.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84

Тема: KliKni TuK !

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами аз сам 4 номер.Седя с една тъпа чалгарка.Иначе по Английски и рисуване сядам с Анито пък по физика, химия и биология със Сесил и Габриела.По музика сядам с който и където си искам.По принцип сядам до прозореца на втория чин

7nomer stoq s edna mnogo golqma maniachka na vtoriq chin ot kym stenata poneje daskalkata ne moje da minava mejdu redicite ta si stoi samo na masichkata i moito mqsto e nai-skritoto ot vsichki pyk i na stenata si pisha neshtica ta moga na volq si prepisvam inache sme 22choveka...a setih sa po muzika sme v dve redici i po nomera mnogo speklo taa
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Град
    неизвестно
    az sam nomer 3 stoq do edna gaska deto adski mnogo me drazni i to stoq do neq povsi4ko nie imam 5 predmeta 6totom sme zaici v egto i taka ina4e sam na poslewdniq 4in v redicataa otkam vratata to4no pod okoto na daskalkata ama mene kvo me ebe tq tai i tai me mrazi 6toto se sporq s neq i govora sas sasednite 4inove i si farlqme belejki i taka i razvalqm disciplinata ama 6ans
    обичам те и пак ще те обичам
    за тебе мисля до зори
    макар пред всички да отричам
    и пред себе си дори

Аз съм 10 номер. Иначе съм била и 8,9 и 11.
    Седя първата редица (откъм вратата), на втория чин, от ляво (от към прозореца). И седя до едно момиче от моя клас...Ама да ви кажа честно не и знам номера. Все пак съм в нов клас и...Не ми е лесно да ги науча, пък не ми и трябва. :P

Mi az sam 8 nomer.Sedq na poslednia 4in,na redicata do vrata s 1 priqtelka.M/u drugoto tam e mnoo udobno 6toto ima edin golqm 6kaf otzad na koito obi4am da si ka4vam krakata :P :P
    Liubovta e 4uvstvo koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvo koeto nikoga ne si 4uvstval

Супер фен
    Аз пък сам 7-ми номер и седя на третия чин, а понякога на последния абе кадето ми кефне там сядам иначе попринцип сядам с едно момиче което ми е приятелка и се разбираме добре ( И ми подсказва на контролните ) Пък тя е 9-ти номер
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Az pak ne znam po kakav kysmet celi osem godini (otkakto hodq na u4ili6te) sam 2-ri nomer. Sq sme 22 u4enika v klas i az sedq do edna priqtelka na predposledniq 4in do prozoreca ot vytre6nata strana (super qko za prepisvane)

Голям фен
    Амии, 27 номер съм и стоя почти винаги в редицата откъм вратата и по-рядко в тази към прозорците-винаги на последните чинове.
    Стоя или с приятеля ми или с една от двете ми приятелки.
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

obezumqla_po_st
    Guest
    az puk sum 8mi nomer,sedq na srednata redica s edin tupanar miroslav,deto mn qko prepisva ot mene.
    27 4oveka sme v klas...
    abe,qki4ki sme si......

ami az sum 1-vi nomer ,sedq s edna monika koqto e 20 ili 21-vi nomer.a po himiq sedq sas anton i bilqna,po fizika s petur i mihaela(ponqkoga teq dvamata ne gi turpq i mi se izka da im lepna po edin 6amar.)po biologiq sedq sas simona i martina.
    kato sum v kabineta po muzika sedq s monika i mihaela.oba4e kato sum si v klasnata staq sum s monika(kakto spomenah nai napred)i sedin na redicata do vratata na posledniq 4in.super e mnogo obi4am da nabludavam celiq klas i da murzeluvam v 4as bez daskala da me hvane.ina4e sedq vse na purviq kato sme po kabinetite(himiq fizika muzika),s izklu4enie na biologiqta kogato sum na vtoriq 4in

Любовта е най-висшата степен на омразата

Повече от фен
    Последната година като учих бях 23.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    az sym 25 nomer v klas!sedq na posledniq 4in pyrvata redica ot kym vratata s edin nenormalen a v klasa sme 27 4oveka
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Фен
    Град
    tam kadeto ne trqbva
    Mi as sum nomer 14 sedq do edna fr gery ako sme po nomera sedq do edna nikoleta (adski tupo par4e)a sedq na srednata redica posleden 4in shot v srednata redica ima nai mn 4ivove i se skia si4ko i si4ki a poneje daskalkite(pove4eto)sa po stari ne skiat do tam))))))) a zabraih v klas sme 22 4oveka i nqmame nito edin zubar za prokletiq nema ot koi da se prepisva
    Nikoga ne e kusno da napravish na mrusnika mrusno kolkoto po-kusno tolkva po-mrusno

Повече от фен
    Ami 17-ti nomer sam.
    Lubimoto mi miasto e na zadnite 4inove obiknovenno v diasnata redica za mom4etata.
    Obi4am da sedia predimno sama ili sas niakoi friend, ma predpo4itam sama 6toto po matematika mnogo mi se spi i si spia a ako ne sedia sama mi pre4at.

Фен
    Град
    Planet Earth
    az sym No. 20 i qvno sym edinstvenata, koqto sedi na 1 4in pred daskalkata sedq s edna shmatka, samo prostotii, po literatura sedq s Cenio na 3 4in, a po nemski s dibeliq na 1 4in ma f redicata na mom4etata e qko, ne iskam da sedq drugade
    If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

vinagi sum bila 1vi nomer ,stoq na nai-lqvata redica do prozoreca s gadjeto si
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Фен
    Град
    na krilete na lubovta
    Ami az sam 1 nomer sedq na 4 4in v srednata redica s edna friendka tq e 20 nomer mai a pak v klas sme 28 du6i s tri mom4eta i 25 momi4eta :P

ammm

...zna4ii NOMER 17 sym :} po princip vyv sqka staq sedq razli4no :} samo po himiq sme po nomera.. sedq s Mariq i Nasko.. a po drugite 4asove s Karina {malky zubarka si pada :P } mi tfa e

Град
    In The Middle Of NoWhere
    Kvo zna4enie ima be da vi go tura!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Моля, пишете по зададената тема!
    Благодаря!
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

Голям фен
    az sam nomer 13 i sedia s edin mnogo dobar priatel,toi e 12 nomer. sedim,kadeto ni haresa
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

marszs
    Guest
    az sum nomer 14...po4ti vinagi na purviq 4in..ili do prozoreca , kudeto ima perdeta i si kriq pi6tovite...ilito4no pod gospojata..pred neq..samo 4e burata sa viso4ki i ni6to ne se vidka

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Az sum 13 nomer [na gotiniqt nomer].Seda na posledniq 4in s edin pi4, koito e 4isto i prosto moi dublikat po mozuk.Toi e 8 nomer i po-ve4eto 4asove sa ebasi kefa.A i sum 9 klas [tova neznam dali se pita6e].A i sme 23-4 par4eta v klas.a I sa se setix ne6to lubopitno--dosega v vsi4kite mi klasove koito sum minal sme bili vinagi 8 mom4eta.Ni po-ve4e, ni po-malko.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

spoonME_F
    Guest
    Kakvi sa tiq nomera?

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    13 nomer sam
    sedq s edna friendka na 2riq 4in ot srednata redica! se tam ni mestat daskalite !
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams
    v klas sme 27,az sam 20nomer .sedq v srednata redica na posledniq 4in ,ot lqvo.i sedq da priqtelkata mi Ina

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си