.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    Sofia grad
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    Какво значение има колко време прекарва пред компютъра?? Ако ми харесва и ми отделя достатъчно внимание, защо не?
    napalno saglasna

nqma nikakvo zna4enie kolko vreme stoi na pc-ito stiga da mi obra6ta nujnoto vnimanie

Тогава идваш при мен, за да компенсираш!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    off kakvo ob6to ima tova kolko 4asa sedi edin 4ovek pred kompa s tova kak sha se darji s men...i izobto kakav 4ovek e!!!Az sam na 18 i sedq po 5 4asa pred kompa no tova ne mi pre4i da hodq po kuponi diskoteki maje i si4ko ostanalo!!

Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    Какво значение има колко време прекарва пред компютъра?? Ако ми харесва и ми отделя достатъчно внимание, защо не?
    Napulno ti spodelqm mnenieto
    to4no !
    I az.

Голям фен
    Ako triabwa da buda chestna towa leko sum go prejiwiala..nadali shte te prenebregwa,no puk za smetka na towa razgoworite wi 70-80% she se wartiat okolo pc-to mu .. ; ]
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

kolkoto i da e vluben v PC-to ako te obi4a 6te ti otdelq dostata4no vreme daje moje i pove4e ot li4en opit znam podobno ne6to e pri men no ne PC

Град
    в приказките.. :)
    Ако предпочита да целува пс-то - НЕ , ама ако ми обръща достатъчно внимание и се сеща за мен- естествено защо не А принципно тези които стоят по 10 часа пред пс-то...е хора как не ви писва бе :P
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си