- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kvi Filmi HareSvaTe ?
Kuf jaNr fiLmi haResVate i Koi vi E liuBimiQ FiLm![]()
Pove4e haresvam komediimakar 4e i dr gledam. Moje li da kaja serial? Priqteli mi haresvashe, prosto sega ne moga da se setq za drugo
![]()
i az se kefq na komedii i triluri
lubimiq mi film e Stra6en film (vsi4kite mu 4asti) a za serial bih kazala Jeneni s deca i Tq i Toi![]()
ami az haresvam sqkakvi filmi stiga da sa interesni a ne nqkvi buluma4i![]()
Sing what you can`t say
forget what you cant play
hasten to drown into beautiful eyes
walk withhin my poetry this daing music
my lovevetter to nobody
mi az se kefia nai mnogo na horror i na mrachnata gothica liubim mi e filma The Crow
И аз харесвам всякакви жанрове филми като се започене от horror films та до комедии стига да са наистина интересни, а не някаква тъпотияГледам ги според вълната, на която съм настроена един път предпочитам страшни филми друг път пък ми се гледат разни комедии
А за сериали най-ми харесват Женени с деца и Приятели.Иначе нямам любим филм
az nai obicham romantikitip "A walk to remember"
![]()
![]()
Don't worry, be happy
komedii i fantastika
lubimite mi filmi sa amerikanski pai 1,2,3,pi4,kude mi e kolata,8mile,6toto mn haresvam i filmi v koito u4astvat mnogo negri.mnogo se kefa i na jeneni s deca i vulk v koleja
Любовта е най-висшата степен на омразата
комедии предимно. иначе обожавам фентъзи, всичко дето има общо с магии и магьосници![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
kefq se na komediiteno i na triluri,ako sa gotini
![]()
ot serialite mnogo haresvam "Jeneni s deca" i "Friends"a i "Tq i Toi"
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
az mn obi4am romanti4ni komedii,po princip komedii...i triluri![]()
Emi haresvam prikliu4enski,istori4eski,ek6ani,komedii...ne si padam po prekalenoto fentazi ili po film4eta s prekaleno dobar krai.Haresvam sa6to i drami...mn mi vliqqt tezi filmi...ponqkoga mn mi se pla4e....![]()
mi..nai mnogo se kefq da gledkam komediiki ......... a i ujasi (ama ako ima v koi da se gushna da gi gledma ina4e me e strah )
liubimifilmi....... hmmmmm mi ot tia po tv-to mai nai Jeneni s deca ..Tqi toi......... hmmm ......a na stivan king si4ki filmi![]()
смислени като:
Американски Прелести
Кей-Пакс
Зеления Път
Изкуплението Шоушенк
...
komedii - liubima komediq - soul plane
liubim serial - da method & red show
Dwe ptici si leteli
Ednata bila piqna a drugata se kazvala Pe6o
Sre6tnali edna kostenurka i q pitali "kolko e 4asa",a
tq im kazala: "za kvo mi e hladilnik kato mi se hodi do kenefa"
IZVOD: Kupi si traktor s izgled kym moreto
komedii i malko romanti4ni![]()
Dokato ima balaci 6te ima i tarikati
mi az gledam vsqkakvi filmi,no nai mnogo mi haresvat komedii i ujasi.Mi Friends me kefi,kato serial.Inache "the Ring" me kefi ot ujasite i "Ghost Ship",......... iska mi se da gledam "the Village",pyk ot komediite ne se seshtam vmomenta
artbaby az sym chela baq knigi na Stivan King,ma ne sym gledala film po kniga.Q kaji nqkoi drugПървоначално написано от artbaby
![]()
HORRORS --- Scary movie part -1,2,3
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Комедии гледам предимноИначе любимия ми филм е "Cruel Intentions"
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Обичам тийнкомедиите и бруталните триилъри![]()
Любимите ми филми са "10 неща,които мразя у теб" "Запази последния танц" "Мръсни танци"
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Haresvam komedii i strashni filmi s vampiri![]()
kefqt me razni komedii-kato priqteli-tva e mn. gotino film4e
i drami i ek6yni, no da ima smisyl v tqh![]()
nprimer ''denqt sled utre'' mi dopada, no pri4inata za wsi4ko tva mi se struva malko neprawdopodobna-nqkvo si te4eniice tam![]()