- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Na Koi/Koq ot FoRuMa Ste NeViTi ?
А мен ме кефи leona![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
o6te li pi6ete v taq tema![]()
Na Linkin4eto :Pp...amm ako trqbva da sum seriozen..ne kazvam!Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Dobro utro BABY_SEXY_GIRL ne struva (samo za ebafka)Първоначално написано от SanDRo
a kolkoto po temata kakto vinagi az duham
ni6to novo
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
mi ako stava duma za ... lubov :
deathrow rec f
devil4e
jamalska
ri4i
gerytto
murderdolly
abnormal baby
i moje bi oshte nqkoi...![]()
ako stava vupros za lud div jivotinski neubozdan keks sus sado-mazo izpulneniq - aver4eto![]()
Kade sam az kade sam azПървоначално написано от Napu6en-Buhal
![]()
![]()
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki Cuki![]()
Бог е създал първо Адам, а след това Ева... Даааа... Всеки велик творец първо прави груба скица преди да започне работа по Шедьовара си!
http://grezinko.hit.bg/Kamchiq.jpg
Abe az ne sum vlizal ot stotici slunca, veche nqmam predstava koy, koy e. Kazvam Cuki-to zashtoto samo s neq sum korespondiral v chata.
Бог е създал първо Адам, а след това Ева... Даааа... Всеки велик творец първо прави груба скица преди да започне работа по Шедьовара си!
ami azПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
![]()
Brei kakvo 4udno harem4e si uformi.....edin 6ti prai vqtar...vtori 6ti pili noktite....treti ne6to drugoПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
cool :P
az sym navita na Cadamarteri... nishto che e malyk, shte go izchakam da porastne![]()
i na Momchence sym navita... ama i toi e daleche... tz tz bah mu maikata![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Aaaaa Steff mersiii 4uvstvata sa vzaimniПървоначално написано от Steff
![]()
az sam navit i na hamstera ot avatara ti supper qk e nikoga ne go smenqi :P :P
Celuffffki, beb4e! I az te OBI4KAM! {} {} {}I aaadski mnooogo mi lipsva6{}Първоначално написано от Napu6en-Buhal
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
Zabravih da spomena i Geritto. Tq sushto mi e mnogo sladuresta![]()
mi moje bi dRiNKiN_pARk
също и Grezinko и Momchence
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
[B]aned e kyrva yhahhahahahahaПървоначално написано от [B
murderdoll
Nqh :P malko mi se digna samo4uvstvieto Devilkin {{}} Steff xaxaxa tfa s Pe6terskata me ubi za pryv pyt se omazah s neq![]()
aBnOrMaL_BaBy {{}} :P :P
hahaha Momchence sorry bate ama vidqh che v podpisa na piratinq go ima hamstera(ae toi mi beshe poznat otnqkyde ama ne pomneh otkyde dokato ne go vidqh vchera)
apyk peshterskata, lek, e nai-golqmata maniq
Peshterska Grozdova - Meki Kolena![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...