- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- za kosata...
lele,hora,ujas..iskam da vi pitam ne6to
zna4i ot skoro kosata mi pada super mnogo..nz ot kakvo..ama e mnogo gadno..padat super mnogo kosmi,a do sega NE mi se e slu4valo..nz kakvo da prava,polzvam maska ot 1 sedmica(ve4e 2 pati saam q polzvala) imam edno,deto se vtriva v kosata vseki den..ama nz dali ima efekt..mai ne..piq i MERC(za nokti i kosa) i kajete kakvo da prava?!vie imate/imali li ste takav problem!?kajete kakvo da prava![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е, и аз искам да знам за това. Вкъщи само ми мрънкат, че съм ръсела косми навсякъде. Не че косата ми оредява нещо...Мия си косата с балсам и шампоан за изтощена коса, но няма ефект особен. Чувала съм, че водата от коприва много помага и скоро ще си направя такава баня. И с газ е много полезно, но май ще пропусна, заради аромата. Също и с оцет , разреден с вода...Ако имате други идеи проверени - казвайте, и мен ме интересува.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Az imam su6tia problem i tukmo dneska misleh da pyskam tema.Pravih si edna maska s 4esun i salicil ma ne pomogna mnogo.
На мен също косата ми пада , но пък ми е мно гъста за тва че....
М да с оцет мисля че става една приятелка го праи тва също така оцета е и за блясък на косата... незнам мисля и аз да пробвам нещо..
"Никога не позволявай на страха да провали живота ти."
sPoKo vE i Az oPle6iVqvaM![]()
![]()
![]()
razbiva6 jultuka na 1 iace,pribavq6 1,2 luji4ki zehtin i iztiskva6 edin limon.stoi6 s maskata nai-malko 4asa ina4e ne se pritesnqvaj za kosopada-normalno e ot smqnata na sezonite
Ей ама тука сички ли сте като мен!
Сега ползвам една маска за суха и изтощена коса на Wella и май съм доволна!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
edna priqtelka taka se beshe shashnala zaradi padaneto na kosata.. beshe reshila, che e bolna ot rak i otide pri lekarkata si... pri koeto:
vliza i kazva : "Pada mi kosata"
lekarkata i otvrushta : "i na men"
i dotam bilo)
SPOK) i moqta pada, no tova e normalno za esenta!
Няма нищо по-хубаво от гърненце с мед... освен две гърненца!
az znam 4e qiceto mn pomaga
e,ako ne drugo,to pone me uspokoihteno ako ostana bez kosa vie 6te se vinovni i vie 6te mi kupuvate peruka
![]()
mnoo_sexy,az predi polzvah qice i so-so verno pomaga,ama sega sled kato si izmiq kosata si sipvam 1/3 ot edna bira i kosata mi stava mnogo qka,meka i vuob6te ne se omaznqva,koeto e adski gotino![]()
P.S - 10x,4e me uspokoihte..taka se bqh 6a6nala![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ся на сички им падали косите
че и мойта и тя взе да пада
ама споко то от времето![]()
дръжте си косите докато не са изпадаллиии
ц200 рулз
pii hqkvi hap4eta i sa 2 sedmici si se upraila by
mi ina mene mi se slu4va taka samo 4e pres avgust ujasno mi pada kosata(smenq se), moje puk pri teb toq mesez da e
![]()
ne,znaeh,4e i kosata se smenq..oks za sega si imam kosaПървоначално написано от e4o
dano si mi ostane na glavata
obi4kam vi
![]()
![]()
naistina mnogo pomaga bra6lqna!vzema6 edna 6epa svarqva6 go i kato se izkape6 se poliva6 bez da gi mie6 i taka redovno i ne pada i raste po barzo!1![]()
![]()
Здравейте
И на мен много ми пада косата напоследък, а на снимките сигурно сте видяли с каква дълга коса съмТова наистина е от смяната на сезоните, просто есента се получава така. Както каза майка ми, есен е, всички животни си сменят козината....
![]()
В момента не ми помагат никакви маски, иначе яйцето наистина е много полезно, протеина който съдържа не може да се замени с нищо друго. Така че спокойно на всички, явно така ще бъде още малко
Бтв, аз мисля да си боядисам малко косата, обаче с къна, за да я подхраня. Може и това да ми помогнеказвайте ако някой има опит
Kunata naistina mnogo dobre deistva na kosata,oba4e zaduljitelno trqbva da e po-tumna ot est. ti cvqt! Az se praveh 4erna mnogo vreme to4no s kuna i kosata mi ima6e super blqsuk!Samo 4e imai pred vid,4e tam kadeto e imalo kuna varhu kosata-ni6to drugo sled tova ne hva6ta!Az imam kestenqva kosa,koqto pravih 4erna,sled tova ostavih malko pauza i se opitah da si napravq rusi ki4uri i iskam da ti kaja,4e samo tam kadeto mi be6e izrastnala kosata se hvanaha ki4urite,a tam kadeto e bila kuna-tumno oranjevo,vmesto ruso,stana! No ako ti otiva 4erna kosa ili puk si ti e takava,davai smelo naistina pomaga))
Това е много често срещано при всички хора без значение възрастта.Причините са няколко:непоносимост на косата към определени продукти , прецилена употреба на всякакви средства срещу пърхут,косопад и т.н.Просто спрете да си горите косите с преси , маши и ютии..пазете си косите , защото окипазиш ли я ведъж няма връщане назад
![]()
k0gAt0 tI mE t1rsEshE,tElEf0nA pAk sI spRqX I k0gAt0 mE s1NyvAshE Az V DrygI lEglA sPqX..nE mI E Mqst0t0 V AdA dA g0rq,zA AdA Az nE s1m d0stAt1cHn0 d0brA!