- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- KliKni TuK !
аз съм номер 1ммм седя в редицата до прозореца и на мястото до прозореца на 3-ти чин с най-добрата ми пр а в клас сме 28 човека :P
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
бях номер 6;
стоя на предния чин в единствената редица;
тая година ще сме с един по-малко, демек 6 души;
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
mi az sam 9 nomer..stoq s edna moq pr jenq se kazva ili s edin venci..no razli4no ako sme po trima na 4in stoim pak dvete i venci ili nqkoi dr sqda do nas razli4no.mi stoim vinagi na posledniq 4in za6toto stava smqh tam ili na pred posledniq
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Mmmm 11ti nomer sum...Sedq se na poseldnite chinove i vseki put s ralichen chovek ama nai cehsto s edna macka ot kalsa miInache sme 21 mai ili 22 neznam to vsqka godina nqkois e maha
Неподходящ размер на снимка в подпис!
номер 23(бях)
на 1-вия чин на 1-вата редица точно пред госпожата или господина
ама да си кажа чесно там ми е най-лесно да преписвам и до сега неса ме хващали![]()
седя с един фр (жопето) голям пич е![]()
От първи клас съм 6 номер, само 1 год бях7, средната редица-8ми чин(едната има само 2чина и за тва), седя се с различни хора, никой няма опр място, който с когото и когато иска![]()