.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: THE BEST

ROLL
    Guest

THE BEST

polujenieto e slednoto, bqh edna ve4er s mom4e i pravihme frenska, toi pronikna v men s 1 prust, tova zn li 4e sum otvorena.
    p.p.spodelih s edna pr i tq kaza 4e sum napravila golqma glupost i t.n. spored men i da sum otvorena.... tova e normalno.hmmm pomejdodrugoto na 13 sum
    kakvo mislite, moje li da sum otvorena i tolkoz li e ot4aiva6to lo6o tva koeto sum napravila.Samo se celuvahme, gu6kahme i .... tova s prust4eto :P

Re: THE BEST

Цитирай Първоначално написано от ROLL
    polujenieto e slednoto, bqh edna ve4er s mom4e i pravihme frenska, toi pronikna v men s 1 prust, tova zn li 4e sum otvorena.
    p.p.spodelih s edna pr i tq kaza 4e sum napravila golqma glupost i t.n. spored men i da sum otvorena.... tova e normalno.hmmm pomejdodrugoto na 13 sum
    kakvo mislite, moje li da sum otvorena i tolkoz li e ot4aiva6to lo6o tva koeto sum napravila.Samo se celuvahme, gu6kahme i .... tova s prust4eto :P
    Ми май не е било много умно според мен. Ще е малко кофти да са те отворили с пръст...

Голям фен
    Град
    v snimka
    samo ne razbrah kak taka hem kazvash che ste pravili "frenska" i posle kazvash che samo ste se "gushkali i cunkali .. i tva s prus4eto".............. izobshto naqsno li si koe kvo e fe ... na 13 frenska lapeshka si rabota sega ostava da kajesh 4e i toi e na 13
    a na si4ko otgore i gorda s sebe si mi izglejdash
    posle zashto si4ki muje kazvat 4e jenite sa kruvi do edna ............
    da jiveqt merfantilnite ku4ki .... (da moje nqkoi den da iztrepqt kurvite )

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    da e...ne si mnogo umna da ti kaja...
    ako te e bolqlo te e otvoril ako ne te e bolqlo
    ne te e otvoril!
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от artbaby
    samo ne razbrah kak taka hem kazvash che ste pravili "frenska" i posle kazvash che samo ste se "gushkali i cunkali .. i tva s prus4eto".............. izobshto naqsno li si koe kvo e fe ... na 13 frenska lapeshka si rabota sega ostava da kajesh 4e i toi e na 13
    In fact ... da ti kaja 4e toi e dosta po golqm ot men i .... ne vijdam ni6to kurvensko v tva.Ne se gordeq sus sebe si.... prosto mi ostana edin priaten spomen
    6to si4ki sa tolkoz konservativni? ne sum spala s nego se pak .... olee mn sa vi ostareli razbiraniqta, ili puk moite prosto sa razli4ni

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    taz puk sledva6tata , s prust otvorena li sum .....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    In fact ... da ti kaja 4e toi e dosta po golqm ot men i .... ne vijdam ni6to kurvensko v tva.Ne se gordeq sus sebe si.... prosto mi ostana edin priaten spomen
    6to si4ki sa tolkoz konservativni? ne sum spala s nego se pak .... olee mn sa vi ostareli razbiraniqta, ili puk moite prosto sa razli4ni
    mi, men ako pitash ne samo tvoite razbiraniq sa razlichni a i na mnogo drugi 12-13 godishni momchenca i momichenca... tva izobshto ne e za gordeene
    Don't worry, be happy

ROLL
    Guest

:P

se pak ne go pravq sys seki to nqma ni6to lo6o da si dostavi6 malko udovolstvie .....
    to ot kuda se trugva kum t.r. kurvi, no se zapo4va, a pove4eto ne produljavat, uuu hi4 ne vi razbiram

Голям фен
    Град
    v snimka
    abe kato te slusham daje ne znaish kvo e frenska , a kazvash che tva si praila ........ otvorili sa te s prust , a nai veroiatno daje neznaish kakvo tochno predstavlqva taka nare4enoto "otvarqne"
    i ako mislish 4e tvoite razbiraniq sa pravilni a az sum staromodna ,samo zashtoto mislq 4e za 13god vuzrast tva ekurvensko OK .... samo 4e az kurva vinagi moga da stana , no za edna kurva obratnoto shte bude mnogooooo po trudno

*NE SE ZAQJDAM S TEB PROSTO IZKAZVAM MNENIE RAZLICHNO OT TVOETO !

Град
    България
    samo 4e az k*rva vinagi moga da stana , no za edna k*rva obratnoto shte bude mnogooooo po trudno
    :
    Bravo. Ei tova me nakefi
    Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ооо, момиче! И до там стигнахме, начи...Не знаете ли, че секса трябва да се прави с чувства. А ти, кво ? За кеф имате само секса. Е, т'ва не е ли курвенско? За това днешните деца на 13 вече са с по 8 спали - защото не разбират, че секса е любов. То тяхното иде чисто чукане. Съжалявам, че се изказвам, използвайки тези думи, но просто наричам нещата с имената им. С пръстче те бил отворил. Ами що направо не се и изчукахте, а пък на другата сутрин да се сбогувате. Тамън като по филмите!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен
    Град
    HELL

MISLQ 4e ne ti e vremeto za takiva ne6ta....kato pootrasne6 prei kvot 6te6 ama sega moje6 samo da se radva6 na godinite si ida se zabavlqva6 po svoi si na4in...nedei ot sega da po4va6 sas sexa za6toto dokato stane6 na 18 i 6e zaprili4a6 na mafistraladjiika!!! Poradvai se malko na 13-godi6niq si jivot dokato moje6,za6toto kogato porasne6 6e razbere6 kakav e sveta vsa6tnost!!!!!!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    ROLL dei sa pritistiska e .. ko gi slushash tea .. axhxahaxhaxhaxh az ta putkarepqm
    т. 2, 9

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    ROLL dei sa pritistiska e .. ko gi slushash tea .. axhxahaxhaxhaxh az ta putkarepqm
    Hmm e tva e otgovor :P
    ima li nqkoi o6te za .....
    i pomojdodrugoto ... kurvite sa jeni koito SPQT!!!! s mn maje .... a ne s 1-2, kakto kato nqma 4ustva.Pa i mom4eto me kefi e to ina4e nqma6e da stane ni6to

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    13..........малко ти е раничко малката, а и с пръст точно първия път.....не си е работа.
    Не като цяло нищо лошо няма ако ти е било хубаво, но все си мисля, че ти е прекалено рано. Гледай само на не направиш някоя глупост!
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Фен
    Град
    Varna
    Абе той та е отворил с пръст пък не била спала с него, ти добре ли си.... разликата е толкова тънка че само е оставало да ти го вкара и същата работа. Пък земи си бръкни един пръст и сама разбере ве. + френската са свирките моито момиче. " се пак не го прая със секи " ми че то тва преди да се усетиш ще стане.
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

malko veroqtno e da te e otvoril . vse edno da kajesh , che si se otvorila s tampon.
    Think. Believe. Dream. Dear!

I nebesen da te svetna , che e you fell ili sushto moje you have fallen . "you fall" oznachava 'ti padash"
    Think. Believe. Dream. Dear!

Guest
    малка малолетна курва

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от puma
    I nebesen da te svetna , che e you fell ili sushto moje you have fallen . "you fall" oznachava 'ti padash"
    thx 6te go popravq.
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

Град
    Plovdiv
    seki da prai tfa det mu e kef zasto pak vednaga stom e na 13 i stom i se prai sex e kurva prosto nqkoi hora izrastvat po burzo i vmesto na 15-16 i se prai sex oste na 13 ko loso ima 4ove6ko e za6to osujdate samo zaradi godinite .. ?? kakuf e toz kriterii ostarql ? tfa da ne e adultproblem.net ... ?

Цитирай Първоначално написано от NeBeSeN_88
    Абе той та е отворил с пръст пък не била спала с него, ти добре ли си.... разликата е толкова тънка че само е оставало да ти го вкара и същата работа. Пък земи си бръкни един пръст и сама разбере ве. + френската са свирките моито момиче. " се пак не го прая със секи " ми че то тва преди да се усетиш ще стане.
    Дам...

А и да потвърдя това че си още малка. Не ми се струва много нормално на 13 да говориш така "и...това с пръстчето..." все едно те пипнал по бузката...
    Колкото до въпроса със разбиранията - нашите разбирания не са комерсиални, просто знаем малко по-добре от теб кое е по-добре и кое не.
    Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P

Guest

Процентът да си отворена е минимален. Няма нищо лошо в това, да проникне с 1 пръст в теб ... то и при първят сексуален акт се прави, за да се достигне по-голяма възбудимост, но това не значи, че вече не си девствена, че е разкъсал девствената ципа. Можеш да си спокойна )

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Бе, тая тема колко пъти ще я обсъждаме? Може и да си отворена , т.е. да е разкъсана девствената ципа, но това не значи, че вече не си двествена. Девствена си, докато не го направиш по 'традицинния' начин с момче. Е т'ва е!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    In The Middle Of NoWhere
    Abe otvoreniaci 6o ne zemete da pro4etete statiite v teenproblem i da vidite 4e tam pi6e 4e po dobre da te otvorqt s prast i posle da si vkara onaq rabota, kvo ste se razdrankali kvo kat e na 13 i kvo goliama rabota!
    Ebasi moralistite ste be da vi eba v gaza!!!
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си