- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Последния път, когато плакахте и защо?
Кога беше последния път, когато плакахте и случайно помните ли каква беше причината? [/i]
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Mi posledniq put kogato plakah beshe minaliq mesec i mislq 4e beshe shtoto se skarahme s na-dobrata mi fr i mi beshe mn kofti ama sq se sdobrihme![]()
Последният път, когато плаках миналата година така да се каже ... на 31ви.
Обещала съм, че тази година каквото и да стане няма повече нито сълза да пророня. Не си заслужава!
Последния път като плаках беше на Нова Година. Такъв рев му дръпнахме с приятелките....
Тогава плаках от радост, че сме заедно, от мъка, защото след като завършим всяка ще си тръгне по нейния път и като нищо ще се изгубим из тъмните пътеки на живота една без друга...
Плаках от радост, защото живота ме е дарил с най-невероятните приятели и ми беше много тъжно, че може би ще ги изгубя...
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Ами аз последно плаках на 02.01.2005 и до колкото си спомням беше за много неща.Беше ми се насъбрало много.Но най-вече беше заяради семейството ми и момчето,което обичам
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
аз уж не плача...ама преди ваканцията се разплаках ,защото се скарах с най-добрата ми приятелка!![]()
But since you been gone
I can breathe for the first time
I'm so movin' on, yeah yeah
Thanks to you, now I get what I want
Since you been gone
emi ... mom4e sym ... znam 4e e neobi4aino mom4e da pla4e.Prosto ve4e nikoga nqma da vidq edno momi4e s koeto imahme dylgotraina vryzka ;(![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Vchera, zashtoto strashno se skarah s nashite.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Ami pomnq 4e plakax predi okolo mesec i ne6to zaradi edno mom4e, no za 6tastie nakraq vsi4ko si doide na mqstoto, happy end![]()
oh mi snoshti shtoto s maika PAK se skarahme mnogo gadno
всъщност преди малко щях да заплача щото ми е супер гадно заради една приятелка.. мн държа на нея и ми е супер кофти че тя май за нищо ме няма..Иначе попринцип не съм от ревливите, плача най-много ако се сетя за кученцето ми дето вече го няма
![]()
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
ti za tova li ? ne se pritesnqvai az s moita i do boi sam stigal ;P ( to po to4no tq se opitva da me bie ama nemoje da me hvane shtoto kato si zema kliu4ovete ... qketo i obuvkite .. fuzz ot nas ... s parite v joba i aaae na selo za 1 mesec ... posle kato se pribera se pobyrkva da mise izvinqva :}Първоначално написано от Satanas_daughter
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Obockah se!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ami az placha zaradi spomenite s nai blizkiq mi chovek koito sa mn bolezneni i ujasno me naranqvat..dori ne pomnq koga e bilo posledno no veche moga da placha vse po rqdko i tva e gadno shtoto boli a sulzite ne idvat![]()
Ами преди една седмица.
Причина не искам да кажа,всъщност бяха няколко.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
da ve ama ti imash kude da idesh a az niamam osven da se skria pri grupa drogirani anarhisti koito kato vidiat momiche i im tekat ligite do ne zam si kude si....Първоначално написано от tedo_davis
Последно плаках преди седмица защото се скарах с гаджето си.
posledniqt pyt,kogato plakah be6e predi nqkolko dni. sestra mi skasa vsi4kite mi plakati. no posle si otmastih kato i nazah liubimite danki s 4erven aboq za kosa
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
be6e dneska i plakah za6toto mom4eto koeto haresvam ima gaje i samo me izpolzva, za6toto ne sum spala v nas ot meseci, za6toto vijdam maika si za po 10 min na den i po o6te hilqdi pri4ini nema gi kaam 4e 6te revna pak!
Beshe dnes.
A pri4inata e 4e ot nova godina sym s edno mom4e i toi e studen i si zamina,a na mene mi stana kofti(e ne plakah pred nego) i se setih za tiq dni kolko e bilo hubavo vsi4ko i...si porevah malko.
Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!
Emiii posledno plakah na koleda..shtoto mi beshe mnoooooogo krivo i plakah zaradi mn neshta,zaradi nashte,zaradi tova 4e bqh dale4 ot 4oveka kogoto mn obicham i zashtoto ne mi v1rveshe v ni6to......i taka no mislq 4e se kompensira vsi4ko
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
Posledniq put,kogato plakah be6e tazi ve4er,za6toto bqh mnogo 6tastliva ot fakta,4e mom4eto,koeto obi4am se pribra ot provintziqta!![]()
![]()
![]()