- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Na Koi/Koq ot FoRuMa Ste NeViTi ?
Hha na kogo ne bih prostil li ? Na nqkoi admin ako me mahne ot toq super-gotin forum.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Izvoda e 4e kato si doida lqtoto i otidem da piem ne6to (6toto 6e otidem nali?) ne6toto 6te byde rakiq i to ne kakva a Pe6terska :PПървоначално написано от Steff
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
estestvenoako nqma peshterska, she piem Burgas 63 :P
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
ahah vii dokato se navivate , az na nikoi nqma da prostq![]()
![]()
![]()
hehehe ei pokrai vas shte zema da stana nimfomanka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima6e edna 4algiq v ton s avatara ti:"...guci guci guci elate pilenca pri batko.."mai e vasmojno da me6am nqkolko pesni ma nqq zna4enie :PПървоначално написано от artbaby
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
O, Jamalska s izsulenite gashteta ne bih q podminal !![]()
![]()
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Да благодаря на моя многоуважаем фриенд напушения.....и аз не бих го оставила туко така![]()
![]()
..But why?...
Айде бе...толкова много момичета и да няма.....ей тей някоя за мен!!!![]()
![]()
![]()
Ма много сте гадни значи аз ще го запомня
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
за мен са SanDRo и Traffic, особено на втория индивид как съм му метнала оченцеее![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Momchence е голям сладур. Супер много ме кефи :P
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
spokoino i az si nqmam momchence she si namerim spoks...Първоначално написано от BlinD^BoY
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
mdaaaaa golqm e pich!super e..Първоначално написано от Dance_princess
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Aми хайде кво чакаш вземай мен аз съм FREEПървоначално написано от fostenkata:)
или не ме искаш?!
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ми не мислиш ли че си малко новичка и хората още не те познават...логично еПървоначално написано от teddy_bear
nikoi ne iskam ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EMI ISKAM DA VI 4UKAM VSI4KI V MAZNITE POTNI ANUSI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti naprau i takova(nqma da sum brutalna pone vednuj)maikata na huavata temaПървоначално написано от Final_Fight_
Любовта е най-висшата степен на омразата
a da mi napraish edna bibitka kvo shte kajesh a ?Първоначално написано от Final_Fight_
ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааа напушееееееееееееееееееее ееееееееееенПървоначално написано от Napu6en-Buhal
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
![]()
![]()
![]()
P.S:сорка че е офтопик...ма неможах да пренебрегна ей такаааа...
и може би да добава още един -двама към краткия ми списък,състоящ се засега само от напушения.....така.....прибавя м и Momchence i Blind^Boy![]()
![]()
..But why?...
И на мен никой не се нави. SanDRo , искам да видя твоя снимка моля те , моля те, моля те...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Emi, az ako imah shtqh da sym metnal vyv foruma otdavna... Imam na telefona, ama ne sym na dogovor s MTel i ne moa da prashtam MMS-i ?!?!?Първоначално написано от Josefinne
btw, za kvo ti e tolkova ?
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Аз съм навит на Гал![]()