- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли си най - добър приятел?
Имам си и най- добра приятелка, и най- добър приятел. :P Адски много си ги обичам!
Ми,имам най-добра приятелка,и въпреки,че е пълната моя противоположност се разбираме добре.
аз имам най добра приятелка...надявам се че е такава...ами какво да ти кажа ка4ествата й са ми достатъ4ни...но не споделям нещата които се говорят вкъщи! това трябва да е правило за всеки 4овек!
Е,защото накрая се влюбват в мен,а аз не ги харесвам и всичко се проваля![]()
![]()
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Не си деля приятелите.
Най-добрият ми приятел е гаджето ми.С него споделям всичко и винаги мога да разчитам на подкрепата му.От момичетата съм се отчаяла.Всичките ми "най-добри приятелки" досега са ме разочаровали и предавали.
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Какво е това най-добър приятел?Или е приятел или не.Не ги степенувам...може би наричате така приятеля с който най-често се срещате и т.н...![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
da,imam nai-dobra priqtelka .priqtelki sme ot 5 godini i se obichkame kato sestri
Abe nqkoi moje da tvardqt 4e priqteli nqma a samo poznati,4e momi4etata ne moje li da sa priqtelki i tn... Samo da vi kaja priqteli ima!Az se spreqtelih s moqta nai nai dobra priqtelka v 5 klas i ve4e 5 godini sme nerazdelni!Tq e 4ovekat na kogoto moga da kaja vsi4ko i vinagi 6te i imam doverie!!!Sis4o obi4kam si te!!!!
Ами аз имам най-добра приятелка.Много си я обичам...много добър човек е,искрен...Радва ме мисълта,че мога да разчитам на нея и,че имам някого с който да се забавлявам искрено.Но се разкайвам за това,че немога да спечеля най-доброто и умно момче,за приятел.Той е може би...просто най-великият за мен.Искам от него да сме само приятели,но понеже той желае нещо повече - приятелство няма да има![]()
не и не вярвам че в днешно време има хора които могат да се нарекат приятеливсеки гледа себе си и как да ти направи мръсно
![]()
няма такива екстри ...
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Най-добрите ми приятели са 4 на брой....малко са,но за сметка на това пък са хората,на които най-много мога да разчитам. С единият ми приятел се познаваме от бебата и сме израстнали заедно и общо взето сме неразделни. С другите ми 3 се познаваме от 8 клас и вече 4 години сме нон стоп заедно. Досега никога(да чукам на дърво) не е имало интриги между нас и се надявам и за в бъдеще да е така![]()
to ne trqbva da tarsi6 toi sam si idva!Pri men stana mn stranno misleh,4e imam the best fr-ka,no tq postoqnno me preebaava6e i sled vsqko edno razo4arovanie tova momi4e be6e zad men!I taka v edin moment osaznavam,4e vsu6tnost tq e 4OVEKA i ne moga bez neq!Po harakter e mn stranen 4ovek i mn sdarjan nikoga ne pokazva 4yvstvata si,no mi gi dokazva
imam 2ma nai dobri priqteli-edno momi4e i edno mom4e.
Momi4eto e ot moq klas i sme adski blizki,vinagi me razbira i kogato sam v trudna situaciq mi dava saveti,v poslednite 2 meseca sme postoqnno zaedno,razbirame se super dobre i az mn si q obi4am....
Mom4eto e bratov4ed mi.Na nego znam,4e moga da kaja si4ko bez da se pritesnqvam,4e 6e izdranka na nqkoi,govorim si na sqkvi temi,uvajavame se adski mn i tva e....![]()
ami predi v 7 klas si misleh 4e imam super dobra fr i 4e vinagi moga da raz4itam na neia ama tq se pokaza kfa e kurva i se be6e svalqla s mom4eto koeto obi4am sled tfa za neia se razviha zle ne6tata ne za men i sa v posledno vreme razbiram za o6te neini nekfi lyji i ne iskam da q vijdam ne iskam da q 4yvam izob6to sled toia slu4ai se bqh otkazala da spodelqm na koito i da e kfoto i da e noo si namerih naistina dobra fr s koiato pada unikalna lignq i e super pe4en 4ovek sa si kazvame absoliutno vsi4ko malko sa horata koito moa da nareka fr broiat se na prystite na ednata mi ryka!!!
Ами да имам най - добра приятелка.Много си я обичам и бих направила всичко за нея.Срещнах я в най - трудния момент от живота си (до сега) ... от тогава тя значи много за мен.Мога да и се доверя за всичко и знам,че ще ми помогне винаги,ще се жертва заради мен и няма да ме предаде.Понякога ми се кара и не одобрява това,което правя,но знам,че е за добро и никога не би ми навредила.Карали сме се само веднъж и тогава може би осъзнахме какво значим една за друга .... Обичам я ужасно много!Като сестра ми е ....![]()
имам 3 добри приятели момчета..........като единия го имам за най-добър такъв.Имам и 1 момиче което го смятам за най-добра приятелка.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Имам повече от един,все печени хорица и много ги обичам.
<3 ^^
abe kakvoto i da mi kazvate BEZ friend sme za NIKADe!!!! \/ \
/
![]()
Истинската любов няма HAPPY END, защото истинската любов никога не свършва!!!!
imam,daje 2 nai-dobri fr..s tqh si spodelqm nai-mnogo i mn si gi obi4kam![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Имам една най-добра приятелка и един най-добър приятел![]()
Walk go home boy...