- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- THE BEST
men mi se vijda nevyzmojno te otvori samo s edin prystПървоначално написано от ROLL
![]()
![]()
![]()
така аз имам 2 мнения едното ЗА другото ПРОТИВ ... както останалите мисля ,че си твърде малка за да правиш секс ,ноо в крайна сметка ти си решаваш... та защо съм ЗА... еми просто ,защото това си е нейния живот... и тя решава дали да го прави или не явно е сметнала за правилно (макар ,че на 13 едва ли знаеш какво трябва да правиш и какво не) да му позволи да и "БЪРКА" със органа ..може би си го искала не знам ..
защо сум ПРОТИВ .. еми просто,защото си на 13 и все още не си се доразила ( е аз на твоята възраст бях доста развита) и по начина по-който пишеш ти сама докаваш ,че не си готова за това .. просто мислиш като дете.. ии моля те недей да ми казваш ,че не си дете ,защото СИ и аз съм и всеки ненавършил 18 е дете независимо как мисли и разсъждава.. ти се радваш ,че някой те е подкрепил ,но не примеаш кристиката ВЯРНО ,че човек чува това ,което иска да чуе ,но се замисли малко над това.. ПРЕКАЛЕНО РАНО Е! а и до въпроса дали си отворена ДА отворена сиако искаше да станеш жена или такава каквито са другите момичета с КРАТЕР м/у краката си постига целта си .. ЧЕСТИТО!
П.С. ДАНО НЯМАШ МЕНЗИСа и ако нямаш тогава е още по-лошо ... без мензис и отворенаа.. баси аномалията
ДО КЪДЕ СТИГНА БЪЛГАРИЯ
![]()
![]()
Браво изкопа тема от преди 6 години![]()
Авторката вече е на 19-20 год.![]()
старо