- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли си най - добър приятел?
Не вярвам в множествените приятелства.
Имам 1 "най-добр...близка"(тя е близнаци....др. думи не трябват))приятелка, с която споделяме всичко.Коренно различни сме и, може би, това е съхранило приятелството ни - не се смятаме за конкуренция в едно или друго отношение.Допълваме се идеално.Обичам я безкрайно много......не искам да разделим пътеките си..., смятаме да кандидатстваме заедно....мисля, че сме преминали "порастването" и ще сме заедно и занапред.
Попринцип се старая да съм приятелка с целия клас но имам три бест френд е трима приятели
Priqteli mnogo imam ama nai-dob1r neznam mislq 4e nqmam!!!6toto vse nqkoi nqkaksi 6te me razo4arova moje bi o6te ne s1m namerila momi4eto ili mom4eto na koeto moga da si kaja vsi4ko!!!zasega v nai-golqma stepen spodelqm s po-golqmata si sestra no i na neq ne i kazvam vsi4ko.nqkak si nemoga ne q 4uvstvam 4ak tolkova blizka a i za nqkoi ne6ta ne bi me razbrala!!!!!!!
Чак най-добър/а не бих казала, но има едно момиче, на което адски много държа, но за жалост след няколко седмици заминава за Чехия и от там нататък незнам в каква посока ще се развият нещата.
[b][i]Je t'aime au-del
м..неееее
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!