Цитирай Първоначално написано от Radiohead
Хе , имам чуството че момичетата нарочно си внушават че момчетата харесват по опитни и властни момичета.
Аз лично харесвам едно по неопитно , хубаво момиче , защото това ми се струва много сладко
Radiohead,мнеието ти супер много ме накефи.Хи-хи! Направо ми напълни душата.Хубаво е,че има и момчета като теб Е,сладко си е когато момичето до теб не е минало през ръцете на други,а?
Ама може би има истина в твърденията,че когато едно момче иска само секс ще търси момиче с опит,а когато е влюбено и обича би предпочело да е първият в живота на приятелката си.
Ще дам пример с мен.С приятеля ми сме вече доста дълго време заедно ( повече от 3 години ) и в началото аз нямах почти никакъв опит в целуването ( пък за секс да не говорим,защото бях девствена ) и разбира се той знаеше всичко това за мен. Аз се притеснявах,че не мога да се целувам,а той ми се радваше,ама направо сияеше от радост,че той ще ме научи и най-вече,че не преди това не го е направил някой друг.Тогава въпреки притеснението ми ставаше много топличко и миличко и просто се чувсвах чудесно и някак си сигурна.Нищо не може да се сравни с тази магия.
С първото ми "гадже" ( ако въобще може да се нарече така ) се държах много резервирано и дори не изпитвах желание дори за целувка.Когато той се опитваше да ме целува аз или се дърпах или се получаваше някаква бърза целувка без език.И по-добре,че после се разочаровах от този индивид.
На 18 години съм и може да звучи странно,че съм имала интимни отношения само с едно момче.Ама нищо не ме прави по-щастлива от този факт.Нали знаете - важно е качеството,а не количеството :P
Така че,ако искате нещо истинско...изобщо да не ви пука какъв опит имате в секса.Който иска жени с опит,ама ако наистина толкова му се иска да ходи да си плаща.Не знам какво друго да кажа.