.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 205
    да имам най-добра приятелка и много я обичкам както и тя мен.Ние сме постоянно заедно и си споделяме всичко знам че когато имам някакъв пробем тя веднага ще се отзове и го е доказвала не беднъж.Много хора казват не "най-добър приятел"не съществува,но това 100% не е така те п не са го срешнали или са разочаровани от някой и просто се страхуват да се доверят на накой друг.Човек трябва да търси,да не се отказва и след време няма да съжелява!

Град
    Rivendel, Middle Earth
    dda moita kaka e nai nai skapia mi 4ovek na sveta.osven neia v si imam emii 3 mn blizki priatelki na koito kazvam absolutno vsi4ko.mn si gi obi4am.no samo kam edna ot tiah imam edno mn osobeno 4uvstvo edin po-specialen respect 6to0to samo tia nikogaa ne me e predavala
    neinoto i mnenieto na sestra mi gi uvajavam osobeno m za6toto sa po-golemi i sa minali po moia pat pri tova ne mn otdavna

Супер фен Аватара на rakiQ
    мойта фр е най-големия дивакос кат сестричка ми е

Guest
    mne..imah priqtelki v predi6niq klas oba4e momi4etata ne sa mn golemi priqtelki 4estno kazano..
    mom4eta priqteli -nqmam...ima mn pri4ini no az iskam da imam vse pak...mene tolkovaa me e sram ot mom4eta 4e napravo ponqkoga se 4ydq na sebe si :O ...osven tva sym 100% sigyrna 4e mom4etata 6te me otblusnat ako iskam da sym priqtelka s nqkoi napr...abe ob6to vzeto nqmam priqtel...

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Off i az imam no taka v poslednite 2-3 dni nemoga da razbera kfo mu stava i ve4e neznam

моята приятелка не е просто "наий-добра" тя ми е като сестра, тя ми е всичко. с нея си казваме всичко. много я обичам и разчитам на нея. нямам други приятели тя ми стига
    music pulls me in a big black hole. I would like to tell you more but there are no more words to say!

I have to leave you now, the music takes me away

Guest
    мда,аз определено имам,но да ви кажа честно ще се учудите доста като ви кажач,че тя е на 24,а аз на 14!!!!!странно а,но не мога да си предстажя как ще живея без нея,просто мн я обичам,и й казжам абсолиутно всичко!!!похарактер е мн готина и си допадаме!!!разбираме се с по 1 дума,дори само с поглед!!! обиам я!!!

Аз имам но не знам къде живее. Преместиха се другаде, далече от мен!!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Ми имам си най-добра приятелка,но не разчитам и не и се доверям толкова много , колкото на най-добрия ми приятел...За мен момчетата от една страна са много по-добри приятели от момичетата,защото едно момиче,все ще намери за какво да ти завижда
    √Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק

Absolytno prava si i az smqtam 4e mom4etata sa po dobri frends az nqmam best frendka samo frend i se razbirame strahotno :P ......nz 6to nqmam fr ....poznavam mnoo hora no te sa mi samo poznati ...sedno mom4e koeto mi e ne6to kato best friend se zapoznah v neta za6titih go kato si misleh 4e e gadjeto ....i taka sled kato razbrah 4e ne e toi s e zapoznahme az nz 6to bqh v lo6o nastroenie i my izredih si4kite si problemi bqh mn qdosana i posle i toi i ottogava sme dobri priqteli no ne the best taka 4e 4esno kazano nqmam a iskam mnogoooo .....Na men sa mi kazvali 4e sam mn dobra priqtelka (ne 4e se valq)
    Момиче сам !

Screamer :]
    Guest
    Ами аз нямам най-добра приятелка.. преди имах, но със съжаление обстоятелствата ни разделиха и се бяхме скарали за месец.. и двете знаем, че никога няма да е както преди, но напоследък си споделяме и виждаме повече от всякога... Лично аз деля хората на истиснки приятели и познати, защото няма по-добър приятел или по-лош .. или е истински или не ти е .. това е

i az si imam nai-dobra priqtelka na koqto moga da raz4itam i koqto mnogo obi4am za6toto vinagi mi e pomagala i vinagi se e otnasqla s men kato s 4ovek a ne kato s ne6to po nis6o ot drugite!!!Em tq e ne6to izklu4itelno i ne66to prekrasno i mn mi e gadno 4e ne se vijdame 4esto no vajnoto e 4e vseki den si pi6em da tova ne e dostata4no no uverqvam vi 4e tq e naistina neveroqtno dobar 4ovek.Kazva se Djuli i e strahotna eto vi neina snimka
    Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно че те обичам ужасно!

Град
    СофиЯ
    Имам 3-4 много добри приятелки. Даже мога да кажа, че са ми най-добрите. С тях мога всичко да си споделям. Супер характери имат и слава богу досега не сме се карали. Събираме се почти всеки ден - даже онази вечер се събрахме в нас и си направихме купон. Беше супер
    Също така, разбирам се много добре и със момчетата ( наши приятели са) .

emi imam

em imam si nai dobra fr da taka e .... znam mnoo sa me precakvali no az se pak ne se predavam napravigo i ti za kakvo da se predava6 zaradi ne6to takova nedei da mu npravi6 ydovolstvie no ti si re6ava6 naprimer s moita fr pravim si4ko zaedno .... prosto nqkak si nz ..... tolkova mnoo sme sviknali edna s druga 4e daje ve4e q 4uvstvam po blizo ot vsqkoga kato se zamisla naistina e mnoo qko da si ima6 4ovek s koito da pravi6 si4ko ... ne nqmam predvid gaje daje nie s neq sme tolkova blizki 4e daje sme si se celuvali i to s ezik mnoo puti ... taka 4e nqma smisul da se ptkazva6 priqtelite sa ne6to ynikalno i mnooo hubavo znam ponqkoga si misli6 4e nai dobriqt ti priqtel 6te ostane zavinagi v surceto ti i 6te go 4uvstva6 4ast ot sebe si .... znam kakvo e ... izpitala sum go ....
    Tva 4e sum emo ne zna4i 4e misla taka ... ne sum ot onezi prevzeti ku4ki STIGA ne sum takava ... ;(

Re: Имате ли си най - добър приятел?

Цитирай Първоначално написано от Vse az 6a si ostana
    Ami da tova mi e vyprosa, ako -da ,razkajete mi pove4e za nego/neq, kakvi sa po harakteri i t.n.
    Az nqmam nai-dobyr priqtel....mmmoje bi i ne si tyrsq!
    Kogato bqh po malyk predi 3 -4 godini imah nai-dobyr priqtel, toi se okaza tolkova prost m izpolzva4 4e za 4 godini o6te ne sym mu prostil, i ako go sre6tna na ulicata 6te go pratq v invalidna koli4ka . Taka e, za men terminyt "nai-dobyr priqtel/priqtelka" NE sy6testvuva..zaradi tova kopelence o6te nqmam namerenieto da imam nai-dobyr priqtel, znam, hubavo e, da ima 4ovek, na kogoto znae6 4e moje6 da se doveri6...da se DOVERI6 !
    Az sym mnogo dover4iv 4ovek i vypreki tova nqmam...tova stava kogato imate nai-dobri priqteli, te vse nqkoga ili vi precakvat jestoko ili umirat !
    Не нямаме си приятели пфф мн ясно....
    Fitness Forever

Голям фен
    Град
    sofiq
    mi imah nai-dobra priqtelka NO tq qko me precaka i ve4e si nqmam nqmam i nikakvo doverie a se poznavah me ot samoto si rajdane

Град
    somewhere around nothin'
    аз имам най-добра приятелка (Kally ily bb :*)знам, че мога да и кажа всичко...случва се да ми се поскара малко, като се държа тъпо(щото тва е често срещано явление, но това е защото ме обича(: бих направила всичко за нея...жалко, че сега ще сме в различни учиилща...но нищо (:

simba007 .......i az sam taka adski mi e gadno 6oto i mene nai dobrata mi fr me precaka i to do takava stepen go napravi 4e ve4e ne moga da q gledam !!!!
    Момиче сам !

Не,отдавна спрях да използвам понятието`най-добър приятел/ка`.Във втори клас,може би имах...сега ми се струва невъзможно...
    Ставаме по-големи и по-гадни...егоисти...
    Не че нямам прияели...Имам по-добри,ама не и най-добри

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    nqmam i nikoga ne sum imala i nikoga nqma da imam kofti ama fakt.. istinski priqteli nqma,si4ki za izpolzva4i i klqkari,egoisti i t.n
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Варна
    Най-добър приятел съм нямала... но страшно мн искам...

Град
    По света и у нас :)
    НЕ! Но имам много добри
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Супер фен
    аз мога отговорно да кажа че имам, защото приятелството ни е изпитано с години и много моменти в които някой лицемер би се провалил. също имам и много добри приятели, като цяло давам всичко за приятелите си както и те за мен... можем да разчитаме един на друг

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Имам,разбира се. Даже не е една...Малко са хората,които ме разбират истински,но се радвам,4е съм намерила,с кого да си споделям ли4ните неща от живота ми...разбира се с най-добрите ми приятели. С едната се виждам през ваканцийте,а с другара сме заедно навсякъде в даскалото.Т'ва е и хубаво и лошо,защото понякога ми се иска и 2те да са при мен,по едно и също време.Но не може заради голямото разстояние(в разли4ни градове са)Хубаво е,оба4е и да си имаш и най-добър приятел мом4е Аз имам 2ма Винаги ми помагат,когато приятелките ми не могат особенно ако става въпрос за копмове или...как да заговоря мом4ето,което харесвам не само моми4етата могат да помагат във второто Ако нямах най-добри приятели...нямаше да съм за никъде!

Az imam nai-dobra priqtelka koqto se kazva Krisi. Zaedno sme ot 8 meseca i ponqkoga se karame za gluposti no b1rzo se sdobrqvame!ponqkoga mi stava gadno kagato stava taka ,no ne moje vsi4ko da e spokoino 6toto stava sku4no!mn si q obi4kam i iskam za vinagi da sme si zaedno ako nqkoga se razdelim 6te mi e mn gadno i edvali 6te go prejiveq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си