.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Help !

Hybrid View

Петър
    Guest

Help !

Здравейте аз и моята приятелка правихме секс без предпазнизни средства тя пи постинори. След 1 седмица горе долу правихме отново но касмета не беше на наша страна презерватива се скъса. Парвият ми вапрос е дали тя може да пие постинор пак ?А втория е дали може да забременее (Оточнявам не сам сваршил)? Помощ ! Моля ви побарзайте с отговора си.

Супер фен
    Не, в никакъв случай да не пие отново Постинор, това да не са бонбонки! То в годината най-много може да се изпият 2 пъти, пък тя за толкова кратък период да се натъпка с тях... Спокойно, щом не си свършил в нея и сте се усетили навреме, няма нужда от притеснение.

Guest
    Pri chesto piene na postinor se obrazuvat mnogo seriozni i zlokachestveni rakovi obrazuvaniq taka che tq da si preceni dali iska da pie.Moqt savet e da vnimavate poveche shtoto vie toq postinor go imate za vulshebno bonbonche deto si go piete sutrin i vecher.Sega kato si biete glavata v stenata kakvo da pravi drugiq pat shte ste se nauchili.

Щом не си свършил във вълшебната дупчица начи няма страшно,а и си бил с кондом

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Pri chesto piene na postinor se obrazuvat mnogo seriozni i zlokachestveni rakovi obrazuvaniq taka che tq da si preceni dali iska da pie.Moqt savet e da vnimavate poveche shtoto vie toq postinor go imate za vulshebno bonbonche deto si go piete sutrin i vecher.Sega kato si biete glavata v stenata kakvo da pravi drugiq pat shte ste se nauchili.
    i az taka mislq no 6tom ne si svyr6il v neq ne se panikiosvai ... ili ne6to ni slygotva6 ? kakto i da e .... no 6tom ne si svyr6il SpOx \/

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    На мен ми се струва, че откакто има такива достъпни хапченца "за след секс" като Постинор, доста от посещаващите форума все по-необмислено правят секс, когато им падне, защото смятат, че винаги могат да изпият един после. Еми не са бонбонки и са доста вредни при това, така че не бива да се злоупотребява с тях. Не трябва да пие приятелката ти пак, още повече щом не си свършвал в нея. И се замисли и ти за здравето й, както и тя самата, и бъдете малко по-предпазливи следващия път.

Няма страшно. Обаче тва е мноо вредно и не е лукче от 5 ст. така че опичите си акала
    Йедйииинийййе и пийееенеее да има и некоя згодна жейиеница/Курвалака е до време пиенето е до гроб/

Мега фен Аватара на koalka
    Внимавайте с тия Постинори, че не знам как ще й е организма след време..

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Внимавайте с тия Постинори, че не знам как ще й е организма след време..
    =D> =D>
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Ми след като не си свършил няма опасност! За Постинора категорично НЕ!!! Много е вреден....и големи бели може да си навлече с него...При положение, че дори не си свършил, ще бъде много глупаво и необмислено да пие отново постинор.

PS: Постинора мили деца...не предотвратява бременност при 99% от случеите както го казват....а ЕДВА 60-70%!!!!
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си