.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Nqkoi si...
    Guest

Kakvo mislite za tqh?

Iskal da popitam nai-veche momichetata koito chetat tazi tema (osobeno tezi na blizka do moqta vyzrast - 15) biha li trygnali nqkoga s momche koeto stoi pred pc-to po 7-10 chasa na den (v uchebno vreme) i nai-malko 9-10 chasa v izvynuchebno? I vyobshte kakvo vi e mnenieto kato cqlo za takiva individi... stavat li za neshto

Повече от фен
    Град
    Varna
    Какво значение има колко време прекарва пред компютъра?? Ако ми харесва и ми отделя достатъчно внимание, защо не?
    Животът е прекрасен

Zavisi ot interesite na momicheto...ako tq syshto obicha da prekarva dosta vreme pred PC-to ne vijdam kyde e problema!
    Az lichno syshto otdelqm dosta vreme na elektronnia si priqtel dokato priqtelq mi ne se zastoqva pred PC-to, no tova ne ni e problem!
    Problema idva ako vyprosniq PC maniak otdelq poveche vreme na PC-to otkolkoto na gadjeto si

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Da mnogo wqrno...Zawisi kolko wnimanie mi otdelq...ama kato se ima predwid az kolko wreme prekarwam pred Pc-to...moje i wneta da sme zaedno...

Град
    ...Nqkade pod slanceto...

..........

...Ne vijdam kav e problema da kisne6 pred PCto...Tva ni6to ne zna4i...Vsi4ko si zavisi ot 4oveka...Ako si nqkav pe4en tip,koito vse pak se se6ta,4e osven komputar ima i gadje-stava6...
    Have a nice trip!

Супер фен
    Град
    някъде...
    Значи ако наистина пренебрегва гаджето си заради компютъра е лошо.
    Но кто цяло за тия хора-не мога да ги разбера.....ако това им е работата да,но иначе...чак толкова дълго време..
    Тия хора имат нужда от разнообразие или може би от повече приятели а може и от приятел/ка!
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Ами според мене стоянете пред PC повече от 6-7 часа на ден е просто загуба на време. Не е ли по-добре човек да излезе с приятели вместо да стои пред компютъра.
    Badi naxakan za da ne si precakan.

vij sega tva 4e prekarva dosta vreme pred pcto ne bi trqbvalo da e ot zna4enie za teb,ako mom4eto te kefi i e dobur,spored men pcto ne e pre4ka ,za6toto samata az prekarvam mnogo vreme pred komputara,a gadjeto mi izob6to ne sqda na pcto(mnogo rqdko de,sedi mu v staqta kato pametnik ),a puk ve4e po4ti 2 godini sme zaedno
    taka 4e ne se pritesnqvai ot tova 4e e pc maniak
    Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    И аз седа пред РС-то дълго време но ако обичам някой няма да прекарвам цял ден пред компутъра а през цялото време с него!!!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    ми да няма лошо ,ако тръгнеш с него,стига да ти отделя необходимото внимание

Ami naistina zavisi ot momi4eto. Az naprimer nikoga nqma da trygna s takova mom4e za6totot vednyj go napravih i imah 4uvstvoto 4e obi4a poe4e kompiutyra otkolkoto men. No zavisi spored momi4eto .....

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Iliqn4eto
    ми да няма лошо ,ако тръгнеш с него,стига да ти отделя необходимото внимание
    Vie mai ne razbirate koi i kakwo wi pita?
    Twa e NQKOI ne NQKOQ i sigurno toi samiq stoi mnogo pred PC i za tova pita...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

:P E-e-e-e Kvo kato stoi tolkova vreme pred Pc-to vajnoto e da ti obra6ta vnimanie a ako e nqkoi koito da ne misli samo za kompa si mi i da se se6ta 4e ima gadje si 6to da ne...StaVa!!!!A Az Li4No Bih zaRqZala i Pc-To,samo i samo da sam s 4oveka kogoto obi4am taka..4e ne zavisi po kolko vreme stoi na den na Pc-to si!!!!!:P
    Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Ами значи аз иам неколко приятели, които по ЦЯЛ ден седят пред компа и после се заглеждат по хубавичките...ама аз има казвам, че ако не престанат да се занимават само с компютъра и негови подобия, просто няма да намерят, момиче(защото те не обръщат голямо внимание на това...)
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами аз бих тръгнала Няма лошо да стои мноо на ПЦ-то стига да ми обръща внимание

Фен
    Град
    върху облаците;)
    Ами ако наистина ми отделя необходимото внимание и не се чуствам пренебрегната,заради т'ва пс защо не?
    vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
    perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto

Фен
    Град
    Plovidv
    mi ne vijdam losho f tva priqtelq ili priqtelkata ti da prekarva mnogo vreme na pc-to si. ako pochne obache da te prenebregva za da igrae nqkva igra ili da si pishe s nqkoy f mirc,icq skype ili kvoto i da e mojesh nay spokoyno da go zarejesh

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    Какво значение има колко време прекарва пред компютъра?? Ако ми харесва и ми отделя достатъчно внимание, защо не?
    Napulno ti spodelqm mnenieto

Фен
    Град
    на футболния терен
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    Napulno ti spodelqm mnenieto
    to4no !
    Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
    Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!

ne vqrvam da me interesuva 4e prekarva tolkova vreme na compa..ako e svesten i imame za kakvo da si govorim i t.n za6to ne..ako primerno mi otdelq vreme i t.n..oba4e ako e nqkaf zagorql oligofren..NE
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Той си е в правото да прекарва свободното си време както иска.Аз също съм доста запалена по компютри,така че ше ми прай компания.Разбира се аз лично бих предпочела да излиза повече,да се забавлява с приятели,в компания и така нататъка,ама тва си е наговия живот.Ако съм намерила нещо в него,което ме е привлякло и съм започнала да изпитвам чувства към него,едва ли интереса му към компютрите би ме спрял да съм с него.Стига да намира достатъчно време да сме заедно и

a nz az ne bih tragnala s takova mom4e spored mene shte e nqkoi smotanqk koito samo za pc-to misli ;p

Повече от фен
    Прекарвам по около 7-8 часа на ден пред пс-то - 3-4 заради това което уча и още толкова пред домашния. Приятелката ми прави същото, от време на време й правя компания когато се отдава на хобито си.
    За мен е също толкова важно интересите на човека до мен да съвпадат с моите, колкото и визията му.

Зависи мн и от момичето.Ако и то обича да прекарва повече време пред компютъра ще и допадне такова момче,но ако тя/той зарязват приетеля/ката си заради някакъв си компютър тогава вече не е на добре.Зависи мн и от интересите на двамата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си