.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Moqta sladka sau4eni4ka :|

Zdraveite . Iskam da vi pomolq za suvet . Az si haresvam edno momi4e ot noviq mi klas no imam nqkolko problema :
    1) tq ne e mnogo razgovorchiva i trudno se zavruzva razgovor
    2) i az ne sum ot nai razgovor4ivite s momi4etata
    3) do sega ne sum si imal priqtelka i ne znam kak i izraza 4uvstvata si a tq mnogo mi haresva , svqsno momi4e e i ima mnogo hubava usmivka i harakter , kak da i pokaja , da q pokanq li nqkude ?
    4) ne znam kak da razbera dali izpitva neshto kum men
    i 5) ne znam dali i ako vsi4ko se polu4i dali nqma da si omruznem kato se vijdame vseki den v u4ilishte
    Molq vi daite mi suvet zashtoto ne znam kakvo da pravq
    Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

ooo tva sa palni gluposti!! Pri4inite da tragnete: 1)Ako se haresvate i dvamata 2)samo pri kraini obstoqtelstva... pri4inite zaradi koito da ne tragnete...1)ot tvoq klas e 2)ot tvoeto daskalo!! 3)sigorna sam 4e ne q haresva6 tolkova mn ... 4)ti si re6ava6 spored men e po-dobre da ne tragvete nemoa ti go obqsna ma po-dobre si haresai nqkoq ot dr klasove ..sry za obarkaniq otgovvor

ama az syper mnogo q haresvam

Повече от фен
    Ооо колко сладко звучии... Препоръчвам ти да тръгнете напук на всичко бе.Баси що пък като сте от един клас да няма да стане!?Можеш отначало да се сприятелите,да и правиш комплименти,да и покажеш че я харесваш,прави и намеци и т.н.Може ако има GSM да и пращаш готини Sms-4eta.А може да ти се стори малко детско и да криете връзката си нарочно от другите съученици и така цял ден и накрая да сте примрели да сте заедно Тъкмо няма да си омръзнете.Малко е детско ама...но първо почни да я сваляш пък другото само ще дойде.

a da q pokanq li nqkude sled u4ilishte

Повече от фен
    ми да може-виж пълен си с идей отидете на кафе или в парка или на кино

Повече от фен
    Айде успех !!!

10x bloody tear , ako nqkoi drug ima suveti da kazva

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    Ще й направиш добро впечатление,ако я изпращаш до тях Примерно след даскало я питай в каква посока е..престори се примерно,че ти живееш някъде в тази посока и ти е на път да я изпратиш..завържи някакво яко разговорче...и така ако можеш по-честичко да я изпращаш..хем и ще се опознаете по-добре :P

10x i na teb

Повече от фен
    Град
    Varna
    Хахах това с изпращането е готина идея, ама мисля че е по-добре да не я лъжеш че живееш там ами например кажи че отиваш при приятел в района, или пък нещо подобно, ако не можеш направо да й кажеш че ти се иска да я изпратиш до тях.
    Още идеи - ами като сте в един клас, върти се покрай нея, преписвай домашните й (ако ти трябва) или пък в час по физическо и помагай ако не може нещо и така постепенно ще се сближите
    Животът е прекрасен

Фен
    Град
    София-ЛОЗЕНЕЦ много ясно

Giovanni

pi4 i az bqh tak minalata godina kato bqh 8 klas(ako si 8 de) i sega tva momi4e mi e nai-DOBRATA priatelka ako se se6ta6 kakvo imam predvit.6tom q haresva6 ako si ot sofia q kani6 v arena uj tzelia klas 6te hodi pak nakraq ste samo dvamatavinagi deistva!
    Lozenec Hills Is Where I Live

8mi sum . a kato q pokana i i naprava komplimenti posle kakvo da naprava za da se sblijim powe4e ?

Фен
    Град
    Germany
    i az dosega sum imal samo edna seriozna priyatelka(vinagi tursya istinskata lubov :P ))
    nyama stra6no pi4 tova 4e e ot tvoya klas ima i plusove i minusi zagovaryai ya pozdravyavai ya..opoznai se s neya i 6te vidi6 4e ako te haresva 6te po trugnat ne6tata ako ne, ni6to s drugata 6te stane ne6to

Ami :
    1.Obrashtai i specialno vnimanie
    2.Pokani ia da izlezete
    3.Badi goliam kavaler
    4.Vseki den ia karai da se chuvstva unikalna i nepovtorima
    5.Vinagi badi do neia

Uspeh !!!

{ILiAnA}
    Guest
    Обръщай й внимание!Когато ви връщат някакви контролни я питай колко миа,дали си е научила,кой й е любимият филм,каква музика харесва и т.н.Заговаряй я за разни такива неща,уж случайно.Не знам как седите по чиновете дали както си искате,но ако е така сядай зад нея или пред нея,но не и до нея!Пишете си бележки!Идеята с изпращането също е много добра! \/ Ако ти иска помощ на контролни или нещо друго,подсказвай й,така ще и направиш добро впечатление.Върти се около нея в междучасията,например с някакво друго момоче и вървете или застанете някъде близо където е тя и я заговорете случайно.Успех!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Bloody_Tear
    Ооо колко сладко звучии... Препоръчвам ти да тръгнете напук на всичко бе.Баси що пък като сте от един клас да няма да стане!?Можеш отначало да се сприятелите,да и правиш комплименти,да и покажеш че я харесваш,прави и намеци и т.н.Може ако има GSM да и пращаш готини Sms-4eta.А може да ти се стори малко детско и да криете връзката си нарочно от другите съученици и така цял ден и накрая да сте примрели да сте заедно Тъкмо няма да си омръзнете.Малко е детско ама...но първо почни да я сваляш пък другото само ще дойде.
    АХА!

много ме изкефи тая тема,направо не мога да повярвам че още има такива момчета като теб )))
    сега по темата:прави кфот ти казаха другите (аз сам момиче и ти казвам че има ефект) само НЕ прави грешката на всички момчета,а именно,НЕ я обиждай като си мислиш че така ще й привлечеш вниманието,най много така да я отблъснеш от себе си

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

sms4eta

Здравейте!Първо искам да ви се извиня защото темата се повтаря.но аз искам да ви помоля да ми дадете предложения не за смси не от сорта на обичам те мн и не мога да живея без теб,ами такива закачливички и с които можеш да покажеш на някое момче че го харесваш.Мн ще съм ви благодарна ако сте ме разбрали и постнете някое смсче.

опс извинявам се много вместо да направя нова тема аз съм пуснала като отговор към тази.сорииии много.

tapo e da si kavaler \/ \/

Град
    Шумен
    vsi4ko kakvoto go ima tuka sym go pravil s moqta lubov nakraq oba4e vsi4ko se obyrka.Sega dori ne 6te da mi progovori.edno zdrasti nqma ot neq.Ama se probvai moje i da ti provyrvi
    anubite rulzz

Повече от фен
    Град
    (:
    kade q namerihte traq tema ot 2004 be iunaci
    The pain is temporary!

Фен
    Град
    In your nightmares
    Леле не ви разбирам.. и кво като са от един и същ клас Гооолям прас фащай я за ръчичка и и обясни кво изпитваш. Успех
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Цитирай Първоначално написано от beB_
    kade q namerihte traq tema ot 2004 be iunaci
    xaxaxaxa да бе наистина,чак сега виждам,то сигурно момчето вече я е забравило вече,а ние даваме съвети хахахахаха

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си