Istoriqta e slednata.Hodih s edno mom4e okolo 5 meseca i minalata sedmica skasahme.Az si go bqh haresvala i predi da tragnem.A s nego vsi4ko stana tolkova slu4aino...neo4akvano i posle ne6tata varvqha neveroqtno.Sled tova za izvestno vreme se bqhme razdelili,no togava i dvamata osaznahme kolko mnogo darjim edin na drug.No sega toi e tolkova promenen-ne e tova mom4e s koeto az bqh tragnala.Svalq6e si momi4etata pred mene,pravi6e se na"golemiq gazar",postoqnno govori6e nqkakvi povarhnostni ne6ta,i nai 4estata mu tema be6e sexsa-za nqma i dve sedmici az imah 4uvstvoto 4e toi e s mene samo zaradi tva i 4e ve4e nqma ni6to kam mene,a prosto sexa go zadarja.No i az ne izdarjah i skasah s nego-sled tova bqh s edno mom4e,no sega osaznavam vsa6nost kolko mnogo mi lipsva.V4era kato go vidqh toi doide do mene i mi kaza 4e o6te ne e sviknal s tova kato me vidi samo da me pozdravqva.Mislih si 4e tozi pat naistina ne mi puka,no mai ne e taka-mnogo mi lipsva ve4e.Iskam pak da sam si s nego-no s onova staroto mom4e,a ne s tozi v koito se e prevarnal toi-prosto poredniq golqm eba4.Kakvo da pravq mnogo mi lipsva????Helpp