.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: liubopitno mi e...

nqmazn
    Guest

liubopitno mi e...

tozi vapros mi e kam mom4etata,no i kam momi4etata koito znaqt ne6to po temata...4uvala sam,4e mom4etata haresvat pove4e devstvenite momi4e,a i tezi s po malko opit...vqrno li e tova ??? sorry ako temata mi se povtarq,ako e taka kajete da q potarsq iz foruma,10x predvaritelno

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ami vsqko mom4e si ima razli4ni predpo4itaniq , naistina sum 4uvala 4e nqkoi haresvat takiva momi4eta , no znam 4e ima takiva mom4eta koito haresvat pove4e opitnite macki i vlastnite jeni4ki , koito kontrolirat ne6tata v sexa

Град
    Montana
    zavisi ot momcheto . Tova e neshto individualno , i ne moje da se dade opredelenie za vsichki .
    IZSTINATA SHTE VAZTARJESTVUVA BULGARIA NA TRI MORETA CQLA SHTE LIKUVA !!!!! | "We must secure the existence of our people and a future for white children."

Guest
    "We must secure the existence of our people and a future for white children." WHITE CHILDREN a afrika, iujna amerika, polovin severna amerika? a??????tqh da gi trepem taka li?

edwa li..po princip momchetata hareswat momicheta s poweche opit [/list]

Guest
    аз съм чувал обратното...че момчетата харесвали НЕдевствени...
    Обаче всичко е според зависи....когато момчето иска нещо повече от момичето ще се радва,ако е девствена,защото никой не я е "пипал" до тогава и ще си е само негова...
    а ако иска само секс ще се радва,ако не е девствена,защото ще е по-отракана...поне така мисля!

Хммм...интересно. За мен няма значение. Важното е да се харесваме. Другото е лесно.

mom4etata koito predpo4itat devstveni vsy6tnost nqmat dostata4no opit s jenite i ne iskat da se izlagat.No po princip za men nqma zna4enie

Голям фен
    Град
    v snimka
    mi 4esno kazano i na men mi beshe liubopitno po edno vreme (predi dosta vreme) i ustanovih 4e tva si e prosto tupoto mujko jelanie ili poskoro mom4e6ko (harakterno za po neopitni v legloto) da mogat da se izfukat 4e sa opraili devstvenna

a ina4e ako hodish s nqkoi po ..... abe muj tva si zavisi izcqlo ot tova kakvo toi o4akva ot teb , - ako iska sexmomi4e shte se radva na vsqka kap4ica opit koiato imash , a ako prosto te bichka i iska da e s teb shte mu e kef 4e shte ti e e purviq i shte si si negovoto "momi4ence"

Хе , имам чуството че момичетата нарочно си внушават че момчетата харесват по опитни и властни момичета.
    Аз лично харесвам едно по неопитно , хубаво момиче , защото това ми се струва много сладко
    Drugged and digitized

Голям фен
    Град
    v snimka
    Radiohead ....da poznaq li ? po4ti sum sigurna 4e imash edno 18 godini

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Radiohead
    Хе , имам чуството че момичетата нарочно си внушават че момчетата харесват по опитни и властни момичета.
    Аз лично харесвам едно по неопитно , хубаво момиче , защото това ми се струва много сладко
    Radiohead,мнеието ти супер много ме накефи.Хи-хи! Направо ми напълни душата.Хубаво е,че има и момчета като теб Е,сладко си е когато момичето до теб не е минало през ръцете на други,а?
    Ама може би има истина в твърденията,че когато едно момче иска само секс ще търси момиче с опит,а когато е влюбено и обича би предпочело да е първият в живота на приятелката си.
    Ще дам пример с мен.С приятеля ми сме вече доста дълго време заедно ( повече от 3 години ) и в началото аз нямах почти никакъв опит в целуването ( пък за секс да не говорим,защото бях девствена ) и разбира се той знаеше всичко това за мен. Аз се притеснявах,че не мога да се целувам,а той ми се радваше,ама направо сияеше от радост,че той ще ме научи и най-вече,че не преди това не го е направил някой друг.Тогава въпреки притеснението ми ставаше много топличко и миличко и просто се чувсвах чудесно и някак си сигурна.Нищо не може да се сравни с тази магия.
    С първото ми "гадже" ( ако въобще може да се нарече така ) се държах много резервирано и дори не изпитвах желание дори за целувка.Когато той се опитваше да ме целува аз или се дърпах или се получаваше някаква бърза целувка без език.И по-добре,че после се разочаровах от този индивид.
    На 18 години съм и може да звучи странно,че съм имала интимни отношения само с едно момче.Ама нищо не ме прави по-щастлива от този факт.Нали знаете - важно е качеството,а не количеството :P
    Така че,ако искате нещо истинско...изобщо да не ви пука какъв опит имате в секса.Който иска жени с опит,ама ако наистина толкова му се иска да ходи да си плаща.Не знам какво друго да кажа.

Голям фен
    Град
    v snimka
    YesT bravo GuesT eto tova beshe smislenno mnenie mnogo me izkefi dokato go 4etqh absolutno ...ama absolutno sum suglasna s tebe

za men tva nqma zna4enie. zavisi ot momi4eto

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Не че повече ги харесват...чиста надувка. Винаги ще помите първото си момче. На тях им харесва да са първи, защото се възприемат специални. И са такива. Все пак едно момиче подбира момчето за първия си път (поне аз така направих)... Пък момичетата с по-малко опит - за да могат, така да се каже, да ги контролират по-лесно в леглото. Така си мисля. Я мен ме накарай да направя нещо, което не искам. Ще има да съжаляваш. Но това си е във всяко отношение за мен.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    zavisi
    : AMG Corporation ::

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Az lichno predpochitam devstveni ili kolkoto moje po neopitni ama ne debeli neopitni ))
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Guest
    Mi az predpo4itam devstvena za6toto znam 4e tq mi se e doverila napulno za da napravi tazi trudna za neq kra4ka. 6toto moje da e nqkva K*rva deto prosto tarsi koi da e , kolkoto da ne e na suho E vse pak e dobre i da bude "opitna kaka"

Guest
    много важна теорема е валидна за мъжете, казано ей "кур око нема", кво остава за мъдете ...

Повече от фен
    Град
    ямбол
    kolkoto i da se iska na tiq det sa pravili sex edno mom4e vinagi ama vinagi 6te predpo4ete neopitnata, sladkata ,nevinnata jena za6toto pri4inite sa mn edno 4e e po speciqlno 4e nqma bolesti nedai si boje ne e xodila kat razprana ot xyi na xyi ,samiq xakt 4e toi e 1 q e golqma gordost razbirate li?i te mn go cenqt ...nqma kakvo dr da mi se obqsnqvat 4e opitnite tyi opitnete onyi ..polojenieto e tova..nevinnite jeni sa si istinata...PREDPO4INATANITE...A dr pretakovanite 1000 pati te sa za 1 ve4er 4e dali i tolkoz...kato zn mom4eto 4e taq e bila s toz i oniq dosta 6te se zamisi ...e ako ve4e mn my se ebe nqma da i otkaje no ...za vs maj e 4est da ima momi4e koeto si e bilo samo negovo...

Фен
    Град
    Sofia
    Vsi4ko e mnogo individualno, zavisi ot mom4eto. Naistina ima takiva deto si padat po devstvenici, no spored men mnogo pove4e sa tezi koito iskat da budat s opitni momi4eta. Taka sve pak 6te ostanat zadovoleni.
    If you wanna love, fInd your love and fly above!

Някои момчета предпочитат девствени, особено ако и те са девствени, защото в такъв случай се чувстват по-сигурни в себе си.Когато момичето е с повече опит, то може да има по-високи изисквания към момчето и тогава ако момчето е неопитно, то се чувства несигурно.

Някои по-възрастни мъже също предпочитат девствени, защото им доставя удоволствие да разкрият на едно неопитно момиче тайните на сексуалния живот.
    Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
    На теб самия никога не ти върши работа.

Повече от фен
    zavisi ot mom4eto... nqkoi ot moite pr ne iskat devstveni ( da ne svar6vam az 4ernata raota ) predpo4itam kakto kazahte viq neopitni...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм момиче,но ще кажа,че сериозните момчета искат сериодно момиче.А 1 сериозно момиче не е имало безброй сексуални партньори.Най-често 1-2-ма или никак.тези,които искат обиграни са с тях само заради сексът.сега има и друга гледна точка.По-наивничките се навиват да спят с някой от местните гъзари,да са принцеси за 1 нощ и после да ги чупят.Такива момичета се навиват лесно за секс,а момчетата се хвалят,че са забили поредната наивница.Аз не мисля,че това е повод за геройство де.В заключение ще кажа,че си зависи и от двамата-тези,които искат сериозна връзка си намират също така сериозен партньор,а на тези,на които им е само до чукането си намират такава.За 1 момче на място да е първият на 1 момиче ще е гордост и ще му носи радост.За 1 момче,което търси бройката ще му трябва първоначално някоя отракана да отрака и него,а после наивни ку**вички,които да чука.Свестния няма да тръгне да се хвали,че е отворил мацката,докато гъзарчето от село долно Нанагорнище ще го разправя наляво и надясно!

Мега фен Аватара на koalka
    Какво означава харесват?Едно момче се радва обикновено,като приятелката му е девствена и той ще и е първият.Не си задала точно въпроса.Едва ли не го казваш като предпочитание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си