо широки.Обожавам широките панталони.Отгоре най-хубаво стои блузка по тялото или суитчер.Страшно много се кефя на черно,тъмно синиьо и тъмно лилаво.Имам много дрехи в оранжево не, че ми е любимия цвят просто ми отива. Любима дрешка.Ами наскоро си купих един мноо як тъмно син супер широк панталон и мн си обичкам 7/8 дънки, които също са широчки Иначе не свалям маратонките мразя обувки и сякви такива остри.Макар че нз що си купих такива а ги обух най-много 10 пъти.Не мисля че бих си изневерила стила заради някое момче.Той да не е я краля на света

Голям фен
    Град
    So Far Away!--->CA
    obi4am se shiroko i kakto mi padne ! nai ve4e se oblicham v 4erno i toq cvqt go nosq kolkoto se moje pove4e!!!!! sashto haresvam lilavo i rozovo! obojavam 4erni teniski s nadpisi a be oblicham si se kakto mi padne! i kakto mi haresa! a puk uvajenieto ne mislq che shte si go spechelq s drehite ! uvajenie se pecheli s neshto mnogo pove4e ot prosto vunshniq vid na chovek!!!!!
    -------------
    love is friendship set on fire!!!

Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    opitvam se da su4etavam ne6tata-hem da si nosiq kecove(koito sa nai udobnata obuvka spored men),hem po sportni i 6iroki pantaloni,hem da ne sum kat nasrana awe opraam se.za sa se polu4avat idealno ne6tata
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

Guest
    стилът ми е Метълски

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    ехааааа тема от 2004 якооооооооо

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    стилът ми е Метълски
    Моля?
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

И аз не знам. На моменти - ужасно, на моменти - що-годе. Рядко - добре. Всичко това се определя според моя вкус. Но не и всички дрехи са по моя вкус. Всички цветове на дъгата.

Ми... изцяло в черно, а дрехите са според сезона:
    1. зима - дълъг балтон, дънки, блуза, суичер (как подяволите се пише това) евентуално ако е много студено с тениска отдолу или ако е топло с тениската и без блузата (ако мисла че ще ми се наложи да се съблека по тениска (купон, кафе и т.н.))
    2. пролет - като зимата само че без балтона
    3. есен - като зимата само че с много дълго кожено яке (не дебел балтон)
    4. лято - къси дънки, хавайка или тениска
    сичко тва е черно, имам само 3-4 блузи които са различен цвят (червени-2 и 1 синя)
    заради момиче не бих си сменил стила, свикнал съм си така и така си хода, при това не мисля че е важно облеклото, предпочитам да ме харесат като човек, а не по това как се обличам. Така както се обличам в момента би ме харесала метълка, а предпочитам да хода с метълка от колкото с чалгарка, така че няма да се налага да си сменям с цвета щот с чалгарка няма да тръгна пак, 2 пъти съм правил тази грешка и няма да я повтора пак. А и мойта харесва как се обличам и аз харесвам как се облича. На кратко метъл рулз

Повече от фен
    Град
    КМД
    Вече писах някъде, че в повечето случаи се кефя на осемдесетарския стил - кожено яке и отдолу тениска някаква, дънки, скъсани на коленете и високи обувки, да речем кубинки. През зимата - суичъри, в повечето случаи черни, независимо дали са на някоя метъл банда или не, а и цели дънки, не скъсани на коленете. Лятото го раздавам по-"шарен". I love the 80s!

аааааааааххххххахаххахаха хахахахахахха жесток аватар!

а по темата никаъв стил не е. черни Х (джинси, обувки, блуза, бомбер)
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Черен суичър, нормални сини или тъмносини дънки(не от широкия тип) и станали вече на г ъ з черни кецове. И някакво яке, зависи от времето

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ами стилът ми на обличане е ... КОфти.
    Нося дънки, и някакви несъчетаеми по цвят шарени блузи, всякакви джунджурии като мидени гривни и гердан с дини. Имам страшно много шапки и чанти. НОся предимно маратонки и кецове, но имам и ниски обувки някакви.
    Лятото ходя с разхвърчани поли, тениски и потници с картинки, и джапанки.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Гердани с дини!Баси якото!

Ми...аз не съм се ограничила в някъф стил...обичам да се обличам различно...но задължително съм с тъмни на цвят дънки, повечето ми блузи и пуловери са черни, освен един който е на оранжеви райета и аз обожавам!Нося кубинки или черно сини маратонки (които обувам наистина рядко!)...ъм...не нося поли, не ги харесвам много, по принцип през зимата нося некви палта, които като се намокрят оплешивяват...Имам баси гадното яке едно светло бежово, което се цапа много бързо и с него приличам на малко дебело момиченце...
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен
    Град
    Utopia..
    R&B Wear .. e stilut be moi !!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Тва сериозно ли го казваш? :/
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Тва сериозно ли го казваш? :/
    ne ... ama mi ubi shegata
    surdq ti se

Град
    Sooofia
    СТИЛ ЛИ?КАКЪВ СТИЛ? Аз не съм стилно момиче-не знам кво е модерно и не се интересувам от модата.Имам си мой индивидуален начин на обличане и не се придържам към стадото,т.е. не се втурвам към магазините когато някой каже че определен цвят е модерен.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    стилът ми е Метълски
    axamzz i moq e taka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си