.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 201
    Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мен от форума ме кефи SanDRO, който се казва Калин и му казват "Батко, не ме бий". Иначе съм луда фенка на LAN_Selot (който вече не се подвизава из форума много, за съжаление)
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен
    Mi to......... az si misleh da kaja Sandro, ma i vie ste mu naviti, zna4i ostava na sebe si da posegna,puk i 6to ne

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Точно така united_colors, кефиш ме
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Samo na UltraViolet`Man
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    E toq Ultraviolet`Man da nqma dva chifta made, che vsqka mu e navita?!#!(*&@$ naviite SE I NA CECO!!! az sum navit na ceco i na coki
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Супер фен
    Ооо да аз супер съм навита на един леле мно го харесвам....
    Не бе на никои не сам навита тва са глупости как да съм навита на някои които не съм виждала !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    az sam navita na vs koito mi se naviqt
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    E toq Ultraviolet`Man da nqma dva chifta made, che vsqka mu e navita...
    6to? Zavijda6 li? Az ot dosta vreme si pi6a s nego i smeq da tvardq, 4e e adski pe4en i to4en veselqk I dvamata imame ednakvi vkusove vav vsqko edno otno6enie. Sa6to e maneken i mu imam 20 negovi snimki ot fotosesiq - raztapq6ti sa, nai-gotinoto mom4e ot internet, koeto poznavam :P

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    E toq Ultraviolet`Man da nqma dva chifta made, che vsqka mu e navita...
    6to? Zavijda6 li? Az ot dosta vreme si pi6a s nego i smeq da tvardq, 4e e adski pe4en i to4en veselqk I dvamata imame ednakvi vkusove vav vsqko edno otno6enie. Sa6to e maneken i mu imam 20 negovi snimki ot fotosesiq - raztapq6ti sa, nai-gotinoto mom4e ot internet, koeto poznavam :P
    AZ da ZAVIJDAM ??? Na kogo ? Na nqkoi ot Internet ?!!!!! o fucK!!!!!!! Kato ima snimki i gi e pravil fotograf i e bil grimiran kato putka ....... Az da ne sum gei che da mu zavijdam! Moa da zavijdam na nqkoe momiche "Eh kvo hubavo dupe, puk ne moa se protegna da go pipna" aama na nego zakvo, az daje ne go poznavam... Kakto i da e, imah predvid drugo, zashtoto vsichki govorite kak "vunshniq vid nqma znachenie" ,a ste "naviti" samo na nqkfi sys snimki !!!!! E tva ako ne e cinizum i kurveshtina...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

AZ da ZAVIJDAM ??? Na kogo ? Na nqkoi ot Internet ?!!!!! o fucK!!!!!!! Kato ima snimki i gi e pravil fotograf i e bil grimiran kato p*tka ....... Az da ne sum gei che da mu zavijdam! Moa da zavijdam na nqkoe momiche "Eh kvo hubavo dupe, puk ne moa se protegna da go pipna" aama na nego zakvo, az daje ne go poznavam... Kakto i da e, imah predvid drugo, zashtoto vsichki govorite kak "vunshniq vid nqma znachenie" ,a ste "naviti" samo na nqkfi sys snimki !!!!! E tva ako ne e cinizum i kurveshtina...
    Ei, nedei tolkova da se zasqga6! Ta tazi tema e za da pi6em kogo na bazik bihme "bodnali", a ne za da se zasqgame vzaimno! Kolkoto do snimkite - imam i 3 negovi, koito sa sa6to tolkova dobri bez dopulnitelni pudri i t.n., no edva li tova ima zna4enie za teb...O6te vednaj - sorry, ako sam te obidila, vse pak az sam edna userka, koqto ne te poznava, nito ti men, taka 4e nqma kakvo da se vprqga6 na tova, koeto govorq! A i ti go kazah na bazik

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Az ne se zasqgaM!!! PRosto samo pishete kak mrazite cinicite i licemerite , a mi pishete asmo nqkfi sys snimki!! I ti go kaza - 'twa e na shega koi ot foruma bihte bodnali' !!!! A posleeee aaaaa ama vunshniq vid nqma znachenie!!! Naprotiv! Ima znachenie stiga ste pisali gluposti! Ama nqma da vi dam moq snimka, che samo shte me sanuvate ! Taka che sprete s toq Ultraviolet man che pochgvam da mu se draznq

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    BABY_SEXY_GIRL kvo zlobi6 sre6tu SanDRo

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    mi.... mai na nikoi

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    Аз съм навита на SanDRo
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Супер фен
    Град
    In Heart of my SweetY
    Az Na Dobrina.. :P
    Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.

Град
    Montana
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    az sam navita na vs koito mi se naviqt
    e v takav sluchai da znaesh che sam ti mnoo navit
    IZSTINATA SHTE VAZTARJESTVUVA BULGARIA NA TRI MORETA CQLA SHTE LIKUVA !!!!! | "We must secure the existence of our people and a future for white children."

Повече от фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от b3b3poHka
    Az Na Dobrina.. :P
    Хахахах благодаря за вниманието
    Животът е прекрасен

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ridin'spinnaz

moje bi na Maverick

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    ami az pyk vinagi sym bil navit i vinagi shte si ostana navit na 6u6linka i leona
    Левски шампион але але!

Guest
    Samo na UltraViolet`Man
    taq e golqma kyrva kodi [B]aneD ! iska da kodi UltraViolet`Man za kakvo go laji6 kodi6 samo [B]aneD

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Samo na UltraViolet`Man
    taq e golqma kyrva kodi [b]aneD ! iska da kodi UltraViolet`Man za kakvo go laji6 kodi6 samo [B]aneD
    Тебе пък кой ти дава право да обиждаш хората бе!? Кой каквото си иска ще говори ! Я не се меси в мненията и отношенията на хората ! Тук говорим примерно и всичко е за бъзика ! Пууу...
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    az li sam kyrva !!!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Нов съм не ви знам кой сте що сте иначе ....за сега не съм навит на никой и викам довечера да си врахлитам сам на себе си ако има желаещи 0887282424 Айде сериозно няма ли някой навитак за мен
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си