.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 205
    Guest
    Аз си имам 2 приятелки.Преди година с едната не се познавахме, а с другата бяхме много по-близки от сега.Започнахме да излизаме трите...Те двете са от един клас, а аз от друг.По-късно забелязах, че едната ми приятелка, правеше това, което и другата.Ако едната е на някво мнение, тва е веднага и при другата.А пък другата ми приятелка прави така нещата, че всички да й ходят по петите и тва много ме дразни.Преди ги смятах за best fr, но сега са просто fr.Още се чудя какво точно ме задържа с тях.Все пак е важно това, че си споделяме абсолютно всичко и си даваме съвети...Много ми харесва и това, че харесваме страшно различни типове момчета, така, че не се караме на тази тема.И въпреки всички, те са добри приятелки.

Мислех, че имам най-добър приятел. Всичко вървеше добре, докато аз не се влюбих в него. Не можех и да очаквам същото от него, никой нормален човек не би тръгнал с такава като мен.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

az imam samo 2!poznavame se ot kakto sme rodeni s ednata a bqxme samo na toest 3-4 meseca!
    ot togava sme nerazdelni!e nerazdelni imam predvid 4e ne se karame i taka natatak!no az patuvam 4esto nasam natam po sveta i sme 4esto dale4 edna ot druga!
    sa sam na 14 predstavete si kolko golqmo e tva priqtelstvo!no vapreki tva drugiqt mi e priqtel!poznavame se ot 6 godishna vazrast i do sa sme si priqteli i spodeklqme si4ko!daje po edno vreme bexme gadsjeta no videxme 4e nee tva det iskame i dvamata! nqma zna4enie!no imam samo dvama nai-dobri!no imam i cqlo kup stado koito sa mi samo priqteli!s koito moga da si pozvolq da izpiq ne6to ili da se porazxodq nqkade!
    em tva sa moite priqteli!kvo drugo da vi kaja???
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Град
    stranata na 4udesata
    i az imam best friend-ka
    v edin klas sme ot 1 klas i kato 4e li vednaga si pasnahme

Град
    ми у нас бе :D
    Имам си най-добра приятелка От скоро е така,но знам че винаги мога да разчитам на нея за каквото и да било Тя е прекрасен човек ... радва се на малките неща в живота,винаги е готова да помогне с каквото може и винаги мисли първо за другите после за себе си ... Обичам теее my punk-rock princess (hug) :*
    от всичко ценно което сьм изгубила в живота си най-много ми липсва... акьла

Да имам си тамън 4-ма най-добри приятелчета 3 момчета и едно момиче и мн си ги обичам...

iamm i to ne e edin golemi sladuri sa

Нямам най-добър приятел.Просто всички ме предават,''забиват ми в нож в гърба'' рано или късно и си свалят маската-от най-добрите ми приятели,се превръщат в най-гадните ми врагове,които не пропускат повод да ми се присмиват и подиграват за това,което съм им споделила.Дори казват и на други хора,разбира се добавят и от себе си лъжи и измислици.А аз нали съм добричка и всичко търпя.Даже им прощавам,но искам да са на разстояние от мен.

Не. Досега не съм имала. Било заради това, че хората са двулични, било заради това, че понякога ги отблъсквам. Нооо има време..

mi az si imam i best fr i nai-blizka fr.
    s nai-blizkata mi fr se 4uvstvam kato s 4ovek s koito sum svurzana,poznavame se ot 8 godini i prosto nemoga da si predstavq jivota bez neq.do takava stepen sme sviknali da sme zaedno 4e dori kogato imame raznoglasiq e po4ti nevuzmojno da se skarame.s neq nemoga da spodelq absolutno vs,no kogato sum v tejuk moment mi e dostatu4no samo da q vidq i ve4e se 4uvstvam po-spokoina i sigurna.
    a s moqta best fr moga da spodelq absolutno vsi4ko..ot tva 4e sum napravila ne6to za da se napravq na interesna,do tva 4e cikula mi ima stranen cvqt (primerno)neq ne q 4uvstvam kato 4ast ot men no vupreki tova znam 4e vinagi moga da raz4itam na neq..kakto i tq na men,i 4e nikoga nqma da me precaka po kakuvto i da e na4in(pone umi6leno)
    nemoga da si predstavq jivota bez friends..bi mi bilo mn trudno ako nemoga da spodelqm s nqkoi

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Az si imam 2 nai-dobri priqtelko,koito mnogo obi4am!S ednata se poznavame ot bebe6o4ki,ama predi ne sme bili fr,a sega sme nerazdelni!S drugoto momi4e se zapoznahme minalata godina!Sega trite sme best fr i mn se obi4kam!Ako nqkoi iska da ni vidi eto link za klip4e vuv vboxa http://vbox7.com/play:5651e906
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Супер фен
    Аз имам най-добра приятелка но това не означава че мога да й се доверя за абсолютно всичко. Добро момиче е,но както ти каза никога не можеш да си сигурен в хората около теб, колкото и да са ти близки, защото никога не знаеш как ще се обърнат нещата

Guest
    az imam 3 priqtelki, no ne moga da kaja 4e imam naj-dobra priqtelka. S tezi momi4eta se poznavame ot 7-8 godini i b1preki otva te ne znaqt vsi4ki za men. v1preki tova imam edna best frendka ot skajpa s koqto spodelqm vsi4ko.

Аз имам 2 най-добри приятелки .Казват се Диди и Ани.Винаги са насреща, когато ми потрябват.Много са печени и всичко им е the best.Всеки ден сме заедно.Споделяме си абсолютно всичко, или поне така мисля .С Диди от 2ри клас сме най-добри приятелки, с Ани някъде от 5ти или 6ти Трите сега ще сме 8ми клас, а с Диди ни приеха в едно и също училище, дори ще сме в един клас.Явно вечно ще сме заедно \/ Общо взето трите много се разбираме и си ни е яко заедно

Guest
    Az si imam naai-dobrata fr na sveta ..Poznavame se ot 1-vi klas ..Vinagi sme nerazdelni..moga da i kaja vsi4ko kakto i tq na mene ..Obi4am q sta6no mn.Predi okolo 3 godini po-golqmata i sestra po4ina..Togava tq ne be6e na sebe si.Az bqh 4oveka ,koito trqbva6e da q izmukne ot vku6i i da q nakara da se 4uvstva dobre.Moje bi tova ni sbiliji o6te pove4e.Ako 6te6e vervaite no dosega (da 4ukna na durvo) nikoga ne sme se karali.Tq e the best!!Radvam se 4e to4no tq e moqta nai-dobra fr

Град
    Психиатрична болница..
    Най-добър приятел или приятелка никога не съм имала, защото постоянно попадам на неподходящите хора, за които аз си мисля, че са приятели, но се оказва точно обратното с течение на времето. Имам просто познати и приятели. И от тези приятели като че ли най-близко до мене е едно момиче на моята възраст, с което прекарвам доста време и споделям някои неща..

Things will never be the same again

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    hmmm misleh 4e imam nai dobar priqtel daje misleh 4e sa 3 s dvama ot tqh se poznavam neznam ot kakto moga da rasujdavam poneje sme sasedi ediniq mi bratov4ed abe 17 godini az sym na tolkova i ot bebeta sme se zaedno ama razbrah 4e ne sa mi tolkova dobri priqteli za kolkoto gi misleh imam noo poznati no nemoga da kaja 4e sa mi priqteli izlizam s tqh govora s tqh spodelqm s tqh no ne vsi4ko prekaleno malko daje i sa mi prosto poznati ina4e ima dve momi4eta koito sa mi taka po blizki i na tqh ve4e moga da kaja vsi4ko 6tot znam 4e sa noo dobri momi4eta i nikoga nqma mi napraqt ne6to lo6o i nqma da mi pomislqt lo6oto i sa mi pomogali nooo pyti i moga da raz4itam na tqh ama ne gi poznavam dostatu4no spored men za6toto gi poznavam ot 2 godini
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Guest
    mda imam si nai-dobra priqtelka :P i mn se radvam 4e q imam poznavam q ot 9 godini i nqma ne6to koeto da ne si spodelqme ne mi se misli kakvo bih pravila ako q nqma6e neq tolkova pyti kato se zamislq sega tq mi e pomagala mn kakto i az na neq stra6no mn dyrja na neq i ne sym syglasna s mnenieto 4e momi4etata ne stavat za priqtelki prosto vie ne ste uli4ili momi4eto

Guest
    нямам, не си степенувам приятелите - всичките са ми скъпи

Guest
    da imam moq bfr e gadjeto na brat4edka mi adski mn go obi4am ama mn

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от big-bro
    po princip tova opredelenie nai-dobur priqtel ne e ednoznachno. trqbva purvo da si naqsno kakvo vlagash v tova. nai-dobriq ti priqtel moje da ne e choveka, s koito nai-chesto se vijdash ili s kogoto nai-chesto izlizash. Spored men tova trqbva da e chovek, na koito mojesh da se doverish vinagi i si siguren che nqma da te predade.
    ne e vajno kolichestvoto, a kachestvoto...
    тва ми хареса...
    ем имам си ,рядко се виждаме от различни градове сме ...абсолютно ясно ми е какво влагаме да си съхраним приятелството ,но може би от нейна страна е в повече по простата причина че е 6-7 години по голяма и все пак тва е човека на който мога да кажа всичко без да се притеснявам
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

imam 4 best fr i nai-dobur fr.kogato kaja na ednata fr 4e si mislq nekvi sttranni i super 6antavi ne6ta tq e edinstvenata koqto ne podxojda kum tva koeto sum i kazala s "abe ti ne6to ne si v red" ili "sigurna li si v tvaq koeto kaazva6".tq prosto kazva dobre i zapo4vame da obsujdame vuprosa.mislq 4e vinagi moga da raz4itam na neq a tq su6to bez problem 6toto znae 4e 6te naprava kakvoto moga za da i pomogna.
    2rata fr i kazvam po4ti vs no pove4e tq mi obqsnqva nekfi gluposti.no kogato imam nujda ot neq vinagi e do men.
    3tata fr q poznavam ot minaloto lqto no vednaga stanaxme mn dobri fr i tq zn vs za men.daje ponqkoga se iznenadvam kolko mn ne6ta znae za men.
    s 4tata mi fr se poznavame ot kakto sme se rodili i i kazvam vs no predi vr se durjax lo6o s neq i otno6eniqta ni se pooxladixa no ve4e e po dobre vs i pak sme si fr(nadqvam se i tq da misli taka)
    a nai dobriq mi fr e mn interesna li4nost.s nego si kazvame "vs delni4ni problemi" kakto se kazva.
    a imam i mn mndobri fr.s tqx spodelqm po4ti vs no ne na takava dulbo4ina kakto s dr mi fr.
    mn obi4am vs si fr bez zna4enie nai dobrite ili ne.i bez tqx prosto ne moga.OBI4AM VI!!!!!!!!

Град
    софия
    мойта най-добра приятелка се каа Габи мн си я обичам познаваме се от почти 4 години !Запознахме се в даскалото и се надявам да сме се така най-добри приятелки до кат..........хахахах!

Пламен

Град
    Whatever
    Ми имам,но все пак съм доста затворен човек и не мога да й кажа всичко,макар да знам,че ще ме разбере и подкрепи...Странно е,знам ама какво да правя И все пак е прекрасно да имаш толкова близък човек
    It's like you're a drug,
    It's like you're a demon I can't face down

It's like I can't breathe,It's like I can't see anything
    Nothing but you,I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си