.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Voenna Komisiq !!!

Guest

Voenna Komisiq !!!

Znam 4e temata ne e to4no za tuka ama nqma kade drugade da pi6a.Ta viknahama na nqkva voenna komisiq purva se vodi ta nqkoi moje li da mi kaje kvi sa tiq prostotii i kvo 6a ma pravat 6toto mi razpravqha mn izvrateni raboti za tiq komisii

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ako ne se luja 6te te preglejdat ot glavata do petite..tova zna4i,4e 6te ti pregledat ABOLUTNO vsi4ko ama moje i da se burkam...no znam 1000% 4e ima takav pregled,ama nz dali 6te e sega ili malko po kusno 6te ti go pravat
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Mi az ne sym sigurna dali se seshtam za syshtoto neshto,no shte kaja za tova , koeto se seshtam.Da kakto kaza miloto_girl-4e shte te pregledat ot glavata do petite.I dokolkoto sym chuvala ti vodqt edna mlada medicinska sestra da te preglejda che da ti se na*yrvi h*q.NO neznaq dali e vqrno :P

Нема страшно браточка. Най-много да ти кажат да се нагъзиш и да те видят дали някои те е боцкал отзад с пениса си и другото е да проверят дали имаш две топки, но аз лично като ходих не са ни проверявали за такива работи. Няма страшно ти от това ако се плашиш като влезнеш недей си боже в някакво гадно поделение такива изгъзици можеш да видиш. Все пак вече аз съм я минал. А за 9 месеца премихан през 5 поделения.

soprani
    Guest

:)

Abe q stiga ste mu govorili gluposti na mom4eto,na parvata komisiq 6te popalni6 edna anketna karta,dali smqta6 da u4i6,kade jivee6,roditeli,bratq sestri i drugi takiva gluposti ,na vtorata ve4e e medicinskiq pregled ama to ne e taka kakto ti prikazvat,vqrno e izlsedvat te ot do ama tova deto se sabli4a6 e za edin paravan pri edin urolog i toi prosto te kara da si sabue6 belioto i te kara da se iska6lq6 za da vidi dvigatelnata ti sistema i da se navede6 nagazen za da vidi za hemoroidi tva pask drugite pregledi sa balamski.

big-bro
    Guest
    pich, nema se plashish. ako te vikat za pyrvi pyt e tochno za tova deto e kazal choveka predi mene. ako e za medicinskite pregledi. trqbva da si mai 11 klas, togava beshe tova ti pravqt pylen pregled: rentgen, probi kryv i urina, anamneza, psiholog, ushi nos gurlo, ortoped, ochen, kojen, hirurg, vytreshni bolesti, EKG ti pravqt.

obshto vzeto e typo shtoto ti otiva cql den. moje da e zabavno. na moita voenna komisiq imashe sluchki s cigani deto pitaha 'koi e toq d-r rentgen' i davaha proba za urina direktno na koridora...

a kojniq i hirurga po princip ti gledat onaq rabota. kojniq (ili kojnata) gledat chlena, pyk hirurga topkite gledat da ne pipat mn. ti gledai samo da ne se nadyrvish tam neshto, da se izpusnesh che shte ti se smeqt drugite, shtoto po 4-5 choveka vi gledat pri kojnata, a pri hirurga sybuvash gashti i 1 po 1 )

nema se plashish pich! nema nishto strashno!

Супер фен
    Град
    sofia
    nqma da te izqdat, spoks, ni6to stra6no nqma, i nikvi izvrateni raboti, brat mi be6e minalaat sedmiza, i kaza 4e ni6to ne sa mu pravili stra6no

Guest
    dam dupenceto shte ti gledat i shte te proverqt i za glisti maiche xaxa ne ti zavijdam!!

Guest
    трябва да си напраиш една чекия пред тях, после ти проверяват спермата. после един мъж се съблича и ако ти стане те зимат в запаса

pri nas beshe golqma prostotiq shtoto imashe nekvi deto bqha doshli s bashtite si nakraq kadeto ni gledat onaq raota bqhme 40choveka v edna staq adski kofti beshe shtoto imashe nekvi pulni mizernici inache ima golemi bazici doktorite qko se gavrqt

SAINT
    Guest

tccc

abe vie da ne ste putki????shteli vi gledat penisa??i kfo da ne vi e strah che vi e malak?nishto shrashno nqma..daje e mnooo veselo )

Guest
    на комисията страшно няма, само гледат, не е*ат..
    виж, ако не успееш да се измъкнеш с няква диагноза , тогава ве4е те вкарват в казармата и там ставали някакви "извращения"..

мен не ми пука, аз съм НГВС, аз нямам сърце

Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    спох мене ме викнаха тая година отново ми мерят патката там... гейове долни аЪГАГХ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си