.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен
    Град
    Пловдив

Защо все на мен?

Защо все на мен?Защо?Все си намирам приятели и все ме лъжат.То се видя че най добрите ми приятели са момчета.Вече ме е страх да се доверя на някое момиче.Какво да правя.Защо все ме лъжат?

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    ами не си единствена мила!хората са така устроени че винаги завиждат и аз сам се убедила че само с едно момче може да имаш пълноценна връзка,защото едно момиче винаги може да вземе гаджето ти за това по малко се доверявай на момичета,за да не пострадаш от това приятелство
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Повече от фен
    Ами миличка първо мога да ти кажа,че всичките до една са такива.Много рядко ще намериш истнски приятел..всичките имат някакъв скрит замисъл..просто се откажи..а ако тякой ден намериш то се считай за голяма ксъметлийка.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi i pri men e taka,za tova nai blizkiq mi 4ovek e best friend-a mi,koito si go obi4kam mnogo,za6toto znam,4e naistina durji na men
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

I az tova sym se pitala mnogo pyti. Povecheto gledat kak da te premetnat, da te izlyjat i naranqt...ne znam zashto go pravqt I men sa me lygali mnogo, koito naistina misleh za priqtelki. Sega imam nqkolko, no samo edna istinska, chuvstvam q kato sestra i sym mnogo blagodarna, che si q namerih takava milichka i dobrichka i tolkova razbrana. Syshtoto pojelavam i na teb! Nedei gubi vqra v momichetata, vse nqkyde ima izkliuchenie Prosto trqbva da bydesh po-predpazliva
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Голям фен
    може би си прекалено доверчива и бързо се привързваш към хората, вместо да изчакаш малко време да се уталожи самото приятелство, да прецениш дали можеш да се довериш на самия човек, да почнеш от малките неща, постепенно... може пък просто самия кръг,в които си търсиш приятели да е калпав.
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Guest
    Ами отношенията между противоположните полове винаги са по-лесни...и аз се разбирам отлично с момичетата и по-трудно с момчетата,но това си е много индивидуално,зависи от човека...а "приятел"можеш да наречеш само този,с когото сте изяли една торба сол,както казват...да сте имали житейски неволи,в които приятелят да е доказал,че е способен на компромиси и че държи на теб...наистина може би прекалено рано решаваш,че даден човек ти е приятел,може би трябва да го опознаеш по-добре още в самото начало..и аз съм така,уж големите приятели и после ножа в гърба и "ни лук ял,ни лук мирисал"...а ти си мислиш после,че можеш да разчиташ на някого.ГЛУПОСТИ...трябва да съдиш приятелите по постъпките,а не по приказките...всеки може да ти разправя,че много държи на теб,но дали наистина е така?
    Между другото снимката на аватара твоя ли е?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз пък не мисля, че е бвъзможно да си намериш добра приятелка, която да не те лъже и мами. Вярвам, че има такива. Може някой път да й завидиш на нея или тя на теб, но понеже сте добри приятелки, ще можете да си кажете всичко и да поттиснете тези вродени лоши чувства в името на истинското приятелство. Аз си имам една много добра приятелка, която много обичам и не бих заменила за нищо на света. Трябва да си упорита и да не се отказваш от търсенето на истинска приятелка, защото на едно момче не можеш да кажеш всичко, а на най-добрата си приятелка можеш!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Няма най добри приятели наистина но има добри Имам една приятелка която за сега не ме е лъгала.Надявам се да продължи така но момичетата са кучки по природа.Все за нещо ми завиждат а аз не се чувствам повече от тях.Искам да сме равни.За мен никога в едно приятелство не е било важно дали родителите на приятелките ми са богати дали имат телефони или не.Винаги съм ценяла човека отвътре но прекалено дълго ме лъгаха и вече нямам доверие на никои на никои
    И е трудно но е по добре. Имам само един приятел на които имам истинско доверие на едно момче защото той може само да се влуби в теб но никога да ти отнеме любовта...

horata sa zavislivi-fact
    zavistta e 4ast ot 4oveka-fact
    no ima i hora koito mogat da q kontolirat

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Съгласна съм факт че аз мога да я контролирам защото си имам всичко и материално и духовно.Един приятел не е твърде малко 1000 са твърде много!

Фен
    Град
    У дома:)
    Е, виж, и на мен ми се е случвало адски много пъти и вече съм се научила да не вярвам и да не се доверявам на момичета, защото конкуренцията е супер голяма, а завистта още повече.
    Те ти завиждат, че имаш това, което те нямат, и вместо да се опитат да го постигнат и те по някакъв начин, се опитват да те накарат да се сдухаш.
    АААА, между другото, не искай да сте равни. Винаги единия е по-умен или по-красив от другия. Никога няма знак за тъждество между двама души.
    Просто си продължавай с истинската приятелка и всичко ще е ОК.
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ми че кое му е лошото най добрите ти приятели
    да са момчета?и аз съм така,с момчета споделям
    неща които никога не бих казала на момиче,щот
    просто знам че ще си споделя квото ми трябва с
    момче,той може би ще ми даде съвет и след час
    вече ще му изхвърчи от главата

докато почти сички момичета са такива клюкарки
    че просто ме дразнят на моменти..
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    защото както казва Наполеон всички жени са курви. (не става дума с колко мъже се ебът и тн). Става дума че женският характер е курвеснки. Такава е ваща природа такава е ваща съдба !!!

Фен
    Град
    София-ЛОЗЕНЕЦ много ясно

Гиованни

Ми не знам защо все на теб се случва да те лъжат.Аз лично ако ми станеш приятелка аз няма да има за какво да те лъжа хаиде тва по личните суобщения
    Lozenec Hills Is Where I Live

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Незнам може да ви прозвучи смешно, но аз имам 3 най-добри фр. И с тях наистина съм яла от една торба сол Преди тях нямах приятелки на които мога да кажа абсолютно всичко.Сега обаче мога Не всички са такива, но има и такива за каквито говорите.Бляях никога не бих си избрала такъв човек за приятел.А имах и най-добър приятел момче, но той сега е влюбен и сякаш аз не съществувам Но честно казо за момента не ми и трябва

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Значи трябва да се смятам за късметлийка.Имам 4 прекрасни приятелки,които обичам много.Ако ги нямаше тях не знам дали и аз щях все още да съществувам.Познаваме се от 11 години.Но от много момичета съм чувала,че на момиче не трябва да се вярва,т.е.за приятелка ства дума.И се обеждавам,като гледам моите сегашни саученички,които постояно са заедно.А разделят ли се започват да си подливат вода една на друга.МНого е кофти наистина.Но на теб BaT_GirL ако ти варви с приятели момчета повече,продължавай така,пък може по-натам да си намериш и приятелка.УСПЕХ
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Re: Защо все на мен?

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Защо все на мен?Защо?Все си намирам приятели и все ме лъжат.То се видя че най добрите ми приятели са момчета.Вече ме е страх да се доверя на някое момиче.Какво да правя.Защо все ме лъжат?
    I pri men e donqkade taka. I tova e taka, za6toto sme tvurde dobri i oslujlivi na horata i tova gi kara da si mislqt, 4e mogat da pravqt s nas kakvoto iskat No ne e taka i koito go pravi saotvetno ne polu4ava moeto uvajanie, za kakvo sa ti takiva individi? Nqma polza, zareji gi i da ne ti puka
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Пловдив

Re: Защо все на мен?

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    I pri men e donqkade taka. I tova e taka, za6toto sme tvurde dobri i oslujlivi na horata i tova gi kara da si mislqt, 4e mogat da pravqt s nas kakvoto iskat No ne e taka i koito go pravi saotvetno ne polu4ava moeto uvajanie, za kakvo sa ti takiva individi? Nqma polza, zareji gi i da ne ti puka
    Това и права!

Супер фен
    prosto nz...

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Цитирай Първоначално написано от favor_91
    prosto nz...
    Не стига, че връщаш теми от преди 2 години, ами и пишеш тооооолкова "стойностни" мнения!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си