imam 4 best fr i nai-dobur fr.kogato kaja na ednata fr 4e si mislq nekvi sttranni i super 6antavi ne6ta tq e edinstvenata koqto ne podxojda kum tva koeto sum i kazala s "abe ti ne6to ne si v red" ili "sigurna li si v tvaq koeto kaazva6".tq prosto kazva dobre i zapo4vame da obsujdame vuprosa.mislq 4e vinagi moga da raz4itam na neq a tq su6to bez problem 6toto znae 4e 6te naprava kakvoto moga za da i pomogna.
2rata fr i kazvam po4ti vs no pove4e tq mi obqsnqva nekfi gluposti.no kogato imam nujda ot neq vinagi e do men.
3tata fr q poznavam ot minaloto lqto no vednaga stanaxme mn dobri fr i tq zn vs za men.daje ponqkoga se iznenadvam kolko mn ne6ta znae za men.
s 4tata mi fr se poznavame ot kakto sme se rodili i i kazvam vs no predi vr se durjax lo6o s neq i otno6eniqta ni se pooxladixa no ve4e e po dobre vs i pak sme si fr(nadqvam se i tq da misli taka)
a nai dobriq mi fr e mn interesna li4nost.s nego si kazvame "vs delni4ni problemi" kakto se kazva.
a imam i mn mndobri fr.s tqx spodelqm po4ti vs no ne na takava dulbo4ina kakto s dr mi fr.
mn obi4am vs si fr bez zna4enie nai dobrite ili ne.i bez tqx prosto ne moga.OBI4AM VI!!!!!!!!