.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 205

Hybrid View

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    С момчета не мога да бъда "просто приятелка", то аз мога, ама те не могат. Постоянно става така, че те почват да ме харесват, аз не ги, и край с приятелството. Тъй че ми е дошло до гуша. Най- добра приятелка си имам и макар,че много я ядосвам, тя още ме търпи.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

mda imam si :P daje sa dvama.. s ediniq se poznavame ot 100 godini kakto kazva drugiq i sig za tva kolkoto i da si lazim po nervite se turipm a s drugiq mn`se karame se za gluposti ama sq kat po 4udo sme si sdobreni mnogo si gi uvajavam i dvamata :PpPP~ :}}} super sa si makar 4e imat si ka4estva det est ` ne mi haresvat \/ \/

ами да ,имам вече 6 години сме най-добри приятелки!съмнявам се,че ще намеря по-добра от нея!
    а с момчета не мога да бъда приятелка,всмисъл имам приятели,ама не да им споделям всичко и така,защото обикновено приятелството прераства в нещо повече и аз някак си незнам просто винаги като се случва така се отдръпвам от тоя човек,като ми каже ,че ме харесва и просто нз как ,но го правя неумишлено,спирам да му се доверявам и тотално си променям отношението!последния път си скарах с един от най-добрите ми приятели,защото ми сподели за чувствата си към мен и аз просто...охх незнам,ама така е адски гадно като става,вече ми е писнало и нямам истински приятели момчета, които да споделям всичко и т.н!

Фен
    Град
    stara zagora
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]mda imam si :P daje sa dvama.. s ediniq se poznavame ot 100 godini kakto kazva drugiq i sig za tva kolkoto i da si lazim po nervite se turipm a s drugiq mn`se karame se za gluposti ama sq kat po 4udo sme si sdobreni mnogo si gi uvajavam i dvamata :PpPP~ :}}} super sa si makar 4e imat si ka4estva det est ` ne mi haresvat \/ \/

постоянно се карате ? Че какви най добри приятели сте ???
    Аз с моя най - добър приятел съм се скарал един път и то беше за това кой да плати бирата на концерта на Мейдън миналия Понеделник
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

рт

може да се каже че имам

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами имам си най-добра приятелка, да с нея си споделям всичко, тя знае абсолютно всичко за мен..имам и пълно доверие, надявам се и тя на мен
    P.S Iv4eTy {{}}

Guest
    Аз пък повече няма да дружа с момичета, само гаджета ще ми бъдат, защото не ми е приятно да ми говори как я чукало гаджето и, че я боли дупето. А с най-добрия си приятел не съм се виждал от 6 години, което означава, че вече не сме приятели.

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Еми .. имам най -добра приятелка, и се радвам, че я имам Много е добра, почти никога не сме се карали, с нея споделяме абсолютно всичко, правим простотии и почти постоянно сме заедно. Тя винаги би рискувала нещо свое за мен Много си я обичам и искам завинаги да си останем !!!
    А иначе приятели (ки) също имам, но просто не са ми толкова близки, колкото тя, но също на тях може да се разчита и аз същомн си ги обичкам

БебЕтатаа мииии

po4ty si4ki mom4eta i po4ty si4ki momi4eta

puk i otdelno si imam edna priqtelka BEST FRIENDKA mi e za neq si4ko bix napravila super e mn si q luff

Град
    sofia
    daaa az imam taman dve nai-nai dobri frendki \/ ,i kolkoto i da zvu4i stranno znam 4e te nqma da me predadat ,e verno 4e jiveem malko dale4e edna ot druga ama,razstoqniqta zna4enie nqmat

Фен
    Град
    stara zagora
    Цитирай Първоначално написано от SW_madi
    daaa az imam taman dve nai-nai dobri frendki \/ ,i kolkoto i da zvu4i stranno znam 4e te nqma da me predadat ,e verno 4e jiveem malko dale4e edna ot druga ama,razstoqniqta zna4enie nqmat
    Много респект имаш от мене.Ти си първия човек който е на мнение че разстоянията нямат значение.И аз съм на същото мнение.
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Повече от фен
    чак най-добър приятел си нямам, но добри приятели бол...
    има хора, с които съм навсякаде и все пак не ги чувствам супер близки за да им споделя всичко. не знам защо е така, като не са ме предавали до сега, но аз съм си предпазлива по принцип.
    най-гадното е, че знам, че един ден като свършим училище няма да ми пука за почти никой от тях. кофти тръпка

най-добрият ми приятел е гаджето ми : )
    споделям сичко с него. обсъждам всичко с него
    правя всичко

: ) и го обичам повече от всеки друг човек, който познавам

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    за мен това "най-добър приятел" е тъпо определение..гадно е да си делиш приятелите на най-добри и по-малко добри..с някои мои приятели не се виждам толкова често колкото с други, но това няма значение..нали съм им позволила да са ми приятели а не просто познати..другото няма значение..въпреки че много хора ме предадоха, но аз си имам подкрепата другите ми приятели които много си обичам..

имам един-двама мн близки фр, но наистина най-добрия си е мъж ми! Без тоя човек не знам за къде съм....
    На който му се убива време...

Guest
    Имам няколко най-добри приятелки. Много си ги обичкам!

Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
    Цитирай Първоначално написано от SW_madi
    Много респект имаш от мене.Ти си първия човек който е на мнение че разстоянията нямат значение.И аз съм на същото мнение.
    i az sam na tova mnenie \/

Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]mda imam si :P daje sa dvama.. s ediniq se poznavame ot 100 godini kakto kazva drugiq i sig za tva kolkoto i da si lazim po nervite se turipm a s drugiq mn`se karame se za gluposti ama sq kat po 4udo sme si sdobreni mnogo si gi uvajavam i dvamata :PpPP~ :}}} super sa si makar 4e imat si ka4estva det est ` ne mi haresvat \/ \/

постоянно се карате ? Че какви най добри приятели сте ???
    Аз с моя най - добър приятел съм се скарал един път и то беше за това кой да плати бирата на концерта на Мейдън миналия Понеделник
    a vie shto za fr ste det ne se karat shtot nali znaesh koi fr nikoga ne sa se karali...

Guest
    absolutno saglasna s SW-madi !

Град
    blaa
    fakt e che ne trqq fr-ta da se delqt na dobri i loshi shtoto taka gi ubijdash :]
    ama se pak si e dostoino za zavijdane da kajesh che imash nai dobur priqtel shoto 40 % ot dneshnite 12+ dori nqmat s koi da spodelqt ocenkite si koeto ne e offerta spored mene .
    ()()
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

pffff
    Guest
    Nai-dobra priqtelka... NE! Kato bqh po-malka se zablujdavah 4e ima takova ponqtie!Vsy6tnost interesite ni obedinqvat i ni karat da spodelqme, da se doverqvame, a ne horata!Ve4ni interesi, ve4ni priqteli! Imam mn priqteli vzavisimost ot obstanovkata i kompaniqta, vsi4kite gi uvajavam, no sam za dobroto prekarvane ne za napylnoto doverqvane i vpro4ie osobeno kato stava na vypros za momi4eta!!! To4no pyk momi4etata mn se osirat kato se po4uvstvat "zastra6eni" ili "depresirani"! Ot druga strana pyk priqtelq mom4e se dyni kato se poqvqt "razli4ni 4uvstva"!Za tova az si gledam sebe si da mi e dobre, i vse pak ne izpolzvam horata do sebe si, pomagam im, no ne spodelqm vsi4ko, ne se doverqvam, gledam da se opravqm sama i da raz4itam na sebe si!Taka 4e nqmam best friend!

мии и аз не знам... всъшност до скоро имах наи добра приятелка...
    оба4е сега тя си намери много нови приятели, някво ненормално гадже и понякога си мисля 4е... ве4е не ми е приятелка и ми е гадно... сякаш още дружи с мен само заради добрите стари веремена

Еми напоследък усещам, че нямам
    Когато възникнат проблеми (доста честно ) веднага започваме да се караме и това трае доста дълго, дори в момента сме скарани..вече мисля че й нямам доверие....

Цитирай Първоначално написано от ~TeEnAgE_GiRl~
    Еми напоследък усещам, че нямам
    Когато възникнат проблеми (доста честно ) веднага започваме да се караме и това трае доста дълго, дори в момента сме скарани..вече мисля че й нямам доверие....
    tova e mn`dobre kazano .. samo 4e s moq nai dobur fr sme tai.. mn`se karame za gluposti se karame .. i nz .. nqkak nqmamm mu tva doverie det mu imah predi.... i super kofti mi stava kato po4ne da mi se obqsnqva vmesto da mi kaje napravo v o4ite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си