.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Тема: THE BEST

Re: THE BEST

Цитирай Първоначално написано от ROLL
    polujenieto e slednoto, bqh edna ve4er s mom4e i pravihme frenska, toi pronikna v men s 1 prust, tova zn li 4e sum otvorena.
    p.p.spodelih s edna pr i tq kaza 4e sum napravila golqma glupost i t.n. spored men i da sum otvorena.... tova e normalno.hmmm pomejdodrugoto na 13 sum
    kakvo mislite, moje li da sum otvorena i tolkoz li e ot4aiva6to lo6o tva koeto sum napravila.Samo se celuvahme, gu6kahme i .... tova s prust4eto :P
    men mi se vijda nevyzmojno te otvori samo s edin pryst

така аз имам 2 мнения едното ЗА другото ПРОТИВ ... както останалите мисля ,че си твърде малка за да правиш секс ,ноо в крайна сметка ти си решаваш... та защо съм ЗА... еми просто ,защото това си е нейния живот... и тя решава дали да го прави или не явно е сметнала за правилно (макар ,че на 13 едва ли знаеш какво трябва да правиш и какво не) да му позволи да и "БЪРКА" със органа ..може би си го искала не знам ..
    защо сум ПРОТИВ .. еми просто,защото си на 13 и все още не си се доразила ( е аз на твоята възраст бях доста развита) и по начина по-който пишеш ти сама докаваш ,че не си готова за това .. просто мислиш като дете.. ии моля те недей да ми казваш ,че не си дете ,защото СИ и аз съм и всеки ненавършил 18 е дете независимо как мисли и разсъждава.. ти се радваш ,че някой те е подкрепил ,но не примеаш кристиката ВЯРНО ,че човек чува това ,което иска да чуе ,но се замисли малко над това.. ПРЕКАЛЕНО РАНО Е! а и до въпроса дали си отворена ДА отворена си ако искаше да станеш жена или такава каквито са другите момичета с КРАТЕР м/у краката си постига целта си .. ЧЕСТИТО!

П.С. ДАНО НЯМАШ МЕНЗИС а и ако нямаш тогава е още по-лошо ... без мензис и отворенаа.. баси аномалията ДО КЪДЕ СТИГНА БЪЛГАРИЯ

Браво изкопа тема от преди 6 години
    Авторката вече е на 19-20 год.

Супер фен
    старо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си