- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moqta sladka sau4eni4ka :|
ами по4ни да я сваля6 да и прави6 разни комплименти ,хварляи и погледи и ако тя запо4не да ти отвра6та със съ6тото зна4и те харесвапак за тва 4е 6е си умразните няма зна4ение по колко пъти се виждате на ден ако се харесвате взаимно няма да се слу4и
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
prati i sms ili puk si pogovorete nai-dobre na 4etiri o4i4ki nqkoe mejdu4asie ili puk q pokani na razhodka sled daskalo (spored men tova e nai-romanti4no).izqsni i si4ko i q pitai tq kakvo 4uvstva i dali 6te ima nqkvi 6ansove za va6ta vruzka.tva 4e ste v edin klas ne zna4i 4e 6te si omruznete,naprotiv za edni e po-dobre za6toto se vijdat po-4esto i znaqt 4e v daskalo mogat da sa sigurni kogato ima nqkoi muj do tqh.
няма любов
Napalno sam saglasnaПървоначално написано от Bloody_Tear
![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
кажи й че я обичаш !
Еми тръгнах с нея и бяхме заедно 6 месеца, след което се разделихме и от тогава не сме в добри отношения, приятелите ни от класа също се разделиха - някои с нея, други с мен и голямо мазало горе долу. Не съжалявам, че ходих с нея, повече от класа не съм си имал приятелка и ще гледам да нямам и за вбъдещеПървоначално написано от i_want_u_f
p.s. sry че пиша в тая стара тема ама нямаше какво да правя и си разглеждам регистрациите ми по форуми и т.н.
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.
1) tq ne e mnogo razgovorchiva i trudno se zavruzva razgovor -ми не е само тя така..като се поопознаете и говорите ще се отпусни..надявам се
2) i az ne sum ot nai razgovor4ivite s momi4etata -ми трябва да станео по разговорлив и да не се притесняваш няма нищо страшно![]()
3) do sega ne sum si imal priqtelka i ne znam kak i izraza 4uvstvata si a tq mnogo mi haresva , svqsno momi4e e i ima mnogo hubava usmivka i harakter , kak da i pokaja , da q pokanq li nqkude ? ми гогови с нея малко ако видиш 4е прехвар4ат искри а ти ще разбереш я покани някаде на кафе да идете
4) ne znam kak da razbera dali izpitva neshto kum men еми времето ще покаже
i 5) ne znam dali i ako vsi4ko se polu4i dali nqma da si omruznem kato se vijdame vseki den v u4ilishte -то ако те е страх от това никога няма да имаш приятелка..каквото е писано ще стане
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
просто си поеми въздух и я покани на кафе .. излей си душата пък от там на татък " къквото сабя покаже "
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ideqta za 4asa po fizi4esko e dobra izpolzvai qПървоначално написано от Dobrina
BG_boy`01`90, фактът, че тя е затворена, прави задачата ти по-лесна. Радвай си, че си харесал скромно момиче, не някаква фуста с хиляди гаджета.:P
Ееее, тъпаци!
1. Темата е от 2004 година!!!!!!!!!
2. Момчето е казало какво е станало!!!!!!!!!!
До преди часове бях в същотото положение ( както ти преди години) и като разбрах , че е лесбо всичко огасна оО спря да ми пука след 20тина минути сам немога си обесня защо...Първоначално написано от BG_boy`01`90
Ами кажи и, може и тя да те харесва.Отпусни я малко в разговорите.Покани я на кафе или на разходка.Но да ти кажа аз не съм фен на такива връзки.Все пак ще сте заедно до 12 клас и когато скъсате ще ви е неудобно заедно.Но както си решиш.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
темата е от 2004...аз се 4удя 6то о6те никой не е направил забележка,4е заглавието трябва да е написано на кириица![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.