.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    ами по4ни да я сваля6 да и прави6 разни комплименти ,хварляи и погледи и ако тя запо4не да ти отвра6та със съ6тото зна4и те харесва пак за тва 4е 6е си умразните няма зна4ение по колко пъти се виждате на ден ако се харесвате взаимно няма да се слу4и
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    prati i sms ili puk si pogovorete nai-dobre na 4etiri o4i4ki nqkoe mejdu4asie ili puk q pokani na razhodka sled daskalo (spored men tova e nai-romanti4no).izqsni i si4ko i q pitai tq kakvo 4uvstva i dali 6te ima nqkvi 6ansove za va6ta vruzka.tva 4e ste v edin klas ne zna4i 4e 6te si omruznete,naprotiv za edni e po-dobre za6toto se vijdat po-4esto i znaqt 4e v daskalo mogat da sa sigurni kogato ima nqkoi muj do tqh.
    няма любов

xaxa абе хора,те може не само вече да ходят,ами дори и да са скъсали вече
    П.С.ако това момче още влиза във форума,става ли да разкаже к'фо е станало

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Bloody_Tear
    Ооо колко сладко звучии... Препоръчвам ти да тръгнете напук на всичко бе.Баси що пък като сте от един клас да няма да стане!?Можеш отначало да се сприятелите,да и правиш комплименти,да и покажеш че я харесваш,прави и намеци и т.н.Може ако има GSM да и пращаш готини Sms-4eta.А може да ти се стори малко детско и да криете връзката си нарочно от другите съученици и така цял ден и накрая да сте примрели да сте заедно Тъкмо няма да си омръзнете.Малко е детско ама...но първо почни да я сваляш пък другото само ще дойде.
    Napalno sam saglasna
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

кажи й че я обичаш !

Цитирай Първоначално написано от i_want_u_f
    Еми тръгнах с нея и бяхме заедно 6 месеца, след което се разделихме и от тогава не сме в добри отношения, приятелите ни от класа също се разделиха - някои с нея, други с мен и голямо мазало горе долу. Не съжалявам, че ходих с нея, повече от класа не съм си имал приятелка и ще гледам да нямам и за вбъдеще

p.s. sry че пиша в тая стара тема ама нямаше какво да правя и си разглеждам регистрациите ми по форуми и т.н.
    Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Град
    LuNaTa
    1) tq ne e mnogo razgovorchiva i trudno se zavruzva razgovor -ми не е само тя така..като се поопознаете и говорите ще се отпусни..надявам се
    2) i az ne sum ot nai razgovor4ivite s momi4etata -ми трябва да станео по разговорлив и да не се притесняваш няма нищо страшно
    3) do sega ne sum si imal priqtelka i ne znam kak i izraza 4uvstvata si a tq mnogo mi haresva , svqsno momi4e e i ima mnogo hubava usmivka i harakter , kak da i pokaja , da q pokanq li nqkude ? ми гогови с нея малко ако видиш 4е прехвар4ат искри а ти ще разбереш я покани някаде на кафе да идете
    4) ne znam kak da razbera dali izpitva neshto kum men еми времето ще покаже
    i 5) ne znam dali i ako vsi4ko se polu4i dali nqma da si omruznem kato se vijdame vseki den v u4ilishte -то ако те е страх от това никога няма да имаш приятелка..каквото е писано ще стане
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    просто си поеми въздух и я покани на кафе .. излей си душата пък от там на татък " къквото сабя покаже "
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    Хахах това с изпращането е готина идея, ама мисля че е по-добре да не я лъжеш че живееш там ами например кажи че отиваш при приятел в района, или пък нещо подобно, ако не можеш направо да й кажеш че ти се иска да я изпратиш до тях.
    Още идеи - ами като сте в един клас, върти се покрай нея, преписвай домашните й (ако ти трябва) или пък в час по физическо и помагай ако не може нещо и така постепенно ще се сближите
    ideqta za 4asa po fizi4esko e dobra izpolzvai q

Град
    Ямбол
    BG_boy`01`90, фактът, че тя е затворена, прави задачата ти по-лесна. Радвай си, че си харесал скромно момиче, не някаква фуста с хиляди гаджета. :P

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Pokaniq na kafence i i kaji 4e q haresva6 tva e

Град
    40 Miles from the Sun
    Ееее, тъпаци!
    1. Темата е от 2004 година!!!!!!!!!
    2. Момчето е казало какво е станало!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от BG_boy`01`90
    Цитирай Първоначално написано от i_want_u_f
    Еми тръгнах с нея и бяхме заедно 6 месеца, след което се разделихме и от тогава не сме в добри отношения, приятелите ни от класа също се разделиха - някои с нея, други с мен и голямо мазало горе долу. Не съжалявам, че ходих с нея, повече от класа не съм си имал приятелка и ще гледам да нямам и за вбъдеще

p.s. sry че пиша в тая стара тема ама нямаше какво да правя и си разглеждам регистрациите ми по форуми и т.н.
    До преди часове бях в същотото положение ( както ти преди години) и като разбрах , че е лесбо всичко огасна оО спря да ми пука след 20тина минути сам немога си обесня защо...

Повече от фен
    Ами кажи и, може и тя да те харесва.Отпусни я малко в разговорите.Покани я на кафе или на разходка.Но да ти кажа аз не съм фен на такива връзки.Все пак ще сте заедно до 12 клас и когато скъсате ще ви е неудобно заедно.Но както си решиш.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    столична...:)))
    темата е от 2004...аз се 4удя 6то о6те никой не е направил забележка,4е заглавието трябва да е написано на кириица
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Мега фен Аватара на koalka
    Стара тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си