- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета кефят ли ви рапъри?
И аз да пусна една идиотска тема, но за правото и на същестуване се позовавам на тази: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=55126
Момичета, кефят ли ви рапъри?
Не говоря за тип Мишо Тъпанара и неговата банда цигани. Ето малко снимки на . хмм например DMX.
http://planetshine.com/graphics/dmx.JPG
http://imagesdog.tripod.com/celeb/th...mx-007-img.jpg
а и мед и ред http://www.bloommag.com/news/news05_...n-&-Redman.jpg
Кефи ли ви тоя стил на обличане и такива момчета?
Да![]()
Мдааам кефи ме определено.Свикнала съм да движа в такава среда и мн ми харесва този стил на обличане пред това да гледам момчета с изрусен перчем и дънки подпъхнати в ботушките...
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
mda!no vse pak zavisi ot mom4etata!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Е разбира се, че зависи от момчето.Първоначално написано от playful_baby
Просто питах за стила.
Кво ми пука как се облича,с кой се движи или кво слуша?Важното е той да ми хареса като личност и характер.
Ами мен лично не ме кефи много много стила на обличане,но става.
има имаПървоначално написано от koalka
моя милост, само дето не съм негър
![]()
кефи ме стила естествено, с малко ли рапъри съм ходила![]()
izob6to nema kefat
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Май нещо не ме кефят![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Ми стават.Но предпочитам скейтърите =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мен лично този стил ме влудява...незнам,но ми се струва педалско момче с дънки по негоаз лично уважавам много и рапърите и самият им стил на обличане
![]()
Искам снимкаПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
И аз, и аз.Първоначално написано от Jenninka
![]()
По темата - кефят ме, освен начина на обличане, в повечето случай са готини хора, но все пак не може да се преценява по това. :]
ooo da opredeleno ..osobeno redman i method man![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ne![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Хаха емии...кефи ме...В смисъл ...не всичкото се връзва на бяло момче...така че д ане изглежда като 'гангстер'...Ама по принцип за мен това си е идеалния стил...и Адидас-китеА и така мога да взимам назаем дрехите на мъжа си
Като изключим korn___ не съм ходила с момче,дето да не е смъкнато...
И сега на концерта на Лордовете ще се нагледам на смъкнати![]()
Men me kefqt stra6no mnogo,otkakto sre6tan mom4eto,koeto obi4am predi 3 godini.Moje da se kaje,4e toi ima6e takuv stil na obli4ane i to4no tova mi haresa v nego,vse pak be6e po-razli4en ot ostanalite,napravo mi zamota glavata.Ottogava moje da se kaje,4e slu6am dosta rap to4no ot roda na DMX i mnogo mu se kefq(puk i gadjeto mi se opitva da mu podrajava i tova me kefi o6te pove4e)...abe rapurite sa SUPER gotini pi4ove,nqmam ni6to protiv tqh \/
Obi4am te prez ledove i buri,obi4am te prez ogun i voda!Surceto mi dokrai e tvoe,dokrai dori i sled smurtta!Kakvo sa vekove i eri,kakvo e vsu6tnost ve4nostta?I v drug jivot 6te te namerq i pak surceto si 6te ti darq!
малиииииии![]()
ако ти се обличаш така начи си шматка
everybody's singin'
Opredeleno Da
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
Mi stila na oblichane im e gotin obache zavisi ot samoto momche a ne ot tova kakvo pee ili ot tova kak se oblicha![]()
боже господи скрии се !Първоначално написано от mon4eto
ти пък си ебаси нещасника !малиииииии
ако ти се обличаш така начи си шматка![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
кефи ме рапъткефят ме рапърите
само не най-тежките случаи,така да се каже ... облеклото да е в границите на нормалното,примерно тези на снимкие ме кефят
![]()
Най-тежките случеи на рапъри са именно тея - за мен тва е супер рап.. супер добри песни, много смислени има DMX, а ред и мед са кретени - идеал за забавлениеПървоначално написано от ^Adrenalinka^
Но редполагам имаш в предвид идиоти като мишо тъпанара и глутницата му мазни циганьори.
Teen-cho, баща ти е шматка!
Мой снимки няма да поствам тук.