Значе моята история е следната: Аз съм едно обикновенно момче,което
от 3 години харесва много едно многа сладко момиче. Ще кажа само,че се запознах с нея на репитициите за едно мероприятие, в което с въпросното момиче участвахме. Разликата ни е 2 години.От три години съм увлечения и по други момичета,но некога не ми и злизала от главата.Все не се осмелявам да и кажа, че я харесвам много защото не знам как ще реагира. Днес, а и преди като се виждаме на училище
аз обикновенно я заговарям за нещо а тя е пестелива на думи и само се подсмива.Днес каза даже ,че радиацията ми била треснала и мозъка. аз не съм казал нещо лошо само казах,че съм вного висок и сигурно радиацията е виновно,а тя издрънка нещо от тоя сорт. Момичето е много хубаво,доколкото го позновом не е и надуто,но има хронично зоболяване не искам да уточнявам точно какво/не и личи на външен вид/може би заради това е толкова раздразнителна.Мен като ми го каза това ми стана много кофти.Може би ако и кажа какво чуствам ще се разплаче все пак не е имала много мъже досега.Какво ще ми препоръчате да направя?