.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    *smuten*
    Guest

Pritesnqvashe li tova ...

Ne si pravih truda da vidq dali ima takava tema, zatova se izvinqvam ako se dublira

Pritesnqvahte li se ot vida na tqloto si, ot nacina po koito izglejdate, tova dali ste dosta sportna natura, ili po slabichki, ili pylni ... vyobshte smushtavahte li se ot tqloto si pyrviq pyt kato pravihte Sex. ... i analogichno vseki pyrvi pyt s nov priqtel/ka ??

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    mi...predi da...ama sega we4e mi e se taq..
    ako ne me haresvat kakvato sym,da se iznasqt
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

smuten
    Guest
    ne stava vypros dali te haresvat, a za tova dali ti izpitvash nqkakva doza smushtenie, pritesnenie nareci go kakto iskash

Amiiii... otnachalo da!
    Vsmisyl... predi samiq sex! No po vreme na sex-a vyobshte ne mislish dali si debel, slab i prochie... prosto se naslajdavash na udovolstvieto
    [/b]

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Нем не съм се притеснявала от тялото си защото смятам че си е много хубаво..
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

pyrviq pyt stra6no mnogo se pritesnih (vypreki 4e izob6to ne beh zle) no sled kato po4nah fitnes rabotata sa oprai

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    aaa..mi ne:}
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен
    Град
    v snimka
    e predi sexa...da munichko ama to daje ne e smushtenie a po srkoro pri po sramejlivkite .... ama posle izobshto

ми мен лично много ме е срам,много мразя да се събличам пред някого...айде до кръста някак си ще го преживея...Затова и винаги правя секс на тъмно,иначе съм дърво
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Супер фен
    Ами не от какво да се притеснявам Ми тялото си е мое, не съм го крала И ако не си го харесвам би било редно преди да му дойде времето да се събличам да съм погрижала да отстраня това, което не харесвам
    Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
    Домакиня - вкъщи;
    дама - в обществото;
    курва - в леглото.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Съни
    било редно преди да му дойде времето да се събличам да съм погрижала да отстраня това, което не харесвам
    Ne 4e se zaiajdam ili ne6to ama kak 6te otstrani6 strii ili belezi primerno?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз лично се притеснявам. Особено първия път. Дотогава не се бях събличала пред момче и...По-нататък малко по-малко, но си се притеснявам. Гледам си коремчето и ми се вижда отпуснато...всички ме обеждават, че не е така, но аз съм си критична към него ... Но сега въобще не се притеснявам, защото си обичкам момчето и то мене и сме се виждали доста пъти и той мисли, че тялото ми си е супер, така че аз му вярвам
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    ne opredeleno ne se pritesnqvam
    trabva da me haresvat takuv kakuvto sum
    : AMG Corporation ::

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от Съни
    било редно преди да му дойде времето да се събличам да съм погрижала да отстраня това, което не харесвам
    Ne 4e se zaiajdam ili ne6to ama kak 6te otstrani6 strii ili belezi primerno?
    Е, то в темата не ставаше въпрос за такива работи... Ами аз имам едно белегче на коляното, ама това не пречи както да се събличам, така и да си ходя с къси поли (е, то не е голямо ) И стрии имам при това не малко , но те с времето избледняват до едно положение... не знам и те не ме притесняват... да не мислиш, че един мъж още първия-втория път ще тръгне да ти оглежда краката и ще забележи стриите Стриите от пръв поглед може да ги забележи само жена Ето очевидно и за това съм се погрижила навреме може да няма как да отстраня тези проблеми по безоперативен път вече, но съм премахнала психологическия проблем, който те биха породили -> и мъжете наистина не им обръщат внимание, а и дори и да ме попита някой какво е това за мен не е проблем и не се притеснявам да обясня
    Аз се харесвам такава, каквато съм и няма нищо, което да ме притеснява в мен
    Миличка, не би и минало през ум, че точно ти ще тръгнеш да се заяждаш, с когото и да било във форума, споко Надявам се, че отговора ми те удовлетворява Ако не - питай пак
    Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
    Домакиня - вкъщи;
    дама - в обществото;
    курва - в леглото.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    men otna4aloto me be6e sram , no po4ti vinagi go praq na tumno i mn ne mi puka ama naistina me be6e sram

Повече от фен
    Град
    HELL

Re: Pritesnqvashe li tova ...

M ne,az ne se pritesnqvah ot ni6to makar 4e be6e adski svetlo! Az ne se sramyvam ot tqloto si,daje misle 4e e dosta goteni4ko i mnoo si se kefq, kolkoto i neskromno da zvy4i

v nachaloto mn se pritesnqvah ,no ve4e izob6to ne mi puka...ako ne mu haresva da si tursi nqkoq druga )

ami da i to mn.nz za6to oba4e se pak si misli6 kak izglezda6 v negovite o4i.dali mu haresva6 sega .nqkvi takiva.))

Az mai se sramuvam, ama ne mnogo 6toto prez lqtoto samo cicite i onaq rabota sa mi zakriti imam predvit 4e super mnogo se razgolvam, no kogato doide za generalnoto razgolvane i zapo4vam malko da se stesnqvam, oba4e sled sexa, ve4e zabravqm za vsi4ko
    Obi4ai dulboko otmu6tavai jestoko, i nikoga na kolene pred kogoto i da e!!!!!!!

Guest
    Ave kvo se pritesnqvate da se sablechete, hvarlqte drehite na poda i da ne vi puka
    az iskam na nudistki plaj ama ne moga da namerq takav...ilipone tova lqto! golotata rulz!

mi to ponqkoga e gadno i dori da ima6 ex3a tqlo pak 6te si nameri6 nqkakav kusur dori i drugite da ne go zabelqzvat,no bi trqbvalo mom4eto s koeto si da ne mu pravi vpe4atlenie za6toto to e izbralo da e s teb i 6tom na nego ne mu pre4i zna4i nqma problem...E i vse pak i do dnes malko se..... pritesnqvam,no za tva pak ima lampi i 6tepsel s koito da gi izkliu4i6.....[/code]

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Аз общо взето съм доволен от тялото си. Имам желание да добавя някое друго килце, че съм слабичък.

VAOB6TE, NAPROTIV
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Никога!
    Е, притеснявал съм се, преди 2-3 години примерно, защото бях слабичък, но сега съм "доста спортна натура"
    В интерес на истината даже се гордея с тялото си и ако има как постоянно бих се разхождал с изрязан бански :P

Относно стриите - имам доста, но едно на ръка, че с времето избледняват и стават сребристи и трудно забележими, друго, че ако човек има тен, още повече се скриват
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Abe parvite nqkolko pati malko se pritesnqvax,no posle kato sviknax s 4oveka i nai-ve4e kogato toi mi pokaza kolko mu xaresva tqloto mi i kolko se kefi da me gleda osobeno kogato sam gola vsi4ki zadrajki mi padnaxa i taka e i do tozi moment

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си